FOTOGRAFIE PORTRET ARNHEM

WAT IS ER MOOIER DAN EEN HIGH-END FOTO
AAN DE WAND IN HUIS?

Kinderen groeien op, mensen worden ouder. Fotografie zet de tijd stil. Maak samen met Maurice een mooie foto die prachtig aan de wand hangen om later naar terug te kijken.

Laat jezelf, jouw kind, ouder of grootouder in de studio fotograferen.
Maak het persoonlijk en neem een attribuut mee dat sprekend is voor hem/haar op dit moment en bereid jezelf voor om later naar een prachtige foto te kunnen kijken.

ALLE FOTOGRAFIE PORTRET ARNHEM SESSIES ZIJN INCLUSIEF:

Professioneel nabewerkte foto • coaching en regisseren tijdens de sessie•direct reviewen van de foto’s • een high-end afdruk van 40x60 cm

Nabewerking

Ik werk samen met de beste professional op het gebied van retoucheren. Hij mag onder andere Vogue Italy tot zijn klanten rekenen. Retoucheren betekent in mijn woordenboek dat de oneffenheden in de huid, eigenwijze haren en dergelijke netjes maak. Er wordt heel licht geretoucheerd. Alles wat er 2 weken geleden niet was en over 2 weken niet meer zal zijn wordt geretoucheerd. Het is de bedoeling dat je uiteraard gewoon blijft zoals je bent! Daarnaast wordt het unieke kleurgebruik toegepast om de foto op z’n allerbest op de uiteindelijke afdruk van de muur te laten spatten.

voorbereiding vooraf

Het mooiste van een portret is dat het een moment in de tijd vastlegt. Als jouw kind een enorme voetballer is, neem dan vooral een bal en een paar kicksen (voetbalschoenen) mee. Tennisser, muzikant, gamer? Of als je zelf langskomt, denk dan na wat er typerend is voor jou. Attributen helpen om context en tijdgeest vast te leggen. Ik heb liever dat er teveel wordt meegenomen en we besluiten iets niet te gebruiken, dan dat er iets thuis achterblijft wat wel heel mooi op de foto zou zijn.

VRAGEN VOORAF?

Schroom vooral niet om contact met mij op te nemen als je vooraf nog met vragen zit of liever telefonisch een afspraak maakt. Ik sta je graag te woord en ik kan jouw vragen over mijn aanpak en stijl prima toelichten. Mocht ik de telefoon toevallig niet opnemen, dan ben ik waarschijnlijk net aan het fotograferen. Als je mijn voicemail inspreekt, bel ik je na de fotosessie meteen terug. Je kunt mij bereiken op deze volgende telefoonnummers:

Nederland: +31 (0)26-2022992.
New York:  + 1 646 571 0100

TERUGKERENDE KLANTEN

Terugkerende klanten krijgen levenslang 50 EURO korting op de dan geldende prijzen. Mocht je in de toekomst toe zijn om de foto’s te vernieuwen, dan sta ik weer voor je klaar. Gebruik daarvoor de kortingscode die je in jouw e-mail hebt ontvangen of neem contact op met de studio om een afspraak met de terugkerende klanten korting te maken.

EEN PRACHTIGE FOTO, THUIS AAN DE MUUR MET FOTOGRAFIE PORTRET ARNHEM - TIJDLOZE PORTRETFOTOGRAFIE

Een high-end portret maken om aan de muur te hangen in huis?

» Maximaal 60 minuten in de studio
» Ter plekke de beste foto uitkiezen
» Inclusief een 40x60 cm high-end afdruk

€ 249 incl. BTW

Hieronder kun je meteen een afspraak maken in de studio