WEBINAR : INTERACTIEF PERSONAL BRANDING – HOE BOUW JE EEN PERFECT ONLINE NETWERK

WEBINAR : INTERACTIEF PERSONAL BRANDING – HOE BOUW JE EEN PERFECT ONLINE NETWERK

In dit webinar: Interactief personal branding – hoe bouw je een perfect online netwerk, leg ik je mijn aanpak uit waarmee ik mijn eigen interactieve personal brand heb ontwikkeld.

Jouw interactief personal brand

Voor veel ondernemers is social media overweldigend. Het is vaak écht té veel en té vaak en dan steek je er energie in en dan komt er niks uit. Ik herken dat, ik heb hetzelfde meegemaakt.

Pas toen ik mij realiseerde dat ik met mijn social media netwerk van mensen, ik gebruik hier expres niet het woord ‘volgers’, de interactie aan moest gaan om het een succes te maken veranderde het.

Mensen zijn oprecht geïnteresseerd in wie je bent, wat je doet, wat je meemaakt en wat er belangrijk voor je is. Alleen als die realisatie ook realiteit wordt, kun je een interactief personal brand ontwikkelen.

Hoe gaan we dat doen?

Het is natuurlijk heel spannend om meer van jezelf te laten zien. Wat als ze je helemaal niet zo leuk vinden als je dacht? Ook die vrees ken ik. Door gebruik te maken een structuur, proces of framework overwin je dat, zonder dat het je veel tijd en je zult merken dat die vrees geen realiteit wordt.

WEBINAR : INTERACTIEF PERSONAL BRANDING – HOE BOUW JE EEN PERFECT ONLINE NETWERK

Dit leer je

Een netwerk bouwen met mensen die oprecht in jou geïnteresseerd zijn.

Ontdek wat je kan delen;De feedback vrees overwinnen;Hoe jij jouw interactief personal brand kan ontwikkelen;Structuur aanbrengen in de berichten die je deelt om jouw netwerk op te bouwen;Hoe je door interactie aan te gaan bekendheid kan krijgen.

Voor wie is deze webinar ?

Deze webinar is bedoeld voor ondernemers en professionals in het bedrijfsleven die aan hun merk, bekendheid willen werken door persoonlijk te zijn en daardoor hun interactieve personal brand willen ontwikkelen. Als je als ondernemer méér en betere klanten wil of als professional stappen wil maken in jouw carrière, dan gaat deze webinar jou helpen.

HOU HET NIET GEHEIM, MAAR DEEL HET ;-)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

GERELATEERDE ARTIKELEN

Maurice Jager

"It’s not about the number of people you reach, it’s about the amount of people you touch."

- Maurice Jager

FEATURED POSTS

SAMENWERKEN

NIEUWE PROFIELFOTO

CONNECT ON SOCIAL

BLIJF OP DE HOOGTE

We are not going to spam you, and you can unsubscribe whenever you like. We will feel bad, but we’ll live.. ;-)