Branding en marketing voor ondernemers presentatie bij Rabobank Cuijk

Ben je benieuwd naar mijn presentatie tijdens de Ondernemersboost van Rabobank Cuijk?

Ik heb de hele presentatie integraal opgenomen, inclusief de slides van mijn presentatie. 

Ik vind het namelijk te tof om het te delen met meer mensen. Als je er niet bij was, is dit een goede gelegenheid om toch de informatie te horen en te beginnen met het implementeren.

Branding en marketing voor ondernemers

Branding en marketing voor ondernemers is voor veel ondernemers namelijk nog best een uitdaging. Zeker als eenpitter is het soms best lastig om te bedenken wat je nu weer moet gaan delen met jouw doelgroep en volgers. Tijdens mijn presentatie geef ik hierin een aantal toepasbare tips, waar je vandaag al mee aan de slag kunt.

Mijn presentatie over Branding en Marketing voor ondernemers bij Rabobank Cuijk tijdens de OndernemersBoost.

Fotografie in Branding en marketing voor ondernemers

Vind je de presentatie interessant en wil je er écht mee aan de slag? Dan is mijn boek 'Fotografie in branding en marketing voor ondernemers' een hele goed boek om mee aan de slag te gaan. Al zeg ik het zelf ;-)

Je kunt het boek bestellen via de onderstaande button.