LinkedIn profielfoto specialist
Maurice Jager Fotografie

LinkedIn foto maken

Tegenwoordig is LinkedIn helemaal hot en wordt er steeds vaker door klanten en werkgevers op LinkedIn gekeken naar potentiële kandidaten. Een LinkedIn foto is daarom ook steeds belangrijker om meteen een goede indruk te maken. Als bedrijf en professional delen we steeds meer informatie online om te laten zien dat we expert zijn in ons vakgebied. LinkedIn wordt daar steeds vaker voor gebruikt. Dan wil je als bedrijf of professional die professionaliteit en expertise ook uitstralen met je LinkedIn foto.

Een LinkedIn foto maken helpt!

Wist je dat klanten en recruiters eerst naar de LinkedIn foto kijken en op basis daarvan bepalen of ze verder lezen? Als de LinkedIn foto niet aanspreekt, wordt er helemaal niet naar je kwaliteiten gekeken. Een LinkedIn foto maken lost dat meteen voor jou op!

Een LinkedIn foto maken is dagelijkse kost bij Maurice Jager Fotografie in de studio in Arnhem. Maurice is een van de weinigen in Nederland die zich sinds 2007 hierin uitsluitend heeft gespecialiseerd. Hij is opgeleid in New York door ’s werelds beste LinkedIn fotograaf Peter Hurley. Naast in Arnhem werkt Maurice ook vanuit de studio van Peter Hurley in New York en traint Maurice inmiddels zelf ook fotografen in zijn netwerk met meer dan 14.000 professionele LinkedIn fotografen wereldwijd.

Goed voorbereid een LinkedIn foto laten maken

Na het boeken van de sessie ontvang je een e-mail met allerlei tips omtrent kleding, haar, make-up en dergelijke om voorafgaand aan de fotosessie rekening mee te houden.

Een LinkedIn foto laten maken begint heel eenvoudig door hieronder een afspraak in te plannen.

Maurice-Jager.jpg
LinkedIn foto maken.jpg

REVIEWS VAN KLANTEN

 

NEDERLAND

Van Oldenbarneveldtstraat 90
6827 AN Arnhem
Netherlands

+31 (0)26-2022992

studio@mauricejager.com

UNITED STATES

134 West 26th Street
New York, New York 10001
United States of America

+1 (646)-571-0100

studio@mauricejager.com