Webinar : Interactief personal branding – Hoe bouw je een perfect online netwerk

Nieuwe profielfoto maken?

Ben je toe aan een nieuwe profielfoto?

Via de onderstaande knop lees je alles over mijn aanpak en kun je meteen een afspraak plannen.

Waarom werken met Maurice Jager?

Maurice Jager is specialist als het gaat om profielfoto’s en personal branding fotografie. Maurice was de eerste in Nederland die zich in profielfoto’s specialiseerde en zijn aanpak voor personal branding foto’s is uniek.

Daarnaast is Maurice auteur van het boek ‘Personal branding voor fotografen‘, waarin hij als expert andere fotografen zijn methode uitlegt en spreker voor op grote events.

Personal branding for photographers Facebook group

Follow me on social

In dit webinar: Interactief personal branding – hoe bouw je een perfect online netwerk, leg ik je mijn aanpak uit waarmee ik mijn eigen interactieve personal brand heb ontwikkeld.

Jouw interactief personal brand

Voor veel ondernemers is social media overweldigend. Het is vaak écht té veel en té vaak en dan steek je er energie in en dan komt er niks uit. Ik herken dat, ik heb hetzelfde meegemaakt.

Pas toen ik mij realiseerde dat ik met mijn social media netwerk van mensen, ik gebruik hier expres niet het woord ‘volgers’, de interactie aan moest gaan om het een succes te maken veranderde het.

Mensen zijn oprecht geïnteresseerd in wie je bent, wat je doet, wat je meemaakt en wat er belangrijk voor je is. Alleen als die realisatie ook realiteit wordt, kun je een interactief personal brand ontwikkelen.

Hoe gaan we dat doen?

Het is natuurlijk heel spannend om meer van jezelf te laten zien. Wat als ze je helemaal niet zo leuk vinden als je dacht? Ook die vrees ken ik. Door gebruik te maken een structuur, proces of framework overwin je dat, zonder dat het je veel tijd en je zult merken dat die vrees geen realiteit wordt.

webinar interactief personal branding

Dit leer je

Een netwerk bouwen met mensen die oprecht in jou geïnteresseerd zijn.

Ontdek wat je kan delen;
De feedback vrees overwinnen;
Hoe jij jouw interactief personal brand kan ontwikkelen;
Structuur aanbrengen in de berichten die je deelt om jouw netwerk op te bouwen;
Hoe je door interactie aan te gaan bekendheid kan krijgen.

Voor wie is deze webinar ?

Deze webinar is bedoeld voor ondernemers en professionals in het bedrijfsleven die aan hun merk, bekendheid willen werken door persoonlijk te zijn en daardoor hun interactieve personal brand willen ontwikkelen. Als je als ondernemer méér en betere klanten wil of als professional stappen wil maken in jouw carrière, dan gaat deze webinar jou helpen.

INTERACTIEF PERSONAL BRANDING ISM MET SKILLZ ACADEMY

Skillz Academy Training

ONLINE TRAINING: JOUW INTERACTIEVE PERSONAL BRANDING – OPRECHTE VERBINDING MAKEN MET JOUW DOELGROEP

Een succesvolle onderneming of een succesvolle carrière staat en valt al eeuwen met hoe goed jij jouw verhaal, product en persoonlijkheid kan presenteren aan de groep mensen waarin jij je wil begeven. Dat geldt voor de bakker op de hoek, die al 100 jaar een succesvolle winkel heeft, maar ook voor jou. In deze online training leer je hoe je jouw interactief personal brand een boost geeft.

99 euro incl. BTW

Webinar : Interactief personal branding - Hoe bouw je een perfect online netwerk 1

INTERACTIEVE PERSONAL BRANDING

De wereld van de ondernemer en professional is behoorlijk veranderd de afgelopen tijd. We werken meer op afstand, online en dat zorgt voor een aantal nieuwe uitdagingen. Ook als het gaat om het positioneren van jou en jouw personal brand.

In een online expert sessie ga ik je hier mee helpen.

249 euro excl. BTW

PARTNERS

Peter Hurley
HeadshotCrew Maurice Jager
Demato productions
Social.One

SPONSORS

BenQ Maurice Jager
TetherTools
Phottix
Feisol Maurice Jager
NPhoto
Canon CPS

© 2007-2019 Maurice Jager Fotografie, de profielfoto 026-2022992 / (646)571-0100