Linkedin profielfoto specialist
MAURICE JAGER stelt zich voor

 
Linkedin profielfoto Maurice Jager
Peter-Hurley Maurice-Jager.jpg
 

Maurice Jager

Dé social media fotograaf van Nederland.

Zakelijk portret- & headshot fotograaf, docent & auteur. 
Gesponsord door Phottix, Tether Tools, BenQ & NPhoto.

Maurice Jager is een van Europa’s top headshot fotografen. Tijdens zijn jeugd draaide het vooral om sport. De beste zijn en daar hard voor trainen. Dat was dagelijkse kost. Toen daar abrupt een einde aan kwam na een aanrijding moest hij op zoek naar iets nieuws. Leren waarom mensen voor een bepaald bedrijf of merk te kiezen en hoe je een bedrijf op creatieve wijze succesvol presenteert op het internet werd zijn nieuwe uitdaging en hij heeft tien jaar lang allerlei afdelingen geleid in grote bedrijven. Langzamerhand werd het creatieve gedeelte van het werk kleiner en de commerciële doelstelling belangrijker en verloor hij de belangstelling in het werk. Hij kreeg steeds meer het gevoel een nieuwe weg in te moeten slaan.

Maurice fotografeerde al jaren en het is op dat moment dat Maurice besluit om full-time fotograaf te worden. Tot dan deed Maurice altijd al het beste uit mensen naar boven halen. Met de hulp van topfotograaf Peter Hurley heeft Maurice de kans gegrepen om een succesvol bedrijf op te bouwen met zijn fotocamera en helpt hij dagelijks bedrijven en professionals om zich perfect te profileren op o.a. social media. Zijn competitieve karakter zorgt ervoor dat hij nu een van Europa’s top headshot fotografen is.

Maurice helpt zijn klanten met high-end headshots en (zakelijke) portretfotografie door heel Europa. Hij gelooft dat het de taak is van de fotograaf om een fantastische foto van iedereen te maken en dat het zijn verantwoordelijkheid is om dat voor elkaar te krijgen voor z’n klanten.

Ook is hij een drijvende kracht achter de HeadshotCrew.com, het grootste netwerk van headshot en portretfotografen wereldwijd, spreekt hij voor sponsoren wereldwijd over zijn vak en heeft hij inmiddels zijn eerste boek gepubliceerd waarin hij ondernemers helpt om fotografie goed toe te passen voor hun branding en marketing.

Maurice wordt wereldwijd gevolgd door meer dan 100.000 mensen op zijn social media accounts.

Voor meer informatie en interview-aanvragen, zie mijn pers kit.

102517 PICZ - PORTRAITS-148.JPG