INTERACTIEVE PERSONAL BRANDING
voor ondernemers & professionals

 

Interactieve Personal Branding: de beste manier om jouw merk te verbeteren 1

De wereld van de ondernemer en professional is behoorlijk veranderd de afgelopen tijd. We werken meer op afstand, online en dat zorgt voor een aantal nieuwe uitdagingen. Ook als het gaat om het positioneren van jou en jouw personal brand.

Ik noem het interactieve personal branding.

Interactieve Personal Branding

Personal branding is vooral een proces om jezelf te positioneren in jouw doelgroep door relevante kennis en ervaringen te delen om jouw publiek te informeren en amuseren.

Interactieve personal branding heeft daarin een extra laag, door meer op de interactie met het publiek en de doelgroep te gaan richting – naast uiteraard het delen van jouw kennis en kunde. Maar hoe pak je dat aan en met wie zou je dan moeten spreken?

Zelf aan de slag

In samenwerking met Skillz Academy heb ik een webinar en online training opgenomen, zodat je zelf met jouw interactieve personal brand aan de slag kunt. De training bestaat uit 10 modules die je alles vertellen dat je moet weten om jouw interactieve personal brand een boost te geven.

SKillz Academy Webinar

Webinar : Hoe bouw je een online netwerk door middel van interactieve personal branding

Deze webinar is bedoeld voor ondernemers en professionals in het bedrijfsleven die aan hun merk, bekendheid willen werken door persoonlijk te zijn en daardoor hun interactieve personal brand willen ontwikkelen. Als je als ondernemer méér en betere klanten wil of als professional stappen wil maken in jouw carrière, dan gaat deze webinar jou helpen.

10 euro incl. BTW

Skillz Academy Training

ONLINE TRAINING: JOUW INTERACTIEVE PERSONAL BRANDING – OPRECHTE VERBINDING MAKEN MET JOUW DOELGROEP

Een succesvolle onderneming of een succesvolle carrière staat en valt al eeuwen met hoe goed jij jouw verhaal, product en persoonlijkheid kan presenteren aan de groep mensen waarin jij je wil begeven. Dat geldt voor de bakker op de hoek, die al 100 jaar een succesvolle winkel heeft, maar ook voor jou. In deze online training leer je hoe je jouw interactief personal brand een boost geeft.

99 euro incl. BTW

Een Expert sessie

Tijdens onze expert sessie gaan we samen inventariseren wat jouw personal brand is en hoe we het interactief kunnen maken. Het is online steeds relevanter om interactie op jouw content te krijgen, naast dat het natuurlijk heel leuk is als mensen reageren op wat jij verteld.

Door jouw interactieve personal brand verhaal in hoofdstukken op te knippen, kunnen we structuur in jouw berichten aanbrengen en leren we wie de personen zijn waar je jouw berichten en verhaal op zou moeten focussen.

Dat doen we in een Skype / telefoongesprek van een uur. Hieronder kun je rechtstreeks in de agenda een afspraak inplannen.
Nadat je dat gedaan hebt, stuur ik je binnen 24 uur een factuur en na betaling is de afspraak definitief.

PARTNERS

Peter Hurley
HeadshotCrew Maurice Jager
Demato productions
Social.One

SPONSORS

BenQ Maurice Jager
TetherTools
Phottix
Feisol Maurice Jager
NPhoto
Canon CPS

© 2007-2019 Maurice Jager Fotografie, de profielfoto 026-2022992 / (646)571-0100