PROFIELFOTO: ALLE INFORMATIE EN Tips voorAF

Een profielfoto, je kan er tegenwoordig niet meer om heen. Zo'n 5 jaar geleden, toen het op LinkedIn en andere social media opeens ook zakelijk interessant werd, ben ik begonnen met mij uitsluitend te specialiseren in het maken van de beste LinkedIn profielfoto's. Ik zocht daarbij hulp van 's werelds beste profielfoto-maker. Peter Hurley wordt in het vak gezien als de bekendste en beste headshot fotograaf en hij zag iets in mij en besloot mij te trainen.

Inmiddels werk ik veel met hem samen in de HeadshotCrew, delen we een studio in New York en heb ik in Nederland ook al zo'n 4 jaar een succesvolle fotostudio waarin ik mensen full-time help om perfect voor de dag te komen met hun LinkedIn profielfoto. In de afgelopen 5 jaar heb ik daarin een hoop ervaring opgedaan en die ervaring omgezet in tips die je hieronder vind.

Dit complete overzicht behandeld de volgende punten:

Het belang van een eerste indruk op LinkedIn
De beste kant voor jouw profielfoto
Profielfoto kledingtips
Kleur van kleding in jouw profielfoto
Make-up en jouw profielfoto
Het gebruik van foundation voor jouw profielfoto
Jouw profielfoto en mascara gebruik
Naar de kapper voor jouw profielfoto?
Belangrijkste tip over sieraden
Jouw profielfoto en scheren?

Het belang van een eerste indruk op LinkedIn

Je hebt vast wel eens gehoord dat gezegd wordt dat je geen 2e kans krijgt om een goede eerste indruk te maken. Er wordt dan bijgezegd dat een onbekende een mening vormt over jouw karakter en persoonlijkheid, die bijna onuitwisbaar is, binnen de eerste 60 seconden nadat diegene je heeft ontmoet.

Maar klopt dat wel? 

Volgens een reeks van wetenschappelijke experimenten waarin werd onderzocht hoe mensen reageren op gezichtsuitdrukkingen, komen Princeton psychologen Janine Willis en Alexander Todorov tot de conclusie dat een eerste indruk wordt gevormd in slechts 100 milliseconden. 

Precies, in een oogwenk. 

En in die fractie van een seconde wordt gezocht naar het antwoord op slechts 2 vragen, die bepalen hoe iemand over je denkt. 

Volledig onbewust.

Ze hebben ook gemeten of langer naar iemands gezicht kijken een significante verandering veroorzaakt, maar dat blijkt niet zo te zijn. Het enige dat dan toeneemt is het vertrouwen in jouw initiële besluit. 

Dus in 1/10e seconde wordt een eerste indruk gevormd en zo'n 80 tot 90 procent van die eerste indruk wordt gebaseerd op twee kwaliteiten:

Betrouwbaarheid en competentie.

Sociaal psycholoog Amy Cuddy legt dit fenomeen heel goed uit:

"Als we een eerste indruk van iemand vormen, is dat eigenlijk niet een enkele indruk. We vormen er namelijk twee. We beoordelen hoe warm en betrouwbaar iemand is en proberen de vraag te beantwoorden; "Wat is iemands intentie naar mij?". Daarnaast vragen we onszelf af "Hoe sterk en competent diegene is". Eigenlijk willen we ontdekken of iemand in staat om zijn intenties na te komen."

De bottom line is: Een eerste indruk gaat om het creëren van betrouwbaarheid en het geven van een reden om jou te vertrouwen. 

In een flits van een seconde.

Op LinkedIn doen bedrijven dat continu. Het scannen van profielen op zoek naar kandidaten. Zij snappen dat ze snel kunnen beoordelen of er een klik is. Ze scannen namelijk vooral de profielfoto's.

En dat is waarom mensen bij mij komen, omdat ze een toffe baan willen of gave klanten en een betrouwbare, competente eerste indruk willen maken. In een oogwenk.

Bron: http://www.psychologicalscience.org/index.php/publications/observer/2006/july-06/how-many-seconds-to-a-first-impression.html

Op deze pagina geef ik je daarom alle tips om te zorgen dat jij goed voorbereid bent voordat je jouw nieuwe profielfoto maakt.

De beste kant voor jouw profielfoto

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, iemand gezicht is zelden symmetrisch. Dat wist je misschien al wel. De meeste mensen hebben een goede en een betere kant. In mijn werk als fotograaf heb ik mij, naast het fotograferen van social media campagnes voor ondernemers, gespecialiseerd in het maken van profielfoto's. Ik zie daardoor een hoop gezichten.

Mocht je twijfelen over welke kant jouw beste kant is, lees dan vooral verder.

Ga voor links

Het menselijk gezicht is zelden 100 procent symmetrisch. Vrijwel iedereen heeft een 'goede' en een 'betere' kant. Als je zelf niet weet welke kant van jouw gezicht de beste kant is, ga dan voor links. Mijn studioverlichting is standaard opgesteld voor de linkerkant van het gezicht. Ik heb de afgelopen 7 jaar maximaal 15 keer mijn verlichting hoeven te spiegelen.

Wetenschappelijk onderzoek

Onderzoek toont aan dat de linkerkant van het gezicht meer emotie toont dan de rechterkant. De personen die meededen aan het onderzoek gaven aan dat de linkerkant een betere indruk achter laat op een foto.

De onderzoekers hadden zowel mannen als vrouwen gefotografeerd op een grijze achtergrond. Vervolgens werd de deelnemers aan het onderzoek zowel de originele foto's als gespiegelde versies van de foto's getoond en gevraagd om beide gezichtshelften te bekijken. 

Bij de gespiegelde versies werd de rechterkant dus de linkerkant en vice versa. 

Alsnog gingen de meeste personen voor de 'originele' linkerkant, de rechterkant op de gespiegelde foto.

De linkerkant van het gezicht werd telkens als fotogenieker en 'prettiger om naar te kijken' beoordeeld.

De pupillen verklappen de waarheid

Dit werd trouwens gemeten op basis van de pupil grootte. Dit is een betrouwbare meetinstrument. De pupillen van de mens worden namelijk wijder als er iets interessants te zien is en worden kleiner als ze iets zien dat ze als minder prettig wordt ervaren. 

Jouw hersenen bepalen

Volgens de onderzoekers ondersteund dit onderzoek een aantal concepten die al bekend zijn vanuit andere wetenschappelijke onderzoeken, zoals de notie dat de rechter hersenhelft de linkerkant van het lichaam aanstuurt en vice versa. De rechter hersenhelft bevat onze intuïtie, gevoelens, gewaarwordingen en indrukken. De helft van onze hersenen die onze emotie aanstuurt, controleert de linkerhelft van ons lichaam. Hierdoor bevat de linkerkant van ons gezicht meer emotie en uit onderzoekt blijkt dat andere mensen dit ook zo ervaren als ze naar jou kijken.

Jouw profielfoto

Ik werk zelf altijd door er de bovenstaande kansberekening op los te laten en voor links te gaan. Tenzij je de uitzondering op de regel bent, maar daar kom je pas achter als je de twee foto's met elkaar vergelijkt.

Kleding en jouw profielfoto

Het effect van kleding in jouw profielfoto

Je hebt net een nieuwe broek, trui of jas gekocht van een designer merk en je voelt je de koning te rijk. Klinkt bekend? Dat je jezelf beter, sterker en mooier vindt in die nieuwe outfit? Misschien herken je het wel of heb je er nog nooit bij stilgestaan. Kleding bepaalt voor een groot deel je uitstraling. Maar dat het ook effect kan hebben op je zelfbeeld en prestaties, dat wisten we nog niet. 

Een aantal onderzoekers die zich hetzelfde realiseerde, vroegen zich af of het wetenschappelijk onderbouwt kon worden. Na het doen van een aantal test kwamen ze er achter dat het wel degelijk uitmaakt. Uit onderzoek van Penn State, Notre Dame en de University of Kentucky blijkt dat mensen met merkkleding beter presteren en meer zelfvertrouwen hebben. 

Ze gingen de golfbaan op en hebben mensen laten golven in kleding van Nike en met wat ze dachten dat een golfclub van Nike was waar ook de pro's mee spelen. Wat blijkt? De mensen met kleding en een golfclub van Nike presteerde 20% beter dan de andere mensen die geen merkkleding droegen. Dit komt omdat de testpersonen zich zelfverzekerder, sterker en slimmer voelden in deze kleding. 

Maar dit was niet het enige onderzoek en we beelden het ons ook niet in, dat was althans de conclusie van twee psychologen van North-Western University in Illinois, USA. 

Het effect heet 'Enclothed cognition'. De invloed die kleren hebben op de psychologie van de persoon die de kleren draagt. 

Hajo Adam en Adam Galinsky vonden het interessant om te zien dat we niet alleen met ons hoofd denken, maar blijkbaar ook met ons lichaam. Je hebt misschien wel eens ergens gehoord dat als je een paar minuten met je armen in de lucht staat je je zelfverzekerder voelt. 

Hajo Adam en Adam Galinsky vroegen zich af of kleding eenzelfde soort effect heeft. Uit eerder onderzoek kwam al eens naar voren dat sportteams in het zwart agressiever spelen dan teams in een andere kleur. Wat ze wilden weten, is of en hoe onze kleding invloed heeft op hoe we presteren.

Ze deden drie experimenten en lieten een aantal van de deelnemers een laboratorium jas aantrekken om ze vervolgens cijferreeksen en foto's met elkaar te laten vergelijken. Degene die zo'n witte jas aanhad, bleek de helft minder fouten te maken dan de andere deelnemers. Zo'n jas suggereert wetenschappelijke focus, stellen de onderzoekers, en zorgt ervoor dat je aandachtiger en voorzichtiger te werk gaat. En ja, die symboliek is essentieel. 

Kleding-profielfoto.jpg

Toen een deel van de deelnemers de mededeling kreeg dat hun witte jas er eentje was die kunstenaars in een atelier dragen, maakten ze evenveel fouten als de jasloze deelnemers.

De associatie met wetenschap bleek cruciaal voor het resultaat. De perfecte illustratie, stelden Adam en Galinsky, dat iets triviaals als een kledingstuk wel degelijk effect kan hebben op hoe we handelen, denken en voelen. De vraag is dus: worden we rechtvaardiger in een toga of moediger in een brandweerman outfit? Daar blijkt toch nog wat meer onderzoek voor nodig te zijn, was hun conclusie. 

Bron: Enclothed Cognition, Hajo Adam & Adam D. Galinsky, Journal of Experimental Social Psychology (2012).

Welke kleding neem je mee tijdens een LinkedIn profielfoto sessie?

Ik vraag mensen altijd om voor een sessie minimaal 8 en maximaal 15 verschillende outfits (tops, blouse, shirts e.d.) naar de fotosessie mee te nemen. Samen besluiten we in de studio welke outfits we gaan gebruiken.

Tijdens een LinkedIn profielfoto shoot fotograferen we grofweg vanaf de schouders omhoog. Mocht je voor de kledingkast staan en je afvragen wat je mee moet nemen, neem dan de kleding mee waar je je het best in voelt! Broeken en schoenen staat niet op de foto, dus misschien een idee om een lekker duur merk aan te trekken waar je je superlekker in voelt. Ik kan nooit bewijzen dat de foto's dan 20% beter worden, maar dan ben je in ieder geval zelfverzekerder en sta je sterker in je schoenen en dat zien we dan weer terug in de foto!

Neem ook niet seizoensgebonden kleding mee. In de winter een topje of T-shirt en in de zomer een jasje. In het algemeen zou ik gekke patronen of motieven in kleding thuis laten, maar bedenk wel: Wat je niet meeneemt, kunnen we niet fotograferen. Als je je afvraagt of iets wel of niet werkt op de foto, neem het vooral mee! 

Voor mannen is het belangrijk dat de colberts en overhemden goed aansluiten in de nek. Als je T-shirts wil meenemen, dan vind je hieronder een paar voorbeelden van t-shirts die wel en niet werken. 

LinkedIn+profielfoto+t-shirts+mannen.jpg

Voor vrouwen zijn er iets meer opties qua neklijnen van de kleding. De meest voorkomende neklijnen vind je in de afbeelding hieronder.

De voorbeelden die niet werken in zakelijke portretten en headshots heb ik gemarkeerd met een ‘X’, omdat deze eigenlijk zelden flatteus zijn. De voorbeelden met een vraagteken kunnen soms werken en soms ook niet. Voel je vrij om ze mee te nemen, dan proberen we tijdens de fotosessie of het werkt of niet. De rest van de voorbeelden werken perfect. Neem in ieder geval verschillende neklijnen mee (als je die hebt), zodat we kunnen zorgen voor de nodige variaties in de foto’s. 

LinkedIn+profielfoto+kleding+suggestie+vrouwen.jpg

HET belangrijkste qua kleding: Het moeten je lievelingskleren zijn! Het heeft geen zin een outfit mee te nemen die niet comfortabel zit. Je ziet het namelijk terug in de foto’s als je niet op je gemak bent in wat je draagt! 

Kleur van kleding in jouw profielfoto

Als mij wordt gevraagd welke kleuren het best werken heb ik daar niet direct een goed antwoord op. Het is veel beter om veel keuze qua kleuren mee te nemen, zodat we kunnen zien en proberen wat het best werkt. Ik ben meer dan eens verrast door kleuren waarvan we van te voren dachten dat het op de foto niet zou werken, maar achteraf waren het de beste foto’s. 

Als leidraad zou ik in ieder geval zorgen dat je iets wits, iets grijs(-achtigs) en iets zwarts als outfit meeneemt. 

Voor de heren geldt: Tegenwoordig zijn er van die nette overhemden met een motief aan de binnenzijde van de kraag. Ik zou je willen afraden die mee te nemen. De kragen springen nogal in het oog. Tenzij de boordmaat echt goed passend is.

Profielfoto make-up tips

make-up1.jpg

Ik fotografeer mensen zo natuurlijk mogelijk en make-up reageert op het licht, daarom gaat de kwaliteit van een zakelijk portret min of meer hand in hand met de kwaliteit van de make-up. Make-up is aanbevolen voor vrouwen in de profielfoto als je normaal gesproken ook make-up draagt. Als je normaal gesproken geen make-up draagster bent, dan is dat geen probleem. Mijn licht stel ik zo op dat hoe dan ook jouw gezicht er goed opstaat. Achteraf in Photoshop kan er dan altijd nog iets meer nadruk op je 'facial features' worden gelegd.

Foundation en SPF

Sommige foundations zorgen dat je er een stuk bleker uitziet op de foto dan je in werkelijkheid bent. De reden daarvoor komt door de SPF die in de foundation zit. De natuurlijke ingrediënten titaniumdioxie en zinkoxide liggen op de huid en reflecteren het licht. Simpel gezegd ligt er een dunne laag op de huid die reflecteert het licht dat gebruikt wordt om te fotograferen. Hoe hoger de SPF-waarde hoe meer 'last' je hiervan hebt. 

Welke ingrediënten wil je het liefst vermijden?

Een synthetische SPF wordt door de huid opgenomen en werkt beter. Ik zou daarom adviseren om te kijken naar de ingrediënten in de foundation en te voorkomen dat je een foundation gebruikt waar titaniumdioxide en zinkoxide in zit. Een andere leidraad kan zijn om foundations met een hoge SPF-waarde van factor 30 of meer niet te gebruiken voorafgaand aan een fotosessie. 

Het gebruik van foundation voor jouw LinkedIn profielfoto

"Natural" glow voor jouw profielfoto?

Mocht je concealer gebruiken, let dan ook op dat er geen glansdeeltjes in zitten en poeders die je een 'natuurlijke' glow geven, zijn vaak te sterk als er licht in de fotostudio op valt. Een matte foundation werkt dan het best.

Less is more!

Ik raad mijn klanten in ieder geval altijd aan om het 'less is more' principe te hanteren. Mijn licht is zo goed afgestemd op de persoon, dat oneffenheden in de huid sowieso al een stuk minder opvallen en de kleine dingetjes die toch nog in de foto zitten kan de retoucher er makkelijk uithalen. Het wegwerken van lichtvlekken door make-up is een stuk ingewikkelder. 

Een laatste tip voor jouw profielfoto make-up

Mocht je jezelf toch zelfverzekerder door het gebruik van een product op je gezicht, dan zou ik aanraden om ’s ochtends een goede SPF zonnebrand creme, het liefst met een synthetisch filter, aan te brengen die in de huid doordringt en ongeveer een half uur te laten in trekken. Daarna kan je een matte foundation gebruiken zonder SPF, of met maximaal factor 15 voor het beste resultaat.

Een aantal aanbevolen producten:

Clinique Anti-Blemish Solutions Liquid Make-up Foundation

MAC Matchmaster foundation

Studio Sculpt SPF15 Foundation

Jouw profielfoto en mascara gebruik

Mascara op je wimpers kan een hoop doen om jouw ogen extra te laten stralen, maar ik zou je echt heel erg aanraden om een goede mascara te gebruiken waarbij je wimpers niet aan elkaar plakken. Persoonlijk vind ik het moeilijk te verkroppen als de foto te gek is, maar alle wimpers aan elkaar plakken en ze op spinnenpoten lijken. 

De kapper en jouw LinkedIn profielfoto

Naar+de+kapper+voorafgaand+aan+jouw+LinkedIn+profielfoto+sessie.jpeg

Ik kan mij enorm goed voorstellen dat je op je allerbest in de studio wil verschijnen om jouw nieuwe profielfoto te maken. Het eerste waar men vaak aan denkt is "even naar de kapper", maar wanneer doe je dat dan?

Een knipbeurt is een geweldig idee voor een profielfoto sessie. Ik zou het alleen niet doen de dag voorafgaand aan de afspraak. 

Een beetje trimmen of bijknippen zal je haar er gezonder laten uitzien. Als je een knipbeurt overweegt, dan zou ik dat minstens een week voor je profielfoto sessie doen. 

In de zomer komt het voor dat er lijnen ontstaan, doordat je huid nog niet is bijgekleurd waar eerst haar zat. Ook valt het haar vaak anders vlak na een knipbeurt en weet het haar dan nog niet helemaal zeker hoe het nog gestyled wil worden. 

Door jezelf een week de tijd te geven, valt het haar natuurlijker op de foto. Als je een nieuw kapsel hebt genomen, dan heb je tijd om te leren hoe je haar het beste ligt en hoe je het wilt stylen. En als je je kapsel toevallig toch niet zo mooi vind, dan heb je nog voldoende tijd om met mij te overleggen en je datum eventueel een paar weken vooruit te schuiven.

Tips voorafgaand aan je LinkedIn profielfoto sessie

Een paar dingen om rekening mee te houden voor je een nieuwe LinkedIn profielfoto laat maken. Zoals ik al eerder zei, plan jouw kappersbezoek niet voor de dag ervoor. Gun jezelf wat tijd. Ontdek ook niet opnieuw het wiel. Misschien is dit niet het beste moment om helemaal uit de band te springen. 

Ik zou namelijk mijn LinkedIn profielfoto veranderen elke keer als ik van look verander. Je haar is een groot deel van je look, dus in een poging om te voorkomen dat je dit allemaal opnieuw moet doen, bewaar je een grote aanpassing aan jouw kapsel voor een andere keer.

Haar bij vrouwen in de profielfoto

Voor jouw haar geldt dat ik verwacht dat je het haar draagt zoals je dat zou doen tijdens een sollicitatie of een andere belangrijke afspraak. Je kapsel is zo persoonlijk, dat we uiteindelijk wel willen dat het haar er op de foto’s ook zo uitziet zoals je bent. Wil je tussendoor van look veranderen, neem dan je styling producten mee om je haar snel te veranderen. 

Zorg ook dat je een elastiekje meeneemt om je haar vast te maken.

Haar voor mannen en de profielfoto

Voor mannen geldt die een stoppelbaard hebben voorafgaand aan de fotosessie en dat graag in een aantal looks willen gebruiken, raad ik aan om een scheerapparaat mee te nemen. Als we genoeg goede foto’s hebben met baard, kan er tussendoor even geschoren worden om de rest van de fotosessie gladgeschoren te doen.  

Hieronder samengevat de belangrijkste haar-tips voor jouw LinkedIn profielfoto ..

  1. Ga met een bewezen formule zonder dramatische veranderingen

  2. Kom naar je hoofd "haar klaar". Neem gerust producten of andere attributen mee, maar zorg dat je haar al zo goed als klaar is.

  3. In de zomermaanden kunnen er kleurlijnen ontstaan op onze haarlijn. Wees hiervan bewust voordat je je haar laat knippen.

  4. Wacht niet tot het laatste moment om jouw knipbeurt te plannen.

Sieraden en jouw LinkedIn profielfoto

linkedin-profielfoto-met-sieraden.jpg

Jouw profielfoto gebruik je hoogstwaarschijnlijk overal. Professioneel op LinkedIn, als je een presentatie geeft in jouw slides of misschien wel op de cover van jouw boek. De ruimte die een profielfoto krijgt online is vaak best beperkt.

Ondanks dat mensen die jouw profiel bezoeken een behoorlijke portie van de tijd besteden aan het kijken naar jouw foto, geeft LinkedIn maar 400px aan ruimte op de pagina hiervoor. Je zou kunnen stellen dat die 400 pixels best belangrijk zijn. Die 400 pixels bepalen in grote mate de indruk die iemand van jou krijgt.

Ik zou je dan ook adviseren om de afweging te maken of je die dure pixels wil gebruiken om jouw sieraden te tonen. Het allerbelangrijkste doel voor jouw profielfoto is om iemand een indruk van jou te laten krijgen als persoon. Die indruk wordt volgens mijn filosofie voornamelijk gemaakt door de expressie in je gezicht en de blik in jouw ogen.

Zelfvertrouwen straal je uit door de blik in jouw ogen.

Vriendelijkheid komt door jouw expressie met jouw mond.

Dat zijn de twee belangrijkste ingrediënten in een profielfoto. Een derde variabele toevoegen zou ik dan echt alleen doen na het maken van de afweging of het toevoegt aan het beeld dat iemand van jou krijgt.

Jouw LinkedIn foto

Als je een LinkedIn foto bij mij komt maken en je bent iemand die vaak sieraden draagt, dan fotograferen we vaak met en zonder sieraden. Dat is de beste manier om te bepalen hoeveel afleiding zo’n ketting of grote oorbellen werkelijk veroorzaakt.

Als je naar de foto kijkt en je merkt dat jouw oog getrokken wordt naar de sieraden in plaats van jouw ogen en gezicht, dan zou ik sterk overwegen om dat sieraad niet te gebruiken in jouw profielfoto.

Jouw profielfoto en scheren?

 Barbershop Black And White Barber Shave Shaving

Gladgeschoren op jouw LinkedIn profielfoto? Als je je gaat scheren, doe het dan goed. Ik wil mijn retoucher zoveel mogelijk besparen om losse haren te verwijderen. We fotograferen in een ultra-hoge resolutie. Je ziet dus echt alles. Ik weet dat je het kan! Neem gewoon een beetje extra tijd om te scheren voor je fotosessie.

Als je net als ik ongeveer met het scheerapparaat erbij kan blijven staan, omdat je baard zienderogen groeit, ga je gang en breng je je scheerapparaat of scheermes mee en scheer je in de studio.

Er zijn er onder ons die gezichtshaar kunnen laten groeien en degenen onder ons die dat niet kunnen. Je doet waarschijnlijk zo'n twee jaar met deze foto. Wees eerlijk tegenover jezelf over je gezichtshaar en maak een passende beslissing.

Sommige mannen die kiezen voor een langere sessie van minimaal een uur, kunnen er voor kiezen om een paar outfits met baard en een aantal outfits zonder baard te fotograferen. Halverwege de sessie kan er dan geschoren worden in de studio. 

LinkedIn profielfoto scheertips

  1. Besteed wat tijd aan deze scheerbeurt. Het is waarschijnlijk de belangrijkste scheerbeurt van het jaar.

  2. Trakteer je huid op wat aftershave. Het zal het helpen genezen en een deel van het rood uit je huid halen.

  3. Vraag jezelf af of een baard echt iets voor jou is.

  4. Een ongeschoren look kan prima. Bij een langere sessie kun je altijd tussendoor even scheren.

  5. Je hoeft je benen niet te scheren. We schieten alleen vanaf de taille.

De laatste loodjes

Deze pagina geeft je veel tips om rekening mee te houden voor jouw LinkedIn profielfoto. Van haar tot make-up en van kleding tot je baard. Zo volledig mogelijk wil ik deze pagina houden en ik zal hem regelmatig blijven updaten zodat jij zo volledig mogelijk op de hoogte blijft van hoe jij jouw profielfoto kan blijven verbeteren.

Zoals je bovenaan deze pagina las, help ik mensen als fotograaf in mijn studio om met de perfecte LinkedIn profielfoto. Wil je het zelf meteen goed aanpakken, dan wil ik je graag uitnodigen in mijn studio om samen aan de slag te gaan. Je kunt hieronder meteen een afspraak inplannen in de studio in Arnhem.

SHARING IS CARING

Vind je deze profielfoto tips interessant en denk je dat mensen die je kent dit ook interessant vinden? Doe iedereen een groot plezier en deel deze pagina in jouw netwerk via de onderstaande knoppen.