PERSONAL BRANDING VOOR FOTOGRAFEN

 

Personal Branding voor Fotografen: de beste manier om jouw merk te verbeteren 1

Iedereen is tegenwoordig fotograaf en de hoeveelheid interessante foto’s is enorm toegenomen. Om daarmee onder de aandacht van het publiek te komen en fans te krijgen die je gaan volgen, lijkt vaak onbegonnen werk. Toch zijn de mogelijkheden om je verhaal te vertellen zodat het aanspreekt, tegenwoordig zeer uitgebreid.

Fotograaf Maurice Jager ontwikkelde een methode om zijn fotopraktijk mee op te bouwen en uit te breiden en is tegenwoordig veelgevraagd internationaal portretfotograaf. Diezelfde methode gebruikt Maurice ook om zijn klanten te helpen met Branded Business Portretten.

In zijn boek ‘Personal branding voor fotografen’ neemt hij je als coach volgens een stappenplan mee om jouw persoonlijke verhaal te achterhalen en uit te dragen. Jouw personal brand bouw je samen met hem door middel van het boek.

Naast de kennis van Maurice leggen tien andere succesvolle topfotografen die deze weg al hebben afgelegd, uit hoe zij hun merk zo hebben opgebouwd dat zij er gelukkig van zijn geworden en gemakkelijk van kunnen leven.

Als je leert zien waar je hart ligt en je draagt daar een persoonlijk verhaal over uit dat recht uit je hart komt, ontwikkel je jouw unieke personal brand en ligt een leven waarin je mag doen wat je het leukst vindt binnen handbereik. Daar kun je niet snel genoeg mee beginnen.

Personal branding voor fotografen boek

Ik hoor te vaak dat fotografie geen lucratief beroep meer is, maar ik in de praktijk heb gemerkt dat dit niet klopt. Dan moet je werk op de juiste manier onder de aandacht worden gebracht.

Als je ervan droomt om meer met je werk te doen, dan moet je mensen de kans geven om jou te leren kennen. Mijn aanpak staat beschreven in dit boek.

Je kunt het boek het handigst bestellen via de onderstaande knoppen.

Je kunt het boek ook kopen bij alle grote en middelgrote boekhandels zowel online als offline.

Personal Branding voor Fotografen: de beste manier om jouw merk te verbeteren 2

Personal branding voor fotografen persoonlijk gesprek inclusief boek

Heb je hulp nodig met het schrijven van jouw verhaal? Met het verzinnen van social media content? Welke foto’s werken wel, welke niet?
In ongeveer een uur gaan we samen via Skype onderzoeken hoe jij jouw verhaal en social media content kunt gaan vormgeven. Volledig 1 op 1.

Helemaal persoonlijk. We zorgen dat je met meer dan genoeg ideeën zelf verder aan de slag kan.

Voor ons gesprek, zal ik jou indien je het boek nog niet hebt, het boek toesturen.

(Als je het boek al in huis hebt, gaan we iets langer door na het uur)

Personal Branding voor Fotografen: de beste manier om jouw merk te verbeteren 3

Hoe dan ook weet ik zeker dat je door deze call een nieuw perspectief krijgt op het ontwikkelen van jouw fotografie bedrijf.

Via de agenda hieronder reserveer je jouw personal branding voor fotografen call rechtstreeks in mijn agenda.

Na het reserveren van het tijdstip voor jouw call ontvang je een bevestigingsmail met een link om de sessie te voldoen. Na betaling is jouw afspraak definitief en stuur ik het boek op.

Gratis Personal Branding voor Fotografen Facebook Groep

Personal Branding voor Fotografen: de beste manier om jouw merk te verbeteren 4

Als fotograaf heb je vaak een eenzaam beroep. Tenminste dat vind ik. Je bent toch vaak zelf aan het werk als ZZP’er of solo-entrepreneur. Dan is het fijn om jezelf te omringen met mensen waar je iets aan hebt. Daar is deze Facebook groep voor bedoeld. Als jij wil werken aan jouw bedrijf en je wil omringen met andere fotografen die met dezelfde dingen bezig zijn, waar je kan vragen om hulp en iets van kan leren. Geen gedoe, alleen support en een klankbord. Én helemaal gratis.

Ik zie je graag in de groep!

Op deze pagina heb je zojuist alle mogelijkheden gelezen waarop ik jou kan helpen om succesvoller te worden met jouw bedrijf, door het bouwen van jouw merk en jouw unieke verhaal en kijk op de wereld te leren kennen en delen.

Toen ik mijn boek begon te schrijven, was dat ook mijn doel. Andere fotografen succesvoller maken. De fotografie markt heeft veel te veel gedoe tussen fotografen. Fotografen die elkaar niks gunnen en waar je feedback krijgt waarvan je jezelf kunt afvragen of je er iets aan hebt en hoe oprecht het nou werkelijk is. Dát wil ik veranderen. 

Als je écht een goed personal brand opbouwt, dan bestaat het concept van concurrentie niet. Er is er namelijk maar één van jou. Dat is meer dan voldoende en ook het enige dat je nodig hebt om succesvol te zijn.

Gaan we samen aan de slag?

Groet, 
Maurice

PARTNERS

Peter Hurley
HeadshotCrew Maurice Jager
Demato productions
Social.One

SPONSORS

BenQ Maurice Jager
TetherTools
Phottix
Feisol Maurice Jager
NPhoto
Canon CPS

© 2007-2019 Maurice Jager Fotografie, de profielfoto 026-2022992 / (646)571-0100