CONTENT FOTOGRAFIE

FOTOGRAFIE VOOR WEBSITES, BLOGS & SOCIAL MEDIA

Content fotografie
Content fotografie
Content fotografie
Content fotografie

STRATEGIE. FOTOGRAFIE. INTERACTIE.

Als bedrijfseigenaar en expert in jouw vakgebied wil je dat de manier waarop je jezelf online presenteert jouw kennis, ervaring, kwaliteit en reputatie ondersteund en vergroot.

Met content fotografie vertel je jouw unieke persoonlijke of bedrijfsverhaal, geef je de medewerkers een gezicht en laat je zien waar het merk voor staat. 

Met content fotografie die in een tijdschrift niet zou misstaan. 

Content fotografie

CONTENT FOTOGRAFIE

Een manier om dit doel te bereiken is door middel van een portfolio van hoogwaardige, echte en doelgerichte foto’s.

Verhoog de perceptie die potentiële klanten van jou en jouw bedrijf hebben op basis van opvallende afbeeldingen die jouw merk en bedrijf aantrekkelijker maken. 

Jouw verhaal vertellen met bedrijfsfotografie laat het zien en zet jouw beter op de kaart.

Laat jouw publiek zien wie je / jullie zijn door middel van foto’s die aspecten van jouw persoonlijkheid en bedrijf laten zien.

Maak een verscheidenheid aan foto’s die naadloos aansluiten op al jouw huidige en toekomstige marketing- en promotie behoeften.

WAT IS CONTENT FOTOGRAFIE

Content fotografie ondersteunt jouw verhaal als bedrijf of professional. Jouw content marketing werkt pas echt als het ook visueel aansluit wie je bent of waar jouw bedrijf voor staat. 

Daarom is er continu afstemming tijdens en voor de content fotografie fotoshoot, altijd met een strategie sessie, waarin we 1-op-1 de beeldstrategie opstellen en bijwerken. Locaties, evenementen, items, kleding, personen, activiteiten, alles passeert de revue en plannen we samen vooraf. Zodat ik precies weet welke beelden jij zoekt en we samen een volwaardige bibliotheek van foto’s aanleggen. 

Zodat een passende foto altijd binnen handbereik is.

ALS WE HET OVER CONTENT FOTOGRAFIE, DAN HEBBEN WE OVER 2 SOORTEN FOTO'S

PROMOTIONELE FOTO’S

Dit zijn de headshots en bredere portretten in jouw foto bibliotheek. Ze worden idealiter gebruikt op:

De website;
Profielfoto’s op social media;
Omslagfoto’s op social media profielen;
Persfoto’s.

Folders;
Boekomslagen;
Nieuwsbrieven;
E-mailhandtekening.

Content fotografie
Content fotografie
Content fotografie
Content fotografie
Content fotografie
Content fotografie

ACTIE FOTO’S

Dit zijn openhartige afbeeldingen die vastleggen hoe jouw / jullie dagelijkse leven eruitziet in het bedrijf en/of leven. Het zijn ook foto’s van rekwisieten en andere materialen die op de een of andere manier betekenis voor jou en jouw bedrijf hebben. Ze worden ideaal gebruikt voor:

Specifieke servicepagina’s op de website;
Social Media content;
Blog-/video thumbnails;
Infographics;

Klantvoorstellen;
Presentatie dia’s;
En andere marketingbehoeften.

Content fotografie
Content fotografie
Content fotografie
Content fotografie
Content fotografie
Content fotografie
Content fotografie
Content fotografie
Content fotografie

JOUW BEDRIJF IS NET ALS ROME IS NIET IN 1 DAG GEBOUWD.

Je hebt de keuze gemaakt om voor jezelf te beginnen. Die keuze ging zeker niet over één nacht ijs. Hetzelfde geldt voor het bouwen van jouw merk en jouw bedrijf. 

Mijn kracht zit in langdurige samenwerkingen. Eenmalige shoots zijn leuk, maar ik heb geleerd dat die ook niet de waarde bieden die jou echt gaan helpen. Het mooie van voor jezelf beginnen is dat je bijna elke dag nieuwe dingen leert, nieuwe inzichten krijgt en nieuwe dingen kan delen. Een eenmalige samenwerking, om te zorgen dat jij jou perfect kan positioneren met jouw beelden en content, is dan ook écht onvoldoende.

Toen ik voor mezelf begon, zou ik willen dat er iemand in mijn team zat. Die mij helpt om mij te profileren. Helaas moest ik het zelf uitzoeken. Dat gun ik jou niet!

WAT JE KUNT VERWACHTEN VAN CONTENT FOTOGRAFIE

content fotografie

STRATEGIE

Tijdens een gesprek voorafgaand aan de sessie duiken we in het diepen van wat jij of jouw bedrijf nodig heeft aan content. We gaan dan alle nuances van jouw persoonlijkheid blootleggen of de behoeftes van de content bloot leggen en hoe je de problemen van jouw klant oplost. Dit gesprek bepaalt de situaties, momenten, garderobe, locaties om te fotograferen, rekwisieten, aspecten van je persoonlijkheid of het merk die moeten schitteren en activiteiten waarmee je bezig bent terwijl je voor de camera staat.

Content Fotografie

FOTOGRAFEREN

Door het strategie gesprek weten we wat er nodig is om te fotograferen. We hebben samen een lijst gemaakt met foto’s die nodig zijn. Daar besteden we onze tijd tijdens de sessie aan door het één voor één aflopen van de lijst totdat we alles hebben wat we nodig hebben. Het hebben van een alomvattend plan geeft ons ook wat bewegingsruimte om te experimenteren en aanvullende beelden vast te leggen die zich in het moment aandienen.

Content Fotografie

BEWERKEN

Na de sessie ga ik aan de slag om alle foto’s te beoordelen en mijn expertise los te laten om te bepalen welke beelden écht passen bij de uitstraling die je zoekt. 

Hierdoor hoef je zelf niet eindeloos door foto’s te bladeren, maar krijg je écht alleen het beste van het beste. 

Alles wat waar ik mijn stempel van goedkeuring op zet, komt in jouw content bibliotheek. Hierdoor heb je een gigantische fotobibliotheek om uit te kiezen of om jouw content marketing of copywriter mee te laten werken.

content fotografie

DE FOTO’S GEBRUIKEN

Zo gauw de foto’s in jouw fotobibliotheek staan, krijg je van mij een seintje.

Als je je afvraagt hoe je bepaalde beelden het best kunt gebruiken in jouw content, dan ben ik altijd slechts één belletje van je verwijderd om jou of jouw team daarbij te helpen. 

Het is zonde om de beelden niet te gebruiken.

content fotografie

REPEAT

Het voordeel van dit jaartraject is dat we niet alles in één keer hoeven vast te leggen. 

We ontdekken gedurende het jaar waarschijnlijk best wat gaten in jouw content. Dat lossen we dan op met een vervolg shoot.

Omdat ik écht in jouw team zit voor de content fotografie, werken we het hele jaar samen om te zorgen dat jij en jouw bedrijf straalt door jouw unieke content.

CONTENT FOTOGRAFIE VOOR JOUW WEBSITE EN/OF SOCIAL MEDIA​

Jaar

4000
3000*
Excl. BTW
  • Eenmalige betaling**

Kwartaal

1100
800*
Excl. BTW
  • 4 kwartaal betalingen**

Maand

400
300*
Excl. BTW
  • 12 maandelijkse betalingen**

*Prijs beschikbaar voor de eerste 10 6 ondernemers, daarna de originele prijs voor maximaal 10 volgende ondernemers

**Mocht je een 2e jaar door willen gaan, dan pas ik 10% korting toe op de dan geldende tarieven

BENIEUWD OF HET PAST BIJ JOUW BEDRIJF?

Vraag je je af of content fotografie iets voor jou is? Of we wel goede foto’s kunnen maken van jou, jouw merk en bedrijf? Schroom dan vooral niet om een kennismakingsgesprek in te plannen. Ik help je graag met onderzoeken hoe social media fotografie jou kan ondersteunen!

Maurice Jager Reviews

Ik heb meer dan 245 reviews op Google met een gemiddelde score van 5 sterren!