For the international version, click here

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Jouw bedrijf perfect presenteren online aan jouw volgers en offline in print.

Jouw bedrijf wil je graag goed presenteren en laten zien wat jullie doen? Maar je hebt nog geen goede foto's voor op de website, social media en om te gebruiken in andere media?

Of jullie bloggen je het ongans, maar die stockfoto's.. Tja.. Had je maar foto's die de uitstralen hebben van jouw bedrijf, terwijl jullie doen waar jullie goed in zijn. 

Wist je dat echt helemaal niemand anders dit aanbiedt in Nederland? Verleden tijd!

Maurice Jager in NYC by John DeMato

Maurice Jager in NYC by John DeMato

Vertel jouw unieke verhaal over jouw bedrijf, jullie 'brand' en activiteiten met foto's die in een tijdschrift niet zouden misstaan. 

Een bibliotheek aan foto's

Hoe handig en te gek zou het zijn als jouw bedrijf een hele bibliotheek met foto's tot zijn beschikking zou hebben. Dat je beeldmateriaal hebt, die passen bij elke boodschap die jouw bedrijf wil uitstralen of vertellen. Die jullie verhaal ondersteunen, herkenbaar en goed op de kaart zetten.

Voorafgaand aan de bedrijfsfotografie sessie maken we samen een strategie. Locaties, items, kleding, personen, alles passeert de revue en plannen we vooraf. Zodat ik precies weet welke beelden jij zoekt en we die samen kunnen maken.

social-media-fotografie-website.jpg

Website

We gaan er samen voor zorgen dat jij nooit meer verlegen hoeft te zitten om foto's voor op jullie website. Een mooie banner op de homepage? Done! About pagina? Uiteraard! Banners? Tuurlijk.

Mensen kunnen niet meer om jouw bedrijf en jouw verhaal heen!

social-media-fotografie.jpg

Social media content

LinkedIn, Facebook, Instagram, blogs.. Bij zakelijke social media vraagt elk bericht om een foto. Een foto die jouw verhaal ondersteund en versterkt.

We zorgen dat je genoeg bedrijfsfoto's hebt om regelmatig te kunnen posten!

dave.jpg

PROMOTIE materiaal

Heb genoeg keuze uit verschillende bedrijfsfoto's die je ook kan gebruiken voor jouw volgende brochure, weggever en alle andere niet digitale, geprinte promotie materiaal.

 

PROFIELFOTO'S EN PERSFOTO'S

profielfoto-en-persfoto

We fotograferen een reeks aan nieuwe profielfoto's voor op jouw social media, website, als je spreekt en op een affiche staat en andere persberichten.

LIFESTYLE / aan het werk

lifestyle-aan-het-werk

We laten zien hoe een werkdag er bij jou uitziet, wat mensen inspireert en wie jullie zijn. Portretten terwijl er wordt gewerkt, vergaderd, etc ..

neutrale achtergronden

20180120 - Masja de Jongh1722.jpg

Portretten tegen een neutrale achtergrond, zodat je de lege ruimte kan gebruiken voor specifieke branding, om ideeën op te plaatsen of andere grafische toepassingen

overige foto's

overige-fotos

Maak de foto bibliotheek helemaal af met boeken, producten en andere objecten die een betekenis hebben voor jouw merk, het werk, bedrijf en jouw volgers.

WAT IS ER INBEGREPEN?

 

Become a brand

Boost your brand strategie
4 uur fotograferen
Onbeperkte locaties
Post session review
>120 images
(Minimaal 4 maanden content)

1999,- exclusief BTW

Boost your brand

Boost your brand strategie
6 uur fotograferen
Onbeperkte locaties
Post session review
>240 images
(Minimaal 8 maanden content)

2999,- exclusief BTW

Big shot your brand

Boost your brand strategie
8 uur fotograferen
Onbeperkte locaties
Post session review
>365 images
(Minimaal 12 maanden content)

3999,- exclusief BTW

KENNIS MAKEN MET BEDRIJFSFOTOGRAFIE?

Voordat we aan de slag gaan, vind ik het altijd een goed idee om eerst kennis te maken.
Jij ook?

Plan hieronder vrijblijvend een 20 minuten telefoongesprek in, zodat we kunnen kennismaken en een start kunnen maken om jou op de kaart te zetten met nieuwe bedrijfsfoto's!

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voordat we daadwerkelijk gaan fotograferen, meeten we op Skype om een plan de campagne op te stellen. Ervaring leert dat een planning ons later de handvaten geeft om te zorgen dat we alles doen wat nodig is. Voor de strategie meeting is het verstandig om anderhalf tot twee uur uit te trekken. Na het kennismakingsgesprek kunnen we strategie sessie meteen inplannen.

DE BEDRIJFSFOTOGRAFIE DAG ZELF

We plannen bij voorkeur een hele dag in. Op basis van onze strategie sessie spreken we af op de eerste locatie en gaan aan de slag. Gedurende de dag veranderen we een aantal keer van locatie (indien nodig), zodat jouw bedrijfsfotografie afwisselend is en past bij de verschillende boodschappen die je wilt uitstralen. Ik help je exact met houding, expressie, compositie en zorg dat de setting werkt voor wat je zoekt.

NA DE SHOOT

Als we klaar zijn met fotograferen, laad ik de foto's in op mijn laptop en gaan we ze samen bekijken om te bepalen welke foto's er perfect zijn om te gaan gebruiken. Na de post-shoot-review en selectie sluiten we de dag af. De kans is groot dat we enorm veel beeldmateriaal hebben en in de dagen na de shoot worden de foto's in de studio bewerkt en klaar gemaakt om te gaan gebruiken. Ik wil dat alles pico bello in orde is voor jou en jouw bedrijf.

VRAGEN VOORAF?

Vraag je je af of bedrijfsfotografie iets voor jouw bedrijf is? Of we wel goede foto's kunnen maken van jou, jouw merk en bedrijf? Schroom dan vooral niet om een kennismakingsgesprek in te plannen. Ik help je graag met onderzoeken hoe mijn bedrijfsfotografie jou kan ondersteunen!