Gebruik jouw LinkedIn als CV: Een mooie cv in één klik

Nieuwe profielfoto maken?

Ben je toe aan een nieuwe profielfoto?

Via de onderstaande knop lees je alles over mijn aanpak en kun je meteen een afspraak plannen.

Waarom werken met Maurice Jager?

Maurice Jager is specialist als het gaat om profielfoto’s en personal branding fotografie. Maurice was de eerste in Nederland die zich in profielfoto’s specialiseerde en zijn aanpak voor personal branding foto’s is uniek.

Daarnaast is Maurice auteur van het boek ‘Personal branding voor fotografen‘, waarin hij als expert andere fotografen zijn methode uitlegt en spreker voor op grote events.

Personal branding for photographers Facebook group

Follow me on social

Je hebt je LinkedIn profiel helemaal up to date en veel werkgevers en recruiters gebruiken LinkedIn al als CV. Maar stel dat je toch nog een ‘echt’ CV moet sturen, dan heb je toch helemaal geen zin om alles over te typen?

Met CEEV van LinkedIn profiel naar CV

Als je Google Chrome als webbrowser gebruikt, dan weet je wellicht wel dat je daar extensies op kan installeren. Dat zijn kort gezegd uitbreidingen op de functionaliteit van Chrome. Nu bestaat er een gratis extensie die een stijlvolle cv genereert op basis je LinkedIn-profiel met een druk op de knop.

De gratis app Ceev is te downloaden als extensie voor de Chrome-browser. Zodra je de extensie hebt geïnstalleerd open je jouw LinkedIn-pagina en druk je op de knop van Ceev. Hij scant de pagina, haalt alle informatie op en plaatst ze op een kant-en-klaar cv.

Personaliseren

Ceev biedt vier designs met negen verschillende kleuren en drie verschillende lettertypen aan. Waardoor je jouw cv zo persoonlijk mogelijk kunt maken, met een strak design met een zakelijk lettertype of juist een minimalistisch ontwerp. Indien je de opbouw of tekst niet fijn vindt, pas je dat aan met een druk op de knop.

Als je klaar bent is je cv te exporteren als pdf-bestand of direct te printen. Wel moet je het cv nog even zelf vertalen van het Engels naar het Nederlands.

Gratis

De ontwikkelaar heeft de app in zijn vrije tijd gemaakt en geeft hem gratis weg, maar je mag hem altijd een kop koffie aanbieden via de website Buy Me A Coffee. Daar kies je één, drie of vijf koppen koffie voor respectievelijk 3, 9 of 15 dollar. De betaling gaat via PayPal.

PARTNERS

Peter Hurley
HeadshotCrew Maurice Jager
Demato productions
Social.One

SPONSORS

BenQ Maurice Jager
TetherTools
Phottix
Feisol Maurice Jager
NPhoto
Canon CPS

© 2007-2019 Maurice Jager Fotografie, de profielfoto 026-2022992 / (646)571-0100