PORTRETFOTOGRAFIE WORKSHOP

Portretfotografie workshops in de studio en natuurlijk licht 1

€499,00 excl. BTW

Maak je wel eens mee dat je een portret van iemand wil maken en het licht niet mee wil werken? Wil jij leren hoe je beter kan fotograferen met het licht dat beschikbaar is? Of juist meer halen uit jouw studio-lampen?

We gaan eerst samen fotograferen zodat je kan zien hoe ik naar het licht kijk en daarna gaan we aan de slag in Photoshop om de foto te perfectioneren qua licht, om zo tot mijn herkenbare stijl te komen. Na afloop van de portretfotografie workshop kan je het geleerde toepassen en je eigen stijl toepassen om zo uniek werk te leveren voor jouw modellen of klanten.

ONDERWERPEN:

  • Kijken naar het licht

  • Hoe fotografeer je in verschillende omstandigheden

  • Welke apparatuur kan je het best gebruiken

  • Studio lampen vs daglicht

  • Coaching en Interactie met klant / model

  • Kleur gebruik en stijl

  • Nabewerking in Photoshop

  • Q&A – Vraag en antwoord

    Deze lijst is zeker niet uitputtend. Mijn workshops zijn flexibel en altijd op maat gemaakt voor jou.

HOE TE BOEKEN?

Op deze pagina kun je rechtstreeks jouw portretfotografie workshop in mijn agenda boeken. Na het boeken krijg je binnen 24 uur een factuur in je e-mail en staat de workshop gepland. Het enige dat ik van je vraag is dat je de factuur vooraf betaald om mijn tijd te reserveren. 

Portretfotografie workshops in de studio en natuurlijk licht 2

WAAROM IK?

Als professioneel commercieel portret- en headshot fotograaf en Mentor binnen de HeadshotCrew kijk ik de hele dag naar hoe licht werkt op het gezicht. Normaal gesproken werk ik met LED-lampen in mijn studio of op locatie, maar je oog trainen en de technieken die worden gebruikt zijn niet uniek voor werken in een studio. Je kan zelf namelijk ook gebruik maken van het licht dat reeds beschikbaar is en dat is veelzijdiger dan je denkt! Als fotograaf word ik gesponsord door BenQ, TetherTools, Phottix, FEISOL

Op 500px.com is mijn natuurlijk licht werk onder andere uitgelicht in een artikel genaamd “50 Natural Light Portraits That’ll Have You Ditching Your Flash” waarin ze stellen dat:

“Believe it or not, most of the most popular portraits EVER shared on 500px were captured using only natural light! That’s right. No expensive lighting equipment—just great framing, beautiful models, killer posing, raw skill, the occasional reflector, and whatever natural light was available. To that end, we’ve compiled 50 of the absolute best, most stunning portraits we could find on 500px that were shot using just natural light.

Scroll through these for inspiration, but be warned: your flash will look a lot less appealing after you’re done. ”

Onderstaande foto is daarvoor geselecteerd.

Portretfotografie workshops in de studio en natuurlijk licht 3

https://iso.500px.com/50-natural-light-portraits-thatll-have-you-ditching-your-flash/

Ook ben ik gevraagd om een blog te schrijven voor YouPic.com, een andere fotografie website met meer dan 1 miljoen views elke maand. Mijn artikel daar is meer dan 800x gedeeld op Facebook!

http://youpic.com/learn/111/how-to-get-a-perfect-natural-light-portrait

Portretfotografie workshops in de studio en natuurlijk licht 4

BOEK JE PERSOONLIJKE WORKSHOP

Hieronder kun je rechtstreeks jouw persoonlijke portretfotografie workshop in mijn agenda boeken. Na het boeken krijg je binnen 24 uur een factuur in je e-mail en staat de workshop gepland. Het enige dat ik van je vraag is dat je de factuur vooraf betaald om mijn tijd te reserveren. 

PARTNERS

Peter Hurley
HeadshotCrew Maurice Jager
Demato productions
Social.One

SPONSORS

BenQ Maurice Jager
TetherTools
Phottix
Feisol Maurice Jager
NPhoto
Canon CPS

© 2007-2019 Maurice Jager Fotografie, de profielfoto 026-2022992 / (646)571-0100