DÉ PERFECTE, NIEUWE PROFIELFOTO

Een profielfoto is een professioneel portret dat zich voornamelijk richt op iemands gezicht, hoofd en schouders.
Het legt typisch de gelaatstrekken, uitdrukkingen en persoonlijkheid van jou vast.
Profielfoto’s worden vaak gebruikt in verschillende professionele omgevingen, zoals bedrijfsprofielen, cv’s, websites, sociale media en marketingmateriaal.
Ze streven naar een duidelijke en boeiende weergave van iemands uiterlijk en creëren een positieve en professionele indruk.

One shot deal

One shot deal

De beste profielfoto in mijn studio
149
Incl. BTW
  • Voor LinkedIn, Websites en Social Media
  • 20 minuten
  • 1 outfit
  • 1 foto is inbegrepen in de prijs
  • Altijd 1 op 1 persoonlijke aandacht
profielfoto-all-in

All-in Profielfoto

De meest complete profielfoto shoot in mijn studio299
Incl. BTW
  • Voor LinkedIn, Websites en Social Media
  • Geen Tijdslimiet
  • Oneindig aantal kledingwissels
  • Alle foto's bewerkt geleverd binnen 24 uur
  • Altijd 1 op 1 persoonlijke aandacht
profielfoto
profielfoto
profielfoto
profielfoto
Geert Menting Profielfoto
profielfoto
profielfoto
profielfoto
profielfoto
profielfoto
profielfoto Peter Hurley
profielfoto

WAAROM MEER DAN ÉÉN PROFIELFOTO MAKEN?

Meerdere profielfoto’s met verschillende expressies?

Het hebben van meerdere profielfoto’s met meerdere uitdrukkingen is om verschillende redenen belangrijk:

Veelzijdigheid: verschillende situaties vragen om verschillende uitdrukkingen. Door meerdere profielfoto’s met verschillende uitdrukkingen te hebben, hebben uw medewerkers de flexibiliteit om ze in verschillende contexten te gebruiken. Een serieuze en zelfverzekerde uitdrukking kan bijvoorbeeld geschikt zijn voor een professionele biografie of een bedrijfswebsite, terwijl een warme en benaderbare uitdrukking kan worden gebruikt voor netwerken of interacties met klanten. Door een reeks uitdrukkingen te hebben, kunnen werknemers hun profielfoto aanpassen aan verschillende doeleinden en doelgroepen.

Authenticiteit en persoonlijkheid: Mensen hebben verschillende facetten van hun persoonlijkheid, en door meerdere uitdrukkingen in profielfoto’s vast te leggen, kunnen individuen hun authentieke zelf laten zien. Het voegt diepte en karakter toe aan hun weergave, waardoor de headshots herkenbaarder en aantrekkelijker worden voor kijkers. Het helpt potentiële klanten, klanten of partners om een ​​beter idee te krijgen van wie de persoon is dan een enkel statisch beeld, waardoor een sterkere verbinding en vertrouwen wordt bevorderd.

Visuele differentiatie: wanneer meerdere werknemers foto’s van het hoofd hebben met verschillende uitdrukkingen, helpt dit hen visueel van elkaar te onderscheiden. Dit kan met name handig zijn in grotere organisaties of teams waar meerdere mensen met vergelijkbare rollen of titels kunnen zijn. Het helpt verwarring te voorkomen en stelt individuen in staat om op te vallen en gemakkelijk herkenbaar te zijn.

Contextuele relevantie: verschillende uitdrukkingen kunnen geschikter zijn voor specifieke bedrijfstakken of professionele contexten. Een vriendelijke en benaderbare uitdrukking kan bijvoorbeeld de voorkeur hebben in klantenservicefuncties, terwijl een serieuzere en gezaghebbende uitdrukking geschikt kan zijn voor leidinggevende functies. Door een verscheidenheid aan uitdrukkingen te gebruiken, kunnen werknemers hun foto’s afstemmen op hun specifieke rol en de verwachtingen van de branche.

Creatieve en boeiende branding: meerdere profielfoto’s met verschillende uitdrukkingen kunnen bijdragen aan een creatievere en boeiendere merkidentiteit. Het voegt visuele interesse en diversiteit toe aan uw marketingmateriaal, website of profielen op sociale media. Door het scala aan persoonlijkheden binnen uw team te laten zien, creëert het een dynamisch en levendig merkimago dat de aandacht trekt en een onvergetelijke indruk achterlaat.

Over het algemeen zorgt het hebben van meerdere headshots met verschillende uitdrukkingen voor veelzijdigheid, authenticiteit, visuele differentiatie en contextuele relevantie. Het helpt medewerkers zichzelf op een meer genuanceerde en boeiende manier te presenteren, waardoor hun persoonlijke merk wordt versterkt en wordt bijgedragen aan een sterkere algehele merkidentiteit voor uw organisatie.

Meerdere profielfoto’s met verschillende outfits?

Het hebben van portretfoto’s met verschillende outfits is om verschillende redenen belangrijk:

Veelzijdigheid: Headshots met verschillende outfits bieden veelzijdigheid bij het gebruik ervan op verschillende platforms en contexten. Elke outfit kan een ander professioneel imago uitstralen, waardoor je je portretfoto kunt aanpassen aan verschillende doeleinden of doelgroepen.

Branding en positionering: verschillende outfits dragen bij aan uw persoonlijke branding en positionering. Elke outfit keuze communiceert een specifieke boodschap of persona, waardoor je zelf vorm kunt geven aan hoe je professioneel gezien wordt. Hiermee kunt u uw visuele weergave afstemmen op uw gewenste persoonlijke merk en branche verwachtingen.

Relevantie voor de branche: Verschillende branches hebben verschillende verwachtingen als het gaat om professionele kleding. Door portretfoto’s te maken met verschillende outfits, kunt u ervoor zorgen dat uw uiterlijk overeenkomt met de industrienormen en goed resoneert binnen uw specifieke vakgebied.

Visuele differentiatie: portretfoto’s met verschillende outfits helpen je visueel op te vallen, vooral in concurrerende industrieën of grotere organisaties. Het creëert een visueel onderscheid waardoor je goed herkenbaar bent en verwarring voorkomt, zowel intern als extern.

Frisheid en updates: Door portretfoto’s met verschillende outfits te hebben, kunt u uw visuele weergave periodiek bijwerken. Terwijl modetrends evolueren of terwijl je veranderingen ervaart tijdens je professionele reis, zorgt het bijwerken van je portretfoto met een andere outfit voor een frisse en bijgewerkte look die relevant blijft.

Samengevat, het hebben van portretfoto’s met verschillende outfits is belangrijk omdat het veelzijdigheid biedt, bijdraagt aan branding en positionering, zorgt voor brancherelevantie, helpt bij visuele differentiatie en zorgt voor frisheid en updates in uw visuele representatie. Hiermee kunt u uw portretfoto’s afstemmen op verschillende contexten, brancheverwachtingen en persoonlijke brandingdoelen.

Denk je aan één profielfoto genoeg te hebben?

Kijk dan eens op deze pagina voor mijn ‘One shot deal’. 

Één foto, één outfit, 20 minuten in de studio.

profielfoto

JOUW BESTE PROFIELFOTO MAKEN WE SAMEN

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER HUN ERVARING

profielfoto
profielfoto
profielfoto
profielfoto
profielfoto
profielfoto
profielfoto
profielfoto

GOED VOORBEREID EEN NIEUWE PROFIELFOTO MAKEN

Na het boeken van jouw sessie ontvang je een e-mail met allerlei tips over kleding, haar, make-up en dergelijke om voor de fotosessie rekening mee te houden.

PLAN HIERONDER JOUW AFSPRAAK