MAURICE JAGER YOUTUBE KANAAL

Naast alle andere social media focus ik mijn attentie tegenwoordig steeds meer op video-content voor mijn eigen bedrijf.

Ik ben er van overtuigd dat video een integraal onderdeel gaat worden van alle middelen die je beschikbaar hebt als entrepreneur en ondernemer. De reacties op mijn video content is overweldigend en dat is enerzijds een mooie motivator om door te gaan en anderzijds een bevestiging dat ik het goed heb gezien.

Op deze pagina verzamel ik deze video’s. Daarnaast zijn ze uiteraard op Youtube te vinden.

Wie is Maurice Jager

Maurice Jager is een Nederlandse fotograaf, die nadat hij 12 jaar lang een carrière in marketing en online product-ontwikkeling heeft opgebouwd in de zakenwereld, besloot dat het genoeg was. Maurice had er de energie niet meer voor. Na een goed gesprek met zijn vriendin, werd hij aangemoedigd om een fotografie bedrijf op te gaan bouwen. Maurice greep die kans met beide handen aan. De afgelopen 7 jaar heeft Maurice zijn bedrijf vanaf de grond af opgebouwd, in een markt die eigenlijk nauwelijks nog bestond. LinkedIn profielfoto’s professioneel laten maken was nog geen gemeengoed. Vandaag de dag is Maurice een van de beste headshot- (LinkedIn profielfoto) fotografen in Europe, een Mentor in Peter Hurley’s HeadshotCrew en een spreker voor zijn sponsoren Tether Tools, BenQ, Phottix en NPhoto. Maurice spreekt op de grootste fotografen vakbeurzen in de wereld zoals PhotoPlusExpo in New York en PhotoKina in Keulen om er een aantal te noemen. Daarnaast heeft Maurice zijn eerste boek gepubliceerd genaamd ‘Fotografie in Branding en Marketing voor entrepreneurs’ en is hij de co-founder van het fotografen platform genaamd ‘SCREW THE METADATA’ om fotografen te helpen om met het bouwen van hun fotografie merk door middel van het maken van content en die content voor de juiste mensen te krijgen.