Hef je glas op 2018!

Hef-je-glas-op-2018.jpg

Ben jij het nieuwe jaar goed begonnen? Vol met plannen om er iets moois van te maken?

Gisteren, op 31 december, was het een dag van terugkijken op 2017 en vanaf deze plek wil ik je dan ook bedanken voor een fantastisch jaar.

Ik sloot het jaar 2017 gisteren ook professsioneel af. Bij het archieveren werd ik herinnerd aan hoeveel mensen ik dit jaar mocht helpen. Bijna 25000 foto's gemaakt en bijna 500 klanten geholpen met nieuwe profielfoto's voor hun LinkedIn.

Vandaag is het 1 januari, de dag dat goede voornemens en de kater beide misschien nog vers zijn. Een dag om vooruit te kijken en plannen te maken voor het nieuwe jaar. Ga jij er dit jaar, net als ik, ook vol voor?

Verse motivatie en nieuwe ideeen om 2018 een succes te maken?

Ik gun het je in ieder geval van harte en wil je graag het beste wensen voor 2018!

Laten we er een mooi jaar van maken.

Groet,
Maurice Jager

Wil je langskomen in 2018 in mijn studio? Kijk dan hier voor meer informatie.