LinkedIn Live met Maurice Jager

LinkedIn heeft recentelijk LinkedIn Live geïntroduceerd in een bèta programma. LinkedIn Live is een manier om Live te gaan met een video, waardoor je direct op LinkedIn met jouw publiek de interactie kunt aangaan. Het is helaas nog niet voor iedereen beschikbaar en je kunt ook niet rechtstreeks met de LinkedIn app of website live gaan, maar hebt er een aparte dienst voor nodig en een computer. Mobiel live gaan is daardoor nog niet mogelijk. Misschien is dat ook wel beter, om te voorkomen dat het een soort van Instagram of Facebook Live wordt.

LinkedIn Live

Via de chatfunctie naast de live video kunnen mensen vragen stellen en de interactie aangaan met de persoon die Live is. Ik ben een van de weinige mensen die op dit moment de mogelijkheid heeft om LinkedIn Live te gebruiken. Het programma dat ik daarvoor gebruik, geeft mij de mogelijkheid om de video’s op te slaan en te uploaden op Youtube. Dat doe ik dan ook telkens en hieronder zie je de voorgaande LinkedIn Live uitzendingen in een tijdlijn.

Wil je een LinkedIn Live meemaken, connect dan vooral op LinkedIn. Dan krijg je van LinkedIn een notificatie als ik live ga.

LinkedIn Live feed

[youtube_stream id=”1″]

Of bekijk de playlist rechtstreeks op Youtube.

Wil je een keer samen Live gaan?

Neem dan vooral contact met mij op via LinkedIn of mijn contactpagina.

SAMEN AAN DE SLAG GAAN MET JOUW FOTOGRAFIE?

Alle artikelen op mijn website zijn erop gericht om jou te helpen met het verbeteren van jouw foto's. Met veel liefde vertel ik over mijn ervaring en deel ik mijn kennis. Ik kan mij echter ook voorstellen dat je daar hulp bij nodig hebt. Én dat kan!

PROFIELFOTO'S

Als je wil langskomen in de studio in Arnhem voor een nieuwe profielfoto, dan kun je hieronder een afspraak plannen.

Ik ben ook beschikbaar voor bedrijven op locatie.

SOCIAL MEDIA FOTOGRAFIE

Wil je liever jezelf beter positioneren op social media en samen een fotobibliotheek maken met jouw social media fotografie?

Dan plan ik graag een afspraak met je in om kennis te maken.

PARTNERS

Peter Hurley
HeadshotCrew Maurice Jager
Demato productions
Social.One

SPONSORS

BenQ Maurice Jager
TetherTools
Phottix
Feisol Maurice Jager
NPhoto
Canon CPS

© 2007-2019 Maurice Jager Fotografie, de profielfoto 026-2022992 / (646)571-0100