Exxact FM - Op weg naar succces interview

Op weg naar succes interview met Maurice Jager

Recentelijk was ik 2 uur ‘ON-AIR’ bij Eva Rookmaker in haar radioshow ‘Op weg naar succes’ bij Exxact FM in Barendrecht en vroeg zij mij het hemd van het lijf. Spreekwoordelijk uiteraard.

In het interview vertel ik onder andere over hoe ik mijn bedrijf heb opgebouwd en over mijn vorig leven voordat ik fotograaf werd, geef ik tips en trucs om als ondernemer fotografie in te zetten en lanceer ik live op de radio het platform ‘In your Face’.

In your face?

In your face is mijn nieuwe online platform waar ik ondernemers, zoals jij en ik, ga helpen om het verhaal achter het bedrijf over de buhne te krijgen. Fotografie is namelijk de meest onderschatte marketing-tool wat mij betreft en bij uitstek geschikt om in te zetten om meer vertrouwen en klantenbinding te realiseren met jouw bedrijf en daarbij maakt het niet wat jouw activiteit is.

Luister het interview terug

Op weg naar succes met Maurice Jager