Maurice Jager Reviews

Meer dan 245 mensen hebben voor mij een review achtergelaten met een gemiddelde score van 5 sterren

ALLE INFORMATIE KORT OP EEN RIJ:

» Geen tijdslimiet in de studio
» Ongelimiteerd aantal kledingwissels
» Tips om vooraf rekening mee te houden voor o.a. kleding, haar en make-up;
» 1-op-1 advies voor de selectie van de beste beelden;
» Professioneel geretoucheerde foto’s;
» De eerste foto is inbegrepen in de prijs, elke volgende geretoucheerde foto voor slechts €99 incl. btw.

249 Euro incl. BTW voor de shoot inclusief de 1e profielfoto die je kiest.

Elke volgende profielfoto die je kiest voor slechts €99 incl. btw extra en wordt professioneel geretoucheerd.

KWALITEIT BOVEN KWANTITEIT VOOR JOUW LINKEDIN FOTOGRAFIE, ELKE KEER WEER.

Ik beperk mijn boekingen als LinkedIn fotograaf tot een maximum van één sessie per dag (in plaats van drie) tijdens Corona / Covid-19. Daardoor hebben we alle tijd die we nodig hebben. Ik hou je uiteraard niet langer op dan strikt nodig om jouw LinkedIn profielfoto te maken (ik weet dat je het druk hebt), maar er is ook geen enkele haast tijdens het maken van jouw LinkedIn profielfoto.

We hebben ook geen enkele haast, want er is niemand anders na jou geboekt.

GEEN TIJDSLIMIET VOOR MIJN LINKEDIN FOTOGRAFIE

Het laatste wat ik wil, is dat je de studio verlaat met LinkedIn foto’s die niet zijn wat je zoekt, omdat we nog maar 7 minuten over hebben en we er nog niet het maximale uitgehaald hebben. Je maakt niet elke dag een nieuwe foto voor LinkedIn van jezelf, daarom krijgt elke persoon de aandacht die ze verdienen en nodig hebben.

We hebben alle tijd om al die outfit veranderingen enz. te doen. (Er is trouwens ook geen limiet aan het aantal keren wijzigen van jouw outfit).

We hebben alle tijd om al die outfit veranderingen enz. te doen. (Er is trouwens ook geen limiet aan het aantal keren wijzigen van jouw outfit).

IK HELP JE ALS LINKEDIN FOTOGRAAF.

De expressie die we willen is zelfverzekerd, vertrouwen en vriendelijk. Het maakt mij niet uit hoe lang het duurt voordat we bereiken wat je zoekt, want we kijken niet naar de klok. Ik help je tijdens de sessie met alles wat je moet weten. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken. Het doel van de sessie is om met mijn LinkedIn fotografie samen met jou geweldige profielfoto’s te maken.

Ik hou van mijn vak, dus ik heb geen haast om onze shoot af te ronden.

ALS LINKEDIN FOTOGRAAF KIEZEN WE SAMEN DE BESTE FOTO’S ALS WE KLAAR ZIJN DE FOTOGRAFIE.

 

Aan het einde van de LinkedIn fotografie sessie bekijken we alle gemaakte profielfoto’s en kies je jouw favoriete profielfoto’s om professioneel te laten bewerken.

Dit geeft jou de volledige controle over de uiteindelijke kosten en het aantal foto’s die je wil.

(€ 99 excl. btw per extra foto incl. professionele nabewerking).

Ik wil niet dat je mij meer betaalt dan de foto’s die je absoluut wil hebben en iedereen heeft verschillende behoeften.

Veel van mijn klanten willen meerdere foto’s, sommige slechts één. Dat bepaal jij zelf!

Je bepaalt zelf eenvoudigweg na de fotoshoot, op de dag zelf,  wanneer je de resultaten daadwerkelijk ziet

Jouw favoriete foto’s worden direct na de LinkedIn fotografie sessie naar mijn retoucher gestuurd om te laten bewerken. Hierdoor verlies je geen tijd om snel met jouw nieuwe LinkedIn foto’s aan de slag te gaan.

Je ontvangt altijd de hoge resolutie jpeg bestanden en de foto’s aangepast voor social media zoals LinkedIn.

Daardoor kun je ze meteen kunt uploaden.

DE LINKEDIN FOTOGRAAF

Ik geloof echt niet dat je een betere LinkedIn fotograaf en headshot-fotograaf op de markt zult vinden. Als wij samen nieuwe LinkedIn foto maken, doe ik er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw profielfoto’s, headshots en portretten van de allerhoogste kwaliteit zijn en voor jou werken,  door jou te vertegenwoordigen op de manier waarop jij het nodig hebt, terwijl je er geweldig uitziet.

Ik ben opgeleid in New York door ’s werelds beste profielfoto fotograaf Peter Hurley en sinds 2007 gespecialiseerd in LinkedIn fotografie en het maken van profielfoto’s. Naast in Arnhem werk ik ook vanuit de studio van Peter Hurley in New York en traint Maurice inmiddels zelf ook fotografen in zijn netwerk met meer dan 15.000 professionele profielfoto fotografen wereldwijd.

Een groot deel van mijn bedrijf is gebaseerd op verwijzingen. Mijn doel is dat als we klaar zijn met het profielfoto maken, je jouw vrienden vertelt over je nieuwe profielfoto’s en headshots en wat een geweldige ervaring het was.

profielfoto-maken-maurice-jager

GOED VOORBEREID EEN LINKEDIN PROFIELFOTO MAKEN

Na het boeken van jouw sessie ontvang je een e-mail met allerlei tips over kleding, haar, make-up en dergelijke om voor de fotosessie rekening mee te houden.

VRAGEN VOORAF?

Schroom vooral niet om contact met mij op te nemen als je vooraf nog met vragen zit of liever telefonisch een afspraak maakt. Ik sta je graag te woord en ik kan jouw vragen over mijn aanpak en stijl prima toelichten. Mocht ik de telefoon toevallig niet opnemen, dan ben ik waarschijnlijk net aan het fotograferen. Als je mijn voicemail inspreekt, bel ik je na de fotosessie meteen terug. Je kunt mij bereiken op deze volgende telefoonnummers:

Nederland: +31 (0)26-2022992.
New York:  + 1 646 571 0100

PLAN HIERONDER JOUW AFSPRAAK