LinkedIn profielfoto’s op locatie

Nieuwe profielfoto maken?

Ben je toe aan een nieuwe profielfoto?

Via de onderstaande knop lees je alles over mijn aanpak en kun je meteen een afspraak plannen.

Waarom werken met Maurice Jager?

Maurice Jager is specialist als het gaat om profielfoto’s en personal branding fotografie. Maurice was de eerste in Nederland die zich in profielfoto’s specialiseerde en zijn aanpak voor personal branding foto’s is uniek.

Daarnaast is Maurice auteur van het boek ‘Personal branding voor fotografen‘, waarin hij als expert andere fotografen zijn methode uitlegt en spreker voor op grote events.

Personal branding for photographers Facebook group

Follow me on social

Regelmatig werk ik samen met andere entrepreneurs en bedrijven die ook het belang van LinkedIn inzien. Dan kom ik met mijn complete studio op locatie en zorg ik dat alle aanwezigen dé perfecte LinkedIn profielfoto’s op locatie krijgen. Zo ook dit keer.

Perry van Beek van Social.One verzorgt training voor bedrijven om hun LinkedIn profiel helemaal klaar te stomen om LinkedIn te bestormen. Daar horen natuurlijk dan ook foto’s bij.

LinkedIn profielfoto en LinkedIn bannerfoto

Een LinkedIn profiel is niet compleet zonder een profielfoto en een banner foto. Door gebruik te maken van een profielfoto krijgen mensen namelijk meteen een indruk van de persoon met wie ze spreken op LinkedIn. Daarnaast is een LinkedIn bannerfoto, die bovenaan jouw profiel staat, ook wel achtergrondfoto genoemd, de perfecte plek om iets meer context te geven over wat je doet.

Tijdens de workshops van Perry fotografeer ik beide voor de deelnemers.

LinkedIn kickstart workshop in Ridderkerk

Dit keer was ik te gast bij de LinkedIn kickstart workshop in Nijkerk. Er was voor mij een mooie meetingroom gereserveerd met een prachtige boardroom opstelling. Supermooi, maar mega onpraktisch. De tafel in de kamer was immens en onmogelijk te verplaatsen. Dan doen we wat elke professional doet, we werken eromheen. Het was krap, maar het werkt.

Deze vlog is de road-to de workshop en laat zien hoe ik zorgde dat het paste. Aan het eind zie je ook nog het resultaat!

Watch the vlog below, or hit the following link to go to Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=ul3iLPGxfvw

Wil je dat ik een keer bij jouw bedrijf langskom om de LinkedIn profielfoto’s te verzorgen?
Kijk dan vooral hier en dan hoor ik graag van je!
https://www.mauricejager.com/profielfoto-voor-bedrijven

 

PARTNERS

Peter Hurley
HeadshotCrew Maurice Jager
Demato productions
Social.One

SPONSORS

BenQ Maurice Jager
TetherTools
Phottix
Feisol Maurice Jager
NPhoto
Canon CPS

© 2007-2019 Maurice Jager Fotografie, de profielfoto 026-2022992 / (646)571-0100