Linkedin profielfoto specialist
MAURICE JAGER stelt zich voor

 
Linkedin profielfoto Maurice Jager
Peter-Hurley Maurice-Jager.jpg
 

Maurice Jager

Zakelijk portret- & headshot fotograaf, docent, gesponsord door Phottix, Tether Tools & CaptureOne.

Maurice Jager is een van Europa’s top headshot fotografen. Tijdens zijn jeugd draaide het vooral om sport. De beste zijn en daar hard voor trainen. Dat was dagelijkse kost. Toen daar abrupt een einde aan kwam na een aanrijding moest hij op zoek naar iets nieuws. Leren waarom mensen voor een bepaald bedrijf of merk te kiezen en hoe je een bedrijf op creatieve wijze succesvol presenteert op het internet werd zijn nieuwe uitdaging en hij heeft tien jaar allerlei afdelingen geleid in grote bedrijven. Langzamerhand werd het creatieve gedeelte van het werk kleiner en de commerciële doelstelling belangrijker en verloor hij de belangstelling in het werk. Hij kreeg steeds meer het gevoel een nieuwe weg in te moeten slaan.

Maurice fotografeerde al jaren en het is op dat moment dat Maurice besluit om full-time fotograaf te worden. Tot dan werkte Maurice altijd al met mensen en probeerde hij het beste uit ze naar boven te halen. Met zijn fotocamera doet hij precies dat en hij kan zijn creativiteit kwijt. Zijn competitieve karakter zorgt ervoor dat hij nu een van Europa’s top headshot fotografen is en de Chief Marketing Officer van de HeadshotCrew.

Maurice helpt zijn klanten met high-end headshots en (zakelijke) portretfotografie door heel Europa. Hij gelooft dat het de taak is van de fotograaf om een fantastische foto van iedereen te maken en dat het zijn verantwoordelijkheid is om dat voor elkaar te krijgen voor z’n klanten.

Dankzij Peter Hurley heeft Maurice de kans gekregen om andere fotografen online en tijdens workshops te leren om fantastische headshots en portretten te maken en een succesvol bedrijf te beginnen hierin. Daarnaast geeft Maurice lezingen en workshops namens sponsoren in binnen- en buitenland over Portretfotografie, CaptureOne, Photoshop, Social Branding en Marketing.

Maurice wordt wereldwijd gevolgd door meer dan 100.000 mensen op zijn social media accounts.

Voor meer informatie, zie mijn pers kit.

102517 PICZ - PORTRAITS-148.JPG

VIDEO'S