Scheren voor jouw profielfoto?

 Barbershop Black And White Barber Shave Shaving

Gladgeschoren op jouw LinkedIn profielfoto? Als je je gaat scheren, doe het dan goed. Ik wil mijn retoucher zoveel mogelijk besparen om losse haren te verwijderen. We fotograferen in een ultra-hoge resolutie. Je ziet dus echt alles. Ik weet dat je het kan! Neem gewoon een beetje extra tijd om te scheren voor je fotosessie.

Als je net als ik ongeveer met het scheerapparaat erbij kan blijven staan, omdat je baard zienderogen groeit, ga je gang en breng je je scheerapparaat of scheermes mee en scheer je in de studio.

Er zijn er onder ons die gezichtshaar kunnen laten groeien en degenen onder ons die dat niet kunnen. Je doet waarschijnlijk zo'n twee jaar met deze foto. Wees eerlijk tegenover jezelf over je gezichtshaar en maak een passende beslissing.

Sommige mannen die kiezen voor een langere sessie van minimaal een uur, kunnen er voor kiezen om een paar outfits met baard en een aantal outfits zonder baard te fotograferen. Halverwege de sessie kan er dan geschoren worden in de studio. 

LinkedIn profielfoto scheertips

  1. Besteed wat tijd aan deze scheerbeurt. Het is waarschijnlijk de belangrijkste scheerbeurt van het jaar.

  2. Trakteer je huid op wat aftershave. Het zal het helpen genezen en een deel van het rood uit je huid halen.

  3. Vraag jezelf af of een baard echt iets voor jou is.

  4. Een ongeschoren look kan prima. Bij een langere sessie kun je altijd tussendoor even scheren.

  5. Je hoeft je benen niet te scheren. We schieten alleen vanaf de taille.

Meer informatie?

Ik heb trouwens een complete overzichtspagina gemaakt met al mijn tips met betrekking tot jouw profielfoto: het meest complete tips overzicht

Ook meer indruk maken op social media?
Wekelijks tips en inspiratie in jouw mailbox: