Portretfotografie workshops

1 OP 1 WORKSHOP – NATUURLIJK LICHT FOTOGRAFIE

€549,00 incl. BTW

Maak je wel eens mee dat je een portret van iemand wil maken en het licht niet mee wil werken?
Wil jij leren hoe je beter kan fotograferen met het licht dat beschikbaar is? We gaan eerst samen fotograferen zodat je kan zien hoe ik naar het licht kijk en daarna gaan we aan de slag in Photoshop om de foto te perfectioneren qua licht, om zo tot mijn herkenbare stijl te komen. Na afloop van de portretfotografie workshop kan je het geleerde toepassen en je eigen stijl toepassen om zo uniek werk te leveren voor jouw modellen of klanten.

Onderwerpen:

Kijken naar het licht
Hoe fotografeer je in verschillende omstandigheden
Welke apparatuur kan je het best gebruiken
Kleur gebruik
Nabewerking in Photoshop

STUDIO PORTRETFOTOGRAFIE WORKSHOP – ELEGANTIE IN LICHT EN EXPRESSIE

€499,00 incl. BTW

Wil jij leren hoe je omgaat met je studio verlichting en hoe je oprechte expressie in je portretten krijgt? Dan is deze workshop voor jou! We werken 1 op 1 gedurende 3 uur in mijn studio waarbij er voldoende tijd is om alle vragen te stellen die je hebt! Ik ben opgeleid door Peter Hurley, wellicht de beste headshot fotograaf ter wereld en iemand waarbij het voornamelijk om expressie en het uitlichten van gezichten gaat. Tijdens deze 3 uur durende workshop laat ik je mijn werkwijze zien van begin tot einde en fotograferen we samen in mijn studio met de Peter Hurley Flexkit by Westcott.

Onderwerpen:

Workflow
Opstelling van licht
Wat gebeurd er met iemand zodra degene voor de camera springt
Werken aan expressie
Fotograferen
Nabewerking

HOE TE BOEKEN?

Op deze pagina kun je rechtstreeks jouw portretfotografie workshop in mijn agenda boeken. Na het boeken krijg je binnen 24 uur een factuur in je e-mail en staat de workshop gepland. Het enige dat ik van je vraag is dat je de factuur vooraf betaald om mijn tijd te reserveren. 

Retiro-restaurant-shoot-bts.jpg

WAAROM IK?

Als professioneel headshot fotograaf en Mentor binnen de HeadshotCrew kijk ik de hele dag naar hoe licht werkt op het gezicht. Normaal gesproken werk ik met LED-lampen in mijn studio of op locatie, maar je oog trainen en de technieken die worden gebruikt zijn niet uniek voor werken in een studio. Je kan zelf namelijk ook gebruik maken van het licht dat reeds beschikbaar is en dat is veelzijdiger dan je denkt! Als fotograaf word ik gesponsord door TetherTools, CaptureOne & Phottix

Op 500px.com is mijn natuurlijk licht werk onder andere uitgelicht in een artikel genaamd “50 Natural Light Portraits That’ll Have You Ditching Your Flash” waarin ze stellen dat:

“Believe it or not, most of the most popular portraits EVER shared on 500px were captured using only natural light! That’s right. No expensive lighting equipment—just great framing, beautiful models, killer posing, raw skill, the occasional reflector, and whatever natural light was available. To that end, we’ve compiled 50 of the absolute best, most stunning portraits we could find on 500px that were shot using just natural light.

Scroll through these for inspiration, but be warned: your flash will look a lot less appealing after you’re done. ”

Onderstaande foto is daarvoor geselecteerd.

Sheila 500px

https://iso.500px.com/50-natural-light-portraits-thatll-have-you-ditching-your-flash/

Ook ben ik gevraagd om een blog te schrijven voor YouPic.com, een andere fotografie website met meer dan 1 miljoen views elke maand. Mijn artikel daar is meer dan 800x gedeeld op Facebook!

http://youpic.com/learn/111/how-to-get-a-perfect-natural-light-portrait

Angelina natural light portrait

BOEK JE PERSOONLIJKE WORKSHOP

Hieronder kun je rechtstreeks jouw persoonlijke portretfotografie workshop in mijn agenda boeken. Na het boeken krijg je binnen 24 uur een factuur in je e-mail en staat de workshop gepland. Het enige dat ik van je vraag is dat je de factuur vooraf betaald om mijn tijd te reserveren.