DE MILLION DOLLAR PACKAGE

Personal branding fotografie

 

De fotosessie als je veel verschillende looks, kledingwissels en alle portretfoto's in de studio ter beschikking wil hebben.

Een complete bibliotheek aan beelden waar je lang mee vooruit kan!

» 90 minuten in de studio
» Unlimited kledingwissels
» Inclusief alle foto’s in hoge resolutie als JPEG.
» Inclusief 5 professioneel geretoucheerde foto’s

€ 699 incl. BTW

Voor o.a. sprekers die regelmatig op een podium staan, acteurs en modellen en iedereen die behoefte heeft aan een grote variatie aan studio portretfoto's. 

DEZE SESSIE IS INCLUSIEF:

Inclusief alle foto’s in hoge resolutie als JPEG.
• Inclusief 5 professioneel geretoucheerde foto’s • coaching en regisseren tijdens de sessie• direct reviewen van de foto’s • persoonlijke online galerij

RETOUCHEREN

Ik werk samen met de beste professionals op het gebied van retoucheren. Retoucheren betekent in mijn woordenboek dat de oneffenheden in de huid, eigenwijze haren en dergelijke netjes maak. Er wordt heel licht geretoucheerd. Alles wat er 2 weken geleden niet was en over 2 weken niet meer zal zijn wordt geretoucheerd. Het is de bedoeling dat je uiteraard gewoon blijft zoals je bent!

Mocht je meer dan 5 foto's professioneel geretoucheerd willen, dan is de prijs per extra geretoucheerde afbeelding 34,95 Euro, inclusief 21% BTW.

IK ZORG DAT JE GOED BENT VOORBEREID

Na het boeken van de sessie ontvang je een e-mail met allerlei tips omtrent kleding, haar, make-up en dergelijke om voorafgaand aan de fotosessie rekening mee te houden. Daarnaast ontvang je uiteraard een routebeschrijving en een BTW-factuur per e-mail.

VRAGEN VOORAF?

Schroom vooral niet om contact met mij op te nemen als je vooraf nog met vragen zit of liever telefonisch een afspraak maakt. Ik sta je graag te woord en ik kan jouw vragen over mijn aanpak en stijl prima toelichten. Mocht ik de telefoon toevallig niet opnemen, dan ben ik waarschijnlijk net aan het fotograferen. Als je mijn voicemail inspreekt, bel ik je na de fotosessie meteen terug. Je kunt mij bereiken op deze volgende telefoonnummers:

Nederland: +31 (0)6 420 11 44 8.
New York:  + 1 646 571 0100

TERUGKERENDE KLANTEN

Terugkerende klanten krijgen levenslang 50 EURO korting op de huidige individuele sessie prijzen. Mocht je in de toekomst toe zijn om jouw foto’s te vernieuwen, dan sta ik weer voor je klaar. Gebruik daarvoor de kortingscode die je in jouw e-mail hebt ontvangen of neem contact op met de studio om een afspraak met de terugkerende klanten korting te maken.