VLIEGENDE VIDEO START

Tony-Video-BTS.jpg

Er is geen enkel verhaal zo goed als jouw verhaal. Video op jouw website en social media geeft mensen DIRECT de kans om jou te leren kennen.

Tijdens de ‘Vliegende Video Start’-dagen helpen wij ondernemers met een introductie van video en het maken van video-content, met als eindproduct een video die direct te gebruiken is voor op je website of social media om jezelf voor te stellen aan jouw publiek.

Tijdens het eerste uur helpt video branding specialist Thomas Slotboom jou met het uitkristalliseren van wie jij bent en wat jou motiveert in jouw business en leven om dit vervolgens naar jouw persoonlijke business verhaal te vertalen.

In het tweede uur zorgt professioneel videograaf Maurice Jager dat jouw verhaal exact wordt vastgelegd op een manier die jouw publiek aanspreekt. Met meerdere camera’s, professioneel licht en audio-apparatuur wordt jouw verhaal in full-HD opgenomen.

Met een investering van 2 uur heb jij jouw verhaal op video, die je eindeloos kan gebruiken om te zorgen dat jouw publiek exact weet met wie ze te maken hebben en wie ze voor zich hebben, met als doel dat jij de mensen aanspreekt waar JIJ mee wil werken.

Na een week ontvang je de full-HD versie van jouw video om jouw website/social media mee te gaan bestormen.

Om het op te sommen:

  • Je werkt met 2 experts in video marketing en branding;

  • 1 uur branding sessie met Thomas Slotboom om jouw verhaal kristalhelder te krijgen;

  • 1 uur video sessie met Maurice Jager die jouw verhaal perfect vastlegt;

  • De 2-3 minuten video die jij eindeloos kan gebruiken om jouw doelgroep aan te spreken.

Hieronder zie je een voorbeeld van hoe dit eruit ZIET. De video hieronder is onderdeel van een andere serie, in een langer format. De video die wij opnemen tijdens de Vliegende Video Start dagen is korter, omdat bewezen is dat een introductie video van 2 a 3 minuten het meest effectief is.

Reserveer hieronder jouw tijdslot.

Na reservering ontvang je binnen 24 uur een factuur die kan worden voldaan met iDeal, Creditcard of Paypal.
Na betaling van de factuur wordt jouw tijdslot bevestigd en zien we jou graag verschijnen op het tijdstip om een toffe introductie video op te nemen.

Wil je daarna verder gaan met het delen van wat jij weet en waarvan jij denkt dat jouw publiek voordeel uit gaat halen, dan kan dat in een optioneel vervolgtraject.