For the international version, click here

PERSONAL BRANDING FOTOGRAFIE

Jouw autoriteit, krachtig en authentiek presenteren aan jouw volgers.

Je hebt een goed verhaal en je hebt social media accounts, maar geen goede personal branding fotografie en beeldmateriaal waar je zelf op staat om er bij te plaatsen?

Of je blogt je het ongans, maar die stockfoto's.. Tja.. Had je maar foto's waar je zelf op stond, terwijl je doet waar je goed in bent. Die jouw autoriteit in jouw vakgebied authentiek en krachtig ondersteunen.

Wist je dat echt helemaal niemand anders dit aanbiedt in Nederland? Verleden tijd!

Maurice Jager in NYC by John DeMato

Maurice Jager in NYC by John DeMato

Vertel jouw unieke verhaal over jouw bedrijf, je 'brand' en leven met foto's die in een tijdschrift niet zouden misstaan. 

Een bibliotheek aan foto's

Hoe handig en te gek zou het zijn als je een hele bibliotheek met foto's tot jouw beschikking zou hebben. Dat je beeldmateriaal hebt, waar jij op staat. Die jouw verhaal ondersteunen en jou herkenbaar en goed op de kaart zetten.

Voorafgaand aan de personal branding fotoshoot maken we samen een strategie. Locaties, items, kleding, alles passeert de revue en plannen we vooraf. Zodat ik precies weet welke beelden jij zoekt en we die samen kunnen maken.

social-media-fotografie-website.jpg

Website

We gaan er samen voor zorgen dat jij nooit meer verlegen hoeft te zitten om foto's voor op jouw website. Een mooie banner op de homepage? Done! About pagina? Uiteraard! Banners? Tuurlijk.

Mensen kunnen niet meer om jouw en jouw verhaal heen!

social-media-fotografie.jpg

Social media content

LinkedIn, Facebook, Instagram, blogs.. Bij zakelijke social media vraagt elk bericht om een foto. Een foto die jouw verhaal ondersteund en versterkt.

We gaan niet alleen jouw profielfoto's updaten, maar we zorgen dat je genoeg personal branding fotografie hebt om regelmatig te kunnen posten!

dave.jpg

PROMOTIE materiaal

Heb genoeg keuze uit verschillende personal branding fotografie foto's die je ook kan gebruiken voor jouw volgende boek, weggever en alle andere niet digitale, geprinte promotie materiaal.

 

PROFIELFOTO'S EN PERSFOTO'S

profielfoto-en-persfoto

We fotograferen een reeks aan nieuwe profielfoto's voor op jouw social media, website, als je spreekt en op een affiche staat en andere persberichten.

LIFESTYLE / aan het werk

lifestyle-aan-het-werk

We laten zien hoe een werkdag er voor jou uitziet, wat jou inspireert en wie je bent. Portretten terwijl je werkt, tijdens een afspraak, brainstormend, in de vrije tijd ..

neutrale achtergronden

20180120 - Masja de Jongh1722.jpg

Portretten tegen een neutrale achtergrond, zodat je de lege ruimte kan gebruiken voor jouw personal branding, om jouw ideeën op te plaatsen of andere grafische toepassingen

overige foto's

overige-fotos

Maak de foto bibliotheek helemaal af met boeken, producten en andere objecten die een betekenis hebben voor jouw merk, jouw werk, bedrijf en jouw volgers.

WAT IS ER INBEGREPEN?

 

Become a brand

Boost your brand strategie
4 uur fotograferen
Onbeperkte locaties
Onbeperkte aantal kledingwissels
Post session review
>120 images
(Minimaal 4 maanden content)

1999,- exclusief BTW

Boost your brand

Boost your brand strategie
6 uur fotograferen
Onbeperkte locaties
Onbeperkte aantal kledingwissels
Post session review
>240 images
(Minimaal 8 maanden content)

2999,- exclusief BTW

Big shot your brand

Boost your brand strategie
8 uur fotograferen
Onbeperkte locaties
Onbeperkte aantal kledingwissels
Post session review
>365 images
(Minimaal 12 maanden content)

3999,- exclusief BTW

KENNIS MAKEN MET PERSONAL BRANDING FOTOGRAFIE?

Voordat we aan de slag gaan, vind ik het altijd een goed idee om eerst kennis te maken.
Jij ook?

Plan hieronder vrijblijvend een 20 minuten telefoongesprek in, zodat we kunnen kennismaken en een start kunnen maken om jou op de kaart te zetten met jouw social media fotografie!

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voordat we daadwerkelijk gaan fotograferen, meeten we op Skype om een plan de campagne op te stellen. Ervaring leert dat een planning ons later de handvaten geeft om te zorgen dat we alles doen wat nodig is. Voor de strategie meeting is het verstandig om anderhalf tot twee uur uit te trekken. Na het kennismakingsgesprek kunnen we strategie sessie meteen inplannen.

DE PERSONAL BRANDING FOTOGRAFIE DAG ZELF

We plannen bij voorkeur een hele dag in. Op basis van onze strategie sessie spreken we af op de eerste locatie en gaan aan de slag. Gedurende de dag veranderen we een aantal keer van locatie en kleding, zodat je personal branding fotografie afwisselend is en past bij de verschillende boodschappen die je wilt uitstralen. Ik help je exact met houding, expressie en zorg dat de setting werkt voor wat je zoekt.

NA DE SHOOT

Als we klaar zijn met fotograferen, laadt ik de foto's in op mijn laptop en gaan we ze samen bekijken om te bepalen welke foto's er perfect zijn om te gaan gebruiken. Na de post-shoot-review en selectie sluiten we de dag af. De kans is groot dat we enorm veel beeldmateriaal hebben en in de dagen na de shoot worden de foto's in de studio bewerkt en klaar gemaakt om te gaan gebruiken. Ik wil dat alles pico bello in orde is voor jou, jouw bedrijf en je personal branding.

VRAGEN VOORAF?

Vraag je je af of personal branding fotografie iets voor jou is? Of we wel goede foto's kunnen maken van jou, jouw merk en bedrijf? Schroom dan vooral niet om een kennismakingsgesprek in te plannen. Ik help je graag met onderzoeken hoe social media fotografie jou kan ondersteunen!