FOTOSHOOT MEDEWERKERS

Als bedrijf wil je goed voor de dag komen. Als het belangrijkste kapitaal van de onderneming de mensen zijn die er werken, dan is het belangrijk jouw medewerkers een gezicht te geven. Nietwaar?

WAAROM GOEDE PROFIELFOTO'S EEN MUST ZIJN VOOR UW BEDRIJF EN MEDEWERKERS?

Professionele representatie:

Profielfoto’s zorgen voor een professionele representatie van uw werknemers. Ze dienen als een visuele introductie tot uw team en geven cliënten, partners en klanten een glimp van de mensen achter uw organisatie. Een goed gemaakte profielfoto straalt professionaliteit uit en kan bijdragen aan een positieve eerste indruk.

Branding en consistentie:

Consistente en hoogwaardige profielfoto’s dragen bij aan een samenhangend merkimago. Wanneer al uw medewerkers consistente profielfoto’s hebben, zorgt dit voor een uniforme en professionele uitstraling van uw website, social media profielen en ander marketingmateriaal. Deze consistentie helpt uw ​​merkidentiteit te versterken en bouwt vertrouwen op bij uw publiek.

Persoonlijke band:

Menselijke gezichten zijn herkenbaar en helpen een persoonlijke band tot stand te brengen. Door profielfoto’s van uw werknemers te gebruiken, wordt uw bedrijf menselijker en wordt het voor potentiële klanten gemakkelijker om contact te maken met uw team. Het voegt een persoonlijk tintje toe aan uw merk en het bevordert een gevoel van vertrouwdheid en vertrouwen.

Team herkenning:

Met profielfoto’s kunnen werknemers worden erkend en erkend voor hun bijdragen. Het benadrukt hun individuele expertise en rol binnen de organisatie, waardoor ze een gevoel van trots en eigenaarschap krijgen. Het tonen van profielfoto’s op uw website of in bedrijfsprofielen laat het talent van uw team zien en creëert een teamgevoel.

Sociale media en netwerken:

Profielfoto’s worden vaak gebruikt op professionele netwerkplatforms zoals LinkedIn en kunnen de online aanwezigheid van een werknemer verbeteren. Een professionele profielfoto kan ervoor zorgen dat het profiel van een werknemer opvalt, zijn zichtbaarheid vergroot en hem helpt professionele contacten te leggen. Het voegt ook geloofwaardigheid toe aan hun online aanwezigheid.

Werknemersbetrokkenheid en moreel:

Door professionele profielfoto’s te maken, kunt u laten zien dat u waarde hecht aan en investeert in de professionele ontwikkeling van uw werknemers. Het kan hun zelfvertrouwen vergroten, hun betrokkenheid vergroten en bijdragen aan een positieve werkcultuur. Werknemers die zich erkend en gewaardeerd voelen, zijn eerder gemotiveerd en loyaal.

Over het algemeen spelen portretfoto’s een belangrijke rol bij het op een professionele en samenhangende manier portretteren van uw werknemers en uw bedrijf. Ze dragen bij aan branding, persoonlijke connecties en betrokkenheid van medewerkers, wat uiteindelijk de reputatie en het succes van uw organisatie ten goede komt.

Maurice Jager Reviews

Meer dan 300 mensen hebben voor mij een review achtergelaten met een gemiddelde score van 5 sterren

FOTOSHOOT MEDEWERKERS – ALLE INFORMATIE 

» 1 geretoucheerde foto per persoon
» Maximaal 100 personen per dag
» Tips om vooraf rekening mee te houden voor o.a. kleding, haar en make-up;
» De favoriete foto wordt meteen gekozen;
» Professioneel geretoucheerde foto’s;

Plan hieronder een gesprek om de behoeften van uw bedrijf te bespreken.

In minder dan 20 minuten weet je precies wat je kunt verwachten, wat je investering is, hoe lang de shoot zal duren, hoe lang het duurt voor jullie de foto’s ontvangen en wat mijn beschikbaarheid is.

Ik help regelmatig bedrijven om hun online zichtbaarheid te verbeteren met profielfoto’s voor de medewerkers. Steeds vaker komt het voor dat medewerkers namens het bedrijf bijvoorbeeld bloggen of op LinkedIn berichten plaatsen en een uniforme, professionele uitstraling doet dan een hoop.

Een fotoshoot medewerkers bij jouw bedrijf?

Als bedrijf wil je bezig zijn met de core-business. Daarom neem ik alles uit handen. We plannen de dag(en) en het aantal personen. Verder is het enige wat ik nodig heb is een ruimte van ongeveer 20 m2 en een stopcontact. Dat is waar het qua organisatie kan stoppen voor jou.

Mijn mobiele fotostudio komt op locatie.

De hele studio stop ik in een enorme koffer en ik kom naar jouw locatie. De studio wordt in ongeveer 20 minuten opgebouwd en ben dan klaar om de medewerkers op de foto te zetten. Zolang de medewerkers wetem waar ik ben, komt het allemaal goed.

Een voor een krijgt iedere medewerker precies de aandacht die nodig is om een prachtige profielfoto te maken.

Wat kost een zakelijke (LinkedIn) profielfoto op locatie voor jouw medewerkers?

Ik werk op basis van een all-in tarief, per persoon.
Mijn prijs is inclusief reistijd, op- en afbouw tijd en 1 bewerkte foto per persoon. Maar exclusief btw.
Je weet dus meteen waar je aan toe bent.

Ik ben beschikbaar voor opdrachten tot 1000 personen verdeeld over een meerdaagse fotoshoot, waarbij een corporate maatwerk tarief geldt.

Ik vind het zelf heel belangrijk om maatwerk te leveren, neem daarom vooral contact op om de wensen en details door te spreken.

De studio is te bereiken op telefoonnummer +31 (0)26-2022992 of per e-mail op studio@mauricejager.com

PLAN EEN CALL VIA DE ONDERSTAANDE BUTTON