Linkedin profielfoto &
social media fotografie

PRIJZEN EN AFSPRAAK MAKEN

 

LINKEDIN PROFIELFOTO

Op basis van jouw profielfoto wordt in 1/10e seconde een eerste indruk gevormd en gaat om het creëren van betrouwbaarheid en het geven van een reden om jou te vertrouwen.

Op LinkedIn doen bedrijven dat continu. Het scannen van profielen op zoek naar kandidaten. Zij snappen dat ze snel kunnen beoordelen of er een klik is. Ze scannen namelijk vooral de profielfoto's.

En dat is waarom mensen bij mij komen, omdat ze een toffe baan willen of gave klanten en een betrouwbare, competente eerste indruk willen maken. In een oogwenk.

SOCIAL MEDIA FOTOGRAFIE

Je hebt een goed verhaal, je blogt je het ongans en je plaatst berichten op social media, maar die stockfoto's.. Tja.. Had je maar foto's waar je zelf op stond, terwijl je doet waar je goed in bent.

Vertel jouw unieke verhaal over jouw bedrijf & je 'brand' met foto's die in een tijdschrift niet zouden misstaan. Die jouw autoriteit in jouw vakgebied authentiek en krachtig ondersteunen.

Na een kennismakingsgesprek en als je besluit met mij samen te werken, volgt een strategie sessie om een draaiboek te maken en is er na een fotodag nog een post-fotografie-sessie om zeker te zijn dat jij met jouw verhaal en foto's kunt gaan uitblinken.