SOCIAL MEDIA FOTOGRAFIE

LEES HIER ALLES OVER SOCIAL MEDIA FOTOGRAFIE

Toen ik zelf begon met mijn bedrijf merkte ik al snel dat ik niet kon zonder social media fotografie. Op social media zijn de foto’s de meeste bekeken berichten. In het begin deed ik vooral wat voor mij goed voelde, echter kwam ik er al snel achter dat er een methode aan ten grondslag lag. Ik betrapte mij erop dat ik telkens min of meer dezelfde aanpak had en dat werkte. Toen mijn klanten voor mijn profielfoto’s mij vroegen naar social media fotografie, was het dan ook niet gek om wat ik zelf toepas voor mijn klanten te gaan doen.

Die kennis heb ik verzameld in deze lijst van artikelen over social media fotografie.

Je vindt hier allerlei tips en ideeën over hoe jouw foto’s op social media nóg beter kan worden. Maar ook waar ik persoonlijk op let als ik voor jou een social media fotobibliotheek fotografeer.

Social media is hier om te blijven en steeds meer ondernemers gaan er professioneel mee om. Het vertellen van je verhaal door middel van Story-telling wordt steeds belangrijker en social media is het ideale platform om dat te doen.

Een aantal onderwerpen die onder andere langskomen zijn:

Wat is jouw verhaal?
Organiseer jouw content
Social media fotografie organiseren
Effectief posten op social media
Een social media draaiboek maken

Ben je op zoek naar meer informatie over mij, Maurice Jager, persoonlijk of wil je meer lezen over mijn hoe ik jou kan helpen met jou profielfoto, dan heb ik die artikelen op een soortgelijke pagina verzameld voor je.

Een afspraak maken kan uiteraard altijd! Dat kan heel handig via mijn LinkedIn profielfoto pagina.

social-media-fotografie
social-media-fotografie

Het allerbelangrijkste artikel met álle tips voor jouw social media fotografie

Social media is hier om te blijven en steeds meer ondernemers gaan er professioneel mee om. Het vertellen van je verhaal door middel van Story-telling wordt steeds belangrijker en social media is het ideale platform om dat te doen.

(PersonalBranding is het uitlichten wat jou bijzonder maakt ten opzichte van de rest. Door middel van social media fotografie kun jij jouw imago en reputatie bouwen zoals niemand anders dat kan en doet.

In dit complete overzicht behandel ik de volgende onderwerpen:

Wat is jouw verhaal?
Organiseer jouw content
Social media fotografie organiseren
Effectief posten op social media
Social Media Fotografie
Een social media draaiboek maken
De schaamte voorbij
En nu aan de slag met social media fotografie!