Rabobank Cuijk OndernemersBoost aftermovie

Door Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen werd ik uitgenodigd om te spreken op hun terugkerend evenement voor ondernemers uit de regio over mijn bedrijf, wat ik doe en hoe zij als ondernemer voordeel kunnen hebben van hetgeen ik dagelijks doe voor mijn klanten.

Nou klinkt dat misschien een beetje salespitcherig, maar het idee was om er vooral een interactieve sessie van te maken, waarin ik allerlei tools en handvaten geef hoe ze er ook vooral zelf mee aan de slag kunnen gaan. 

Ik denk namelijk dat het maken van content voor jouw branding en marketing helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, zodra je in de juiste modus en mindset zit.

Ik ben er namelijk van overtuigd dat als je nieuwsgierig bent naar wat je klanten doen of denken, je nooit een probleem hebt om een verhaal over je merk te vertellen.

Na de presentatie heb ik uiteraard iedereen die wilde voorzien van een te gekke LinkedIn profielfoto. 

Aftermovie!

Hieronder vind je de aftermovie van het event, gemaakt door Emrico Producties. Aaron heeft mij gedurende de avond gevolgd met z'n camera en deze mooie beelden gemaakt om achteraf een indruk te geven van hoe de avond er voor mij uitzag.

Maurice Jager op de Rabobank Ondernemersboost

#Aftermovie of my #speaking engagement for Rabobank #Cuijk and shooting #headshots for the attendees after. The video is courtesy of Emrico Productions #socialmediafotograaf #brandedbusinessportraits

Posted by Maurice Jager on Wednesday, July 18, 2018

Reacties na afloop

De reacties na afloop van de presentatie waren echt super! Het was echt heel leuk om te zien dat de ondernemers ook echt meteen met de informatie aan de slag gingen en een groot deel heeft zelfs meteen doorgepakt en mijn boek gekocht!