LINKEDIN PROFIELFOTO & (ZAKELIJKE) PORTRETFOTOGRAFIE

AFSPRAAK MAKEN

Ik heb jarenlange ervaring en stel je op je gemak. 85% van de mensen die in mijn studio komt zegt ‘nooit goed op te foto te staan’ of het ‘verschrikkelijk te vinden om gefotografeerd te worden’ en iedereen is tevreden weggegaan uit de studio.

LinkedIn profielfoto en Personal Branding Headshots voor Professionals, Ondernemers, Entrepreneurs, Executives, Makelaars, Sprekers, Auteurs, Artiesten, Acteurs, Modellen, Afgestudeerden, Baanzoekers & Go-getters.

Selecteer hieronder de sessie die jou het meest aanspreekt
en maak direct een afspraak in mijn agenda.

ALLE SESSIES ZIJN INCLUSIEF:

Minimaal een professioneel geretoucheerde foto • coaching en regisseren tijdens de sessie•direct reviewen van de foto’s • persoonlijke online galerij

RETOUCHEREN

Ik werk samen met de beste professionals op het gebied van retoucheren. Retoucheren betekent in mijn woordenboek dat de oneffenheden in de huid, eigenwijze haren en dergelijke netjes maak. Er wordt heel licht geretoucheerd. Alles wat er 2 weken geleden niet was en over 2 weken niet meer zal zijn wordt geretoucheerd. Het is de bedoeling dat je uiteraard gewoon blijft zoals je bent!

De prijs per extra geretoucheerde afbeelding is 34,95 Euro, inclusief 21% BTW.

IK ZORG DAT JE GOED BENT VOORBEREID

Na het boeken van de sessie ontvang je een e-mail met allerlei tips omtrent kleding, haar, make-up en dergelijke om voorafgaand aan de fotosessie rekening mee te houden. Daarnaast ontvang je uiteraard een routebeschrijving en een BTW-factuur per e-mail.

VRAGEN VOORAF?

Schroom vooral niet om contact met mij op te nemen als je vooraf nog met vragen zit of liever telefonisch een afspraak maakt. Ik sta je graag te woord en ik kan jouw vragen over mijn aanpak en stijl prima toelichten. Mocht ik de telefoon toevallig niet opnemen, dan ben ik waarschijnlijk net aan het fotograferen. Als je mijn voicemail inspreekt, bel ik je na de fotosessie meteen terug. Je kunt mij bereiken op deze volgende telefoonnummers:

Nederland: +31 (0)26-2022992.
New York:  + 1 646 571 0100

TERUGKERENDE KLANTEN

Terugkerende klanten krijgen levenslang 50 EURO korting op de huidige individuele sessie prijzen. Mocht je in de toekomst toe zijn om jouw foto’s te vernieuwen, dan sta ik weer voor je klaar. Gebruik daarvoor de kortingscode die je in jouw e-mail hebt ontvangen of neem contact op met de studio om een afspraak met de terugkerende klanten korting te maken.

LINKEDIN PROFIELFOTO SESSIE (EXPRESS SESSIE)

LINKEDIN PROFIELFOTO EXPRESS SESSIE

De ideale sessie voor het snel en eenvoudig updaten van je LinkedIn foto, zodat je weer perfect voor de dag komt in jouw netwerk.

» 30 minuten in de studio
» Inclusief 1-2 kledingwissels
» Persoonlijke proofing gallerij met jouw foto’s
» Inclusief 1 professioneel geretoucheerde foto

€ 149 incl. BTW

20170509 - Evides129 1.jpg

LINKEDIN PROFIELFOTO PRO SESSIE

Voor als je meer foto's nodig hebt of denkt langer de tijd nodig te hebben in de studio. Ideaal voor sprekers en ondernemers die hun foto willen afstemmen op bijvoorbeeld het publiek of jaargetijde. 

» 60 minuten in de studio
» Inclusief 4-5 kledingwissels
» Persoonlijke proofing gallerij met jouw foto’s
» Inclusief 2 professioneel geretoucheerde foto's

€ 249 incl. BTW