LinkedIn profielfoto specialist
Maurice Jager Fotografie

Zakelijke portretten

Online wordt door klanten en werkgevers steeds meer gezocht naar potentiële kandidaten. Een zakelijke portretfoto is daarom cruciaal om meteen indruk te maken. We delen steeds meer kennis online, om onze expertise te tonen. Dan wil je dat als professional natuurlijk ook uitstralen met je zakelijke portretfoto.

Zakelijke portretten zijn steeds belangrijker!

Wist je dat er 80% minder kans is op een uitnodiging als jouw zakelijk portret afbreuk doet aan jouw boodschap? Als de zakelijke portretfoto mensen niet aanspreekt, wordt er al helemaal niet meer naar je kwaliteiten gekeken. Een professioneel zakelijk portret maken heeft de meeste impact op jouw profiel!

Een professioneel zakelijk portret maken in de studio in Arnhem bij Maurice Jager Fotografie is daarom een belangrijke eerste stap. Er zijn slechts enkele fotografen in Nederland die zich hebben gespecialiseerd in het maken van professionele zakelijke portretten. Ik ben hier sinds 2007 uitsluitend mee bezig, getraind in New York door ’s werelds beste headshot fotograaf Peter Hurley. Naast Arnhem werk ik door heel Europa op locatie en vanuit de studio van Peter Hurley in New York.

Perfect voorbereid zijn voor je zakelijke portretfoto

Na het maken van een afspraak ontvang je een e-mail met allerlei tips omtrent kleding, haar, sieraden en make-up om voorafgaand aan de afspraak alvast rekening mee te houden.

Een professioneel zakelijk portret laten maken kan heel eenvoudig door hieronder een afspraak in te plannen.

Maurice-Jager.jpg
Zakelijke portretten.jpg

REVIEWS VAN KLANTEN

 

NEDERLAND

Van Oldenbarneveldtstraat 90
6827 AN Arnhem
Netherlands

+31 (0)26-2022992

studio@mauricejager.com

UNITED STATES

134 West 26th Street
New York, New York 10001
United States of America

+1 (646)-571-0100

studio@mauricejager.com