Linkedin profielfoto referenties en reviews

heeft reviews op Google met een gemiddelde van sterren.
LinkedIn profielfoto.jpg

Guido Verbaal

★★★★★

Maurice is hele vriendelijke en enthousiaste vakman. Hij weet precies wat hij doet en waar hij naar op zoek is. Binnen enkele minuten heb je al mooie foto's. Aanrader!

Linkedin profielfoto

Dick-Jan Zijda

★★★★★

Vlekkeloos verlopen traject van aanmelding tot het krijgen van de foto binnen een dag. Ik ben tevreden.

20190321---Rodolfo-Elshoff1668.jpg

Rodolfo Elshoff

★★★★★

Maurice Jager is top notch. His personality makes you feel comfortable right away even if you get a little bit shy with cameras up in your face. Such a skilled professional with a clear view of what he wants and goes for it!

LinkedIn Profielfoto

Stef Bosgoed

★★★★★

Wat een professional, die Maurice! Hij stelt je helemaal op je gemak en neemt uitgebreid de tijd. Komt daarnaast z’n afspraken perfect na.

Fotokwaliteit is echt uniek en dat maakt het dat deze shoot elke euro waard is!

LinkedIn profielfoto

Peggy Barbiers

★★★★★

Mocht je je nog afvragen of het je geld, tijd en energie waard is: het antwoord is JA, absoluut! Ik had nooit gedacht dat het maken van een LinkedIn foto een leuke ervaring kon zijn :-).

LinkedIn profielfoto

Ruurd Portman

★★★★★

Erg professioneel, weet zeer goed waar hij mee bezig is. En Maurice is ook nog gewoon een fijne vent.

LinkedIn profielfoto

Reijer van Ommeren

★★★★★

Super enthousiast, vrolijk, professioneel.

LinkedIn profielfoto

Jan-Willem Derksen

★★★★★

LinkedIn profielfoto

Bas van der Lelie

★★★★★

Goed resultaat in prettige sfeer. Ik zou Maurice zeker aanraden bij vrienden en kennissen.

Linkedin Profielfoto

Marieke Ligtelijn

★★★★★

Maurice Jager is een fotograaf die ik in een heel ander vakgebied heb leren kennen. Ik vind het ontzettend gaaf om te zien hoe goed hij is in het maken van mooie "headshots". Ik heb bij hem een foto-shoot gedaan terwijl ik eigenlijk dat ontzettend spannend vind. Je wil natuurlijk een prachtige foto van jezelf maar zonder dat je als een Kardashian allerlei filters nodig hebt om er goed uit te zien. Maurice heeft ervaring met verschillende invalshoeken en bepaalt precies welke kant van je gezicht het mooist is. Hij doet je haar goed neerleggen zonder dat je je daarbij ongemakkelijk voelt en geeft goeie aanwijzingen hoe je moet kijken en staan of waar je even aan moet denken om de juiste blik te krijgen. Ogen laten namelijk altijd zien waar je aan denkt. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Ik hoop dan ook dat deze foto mij gaat helpen om de baan te krijgen die ik voor ogen heb!

LinkedIn profielfoto

Ronald Bos

★★★★★

Prettiger sfeer, goede kwaliteit en lekkere koffie. Kortom Maurice is een aanrader voor de zakelijke fotografie!

LinkedIn profielfoto

Serge Lourens

★★★★★

LinkedIn profielfoto

Jaap Bosch

★★★★★

Via zoeken op internet naar fotograaf voor professionele LinkedIn profielfoto op de site van Maurice terechtgekomen. Het beeld wat hij op z'n site creëert maakt hij in de praktijk meer dan waar. Heel professioneel, goede begeleiding tijdens de shoot, prettige persoonlijkheid en uiteindelijk sterke foto's die mij laten zien zoals ik ben.

LinkedIn profielfoto

Huy Kieu

★★★★★

Super fotograaf. Je voelt je gelijk op je gemak en zijn foto's zijn van de allerbeste kwaliteit die ik ooit heb gezien voor LinkedIn foto's.

LinkedIn Profielfoto

Jos Bosschaart

★★★★★

Op je gemak prachtige foto’s laten maken...wat wil je nog meer? Prima ervaring, over twee jaar weer.

LinkedIn profielfoto

Lennart Hennipman

★★★★★

Maurice weet wat ie doet, en dat merk je. Foto's maken ging heel soepel, met zeer goed resultaat! Goeie Service! Zeer tevreden! Aanrader!

LinkedIn profielfoto

Eric Fernée

★★★★★

Zeer goede fotograaf, hij stelt je op je gemak, weet exact in te tunen op mijn wensen. Maurice is duidelijk iemand met een passie voor het vak, samen met zijn professionaliteit & enthousiasme maakt hij de shoot tot een groot succes.

LinkedIn profielfoto

Peter van der Pols

★★★★★

Een fotosessie bij Maurice is een bijzondere ervaring. Hij weet op natuurlijke wijze de essentie van iemands persoonlijkheid vast te leggen op de gevoelige plaat. Stapsgewijs maakt hij met zijn camera de diamant in de ruwe steen zichtbaar. De door hem gemaakte foto ´s geven op een treffende wijze weer hoe ik mijzelf van binnen zie en voel.

LinkedIn profielfoto

Alex Zeibel

★★★★★

Top fotograaf, absoluut aan te raden!

Linkedin profielfoto

Oliver Wagner

★★★★★

Maurice did an awesome job. He is not only a skilled photographer but also incredibly friendly and kind. He offers such a great service, it's simply worth 6 or more stars! Thank you for taking my headshot, Maurice!

Linkedin profielfoto

Jordy Jolink

★★★★★

Ik hou er niet van om foto's van mezelf te laten maken. En toch ben ik nu alweer 2 keer bij Maurice geweest voor een fotosessie van meer dan een uur. Maurice is heel relaxt. Hij is vakkundig en stelt je op je gemak. Ook als je dus, net als ik, miet houdt van foto;s.

Het resultaat is bij mij keer op keer boven verwachting. Over ongeveer 1,5 jaar kom ik dus weer langs :-)

Linkedin profielfoto

Deniz Yildiz

★★★★★

Los van het feit dat Maurice een op en top professional is, is hij ook nog eens oprecht een sympathieke vent die je direct op je gemak weet te stellen. Dit alles heeft er voor zorg gedragen dat mijn LinkedIn profiel foto al mijn verwachtingen heeft overtroffen. Absoluut een aanrader!

linkedin profielfoto

Kiran Ramkhelawan

★★★★★

Zeer fijne fotograaf om mee te werken. Het resultaat is werkelijk fantastisch. Tijd, moeite en geld meer dan waard. Niet verder zoeken, je hebt je fotograaf gevonden.

20180601---Tino-Tool1133---Ready.jpg

Tino Tool

★★★★★

Maurice is een zeer vriendelijke en professionele fotograaf. Ik heb met plezier mijn LinkedIn foto door Maurice laten maken. Maurice is precies en let erg op de details, ook weet hij alles goed in te schatten waardoor er een prima resultaat ontstaat. Maurice is voor mij dan ook een echte aanrader.

linkedin profielfoto

Berend Broekhoff

★★★★★

2 hele mooie foto's gekregen van Maurice, zeker een aanrader. Service en eind-product beiden echt top!