Ripple profielfoto specialist
Maurice Jager Fotografie

Ripple profielfoto

Heel Nederland zit tegenwoordig op LinkedIn. Ik ben de specialist voor een Ripple fotoshoot. Ripple is een nieuwe app om zakelijk te netwerken en jouw profielfoto staat meer in de spotlight dan ooit op Ripple. Maak een perfecte eerste indruk en breidt jouw netwerk uit.

Op Ripple gaat het bijna alleen maar om of jij een goede eerste indruk maakt met jouw profielfoto. Een Ripple profielfoto is dan ook belangrijk om goed te laten doen.

Best bijzonder eigenlijk hoe belangrijk een profielfoto is geworden. Vroeger deden we vooral persoonlijk zaken en wist je van tevoren soms helemaal niet wie er op een afspraak verscheen. De wereld is tegenwoordig veel visueler ingesteld en vandaag de dag zoekt iedereen elkaar eerst online op. En dan weegt jouw profielfoto op Ripple enorm mee!

Ik help al mensen met fantastische profielfoto's sinds 2007 en hierin volledig gespecialiseerd. Ik doe niks anders dan heel de dag profielfoto's maken. Ik heb het mooiste werk dat er is. Opgeleid door een van de beste headshot fotografen ter wereld, Peter Hurley, ben ik 10 jaar geleden begonnen om mensen te helpen met hun profielfoto's. Naast mijn studio in Arnhem werk ik internationaal door heel Europa en vanuit Peter Hurley's studio in New York City. Daarnaast ben ik een drijvende kracht bij de HeadshotCrew, een website waar we meer dan 14.000 fotografen wereldwijd coachen om een goede profielfoto's aan te bieden aan hun klanten.

Kom goed voorbereidt op jouw Ripple profielfoto afspraak

Na het boeken van jouw Ripple profielfoto shoot stuur ik je een e-mail met informatie omtrent kleding, haar, make-up en dergelijke om voorafgaand aan de afspraak rekening mee te houden. Zodat je perfect voorbereid verschijnt.

Boek jouw Ripple profielfoto afspraak door deze hieronder in te plannen
Maurice-Jager.jpg
LinkedIn shoot.jpg

REVIEWS VAN KLANTEN

 

NEDERLAND

Van Oldenbarneveldtstraat 90
6827 AN Arnhem
Netherlands

+31 6 420 11 44 8

studio@mauricejager.com

UNITED STATES

134 West 26th Street
New York, New York 10001
United States of America

+1 (646)-571-0100

studio@mauricejager.com