LinkedIn profielfoto specialist
Maurice Jager

For the international version of this page, please click here

LINKEDIN FOTO MAKEN

Tegenwoordig is LinkedIn helemaal hot en wordt er steeds vaker door klanten en werkgevers op LinkedIn gekeken naar potentiële kandidaten. Een LinkedIn foto is daarom ook steeds belangrijker om meteen een goede indruk te maken. Als bedrijf en professional delen we steeds meer informatie online om te laten zien dat we expert zijn in ons vakgebied. LinkedIn wordt daar steeds vaker voor gebruikt. Dan wil je als bedrijf of professional die professionaliteit en expertise ook uitstralen met je LinkedIn foto.

EEN LINKEDIN FOTO MAKEN HELPT

Wist je dat klanten en recruiters eerst naar de LinkedIn foto kijken en op basis daarvan bepalen of ze verder lezen? Als de LinkedIn foto niet aanspreekt, wordt er helemaal niet naar je kwaliteiten gekeken. Een LinkedIn foto maken lost dat meteen voor jou op!

Een LinkedIn foto maken is dagelijkse kost voor Maurice Jager in de studio in Arnhem. Maurice is een van de weinigen in Nederland die zich sinds 2007 hierin uitsluitend heeft gespecialiseerd. Hij is opgeleid in New York door ’s werelds beste LinkedIn fotograaf Peter Hurley. Naast in Arnhem werkt Maurice ook vanuit de studio van Peter Hurley in New York en traint Maurice inmiddels zelf ook fotografen in zijn netwerk met meer dan 15.000 professionele LinkedIn fotografen wereldwijd.

Het allerbelangrijkst is dat jij krijgt wat je nodig hebt en verdiend. Ik weet dat jouw tijd waardevol is, toch wil ik een paar minuten van je vragen zodat ik mijn aanpak hieronder kan uitleggen. Wil je dit toch overslaan, klik dan op de volgende link om direct jouw LinkedIn foto te maken.

KWALITEIT BOVEN KWANTITEIT VOOR JOUW LINKEDIN PROFIELFOTO, ELKE KEER WEER.

Ik beperk mijn boekingen voor het maken van een LinkedIn foto tot een maximum van drie sessies per dag. Eén ochtend-, één middag- en één avondsessie.

Ik doe dit zodat je in essentie alle tijd krijgt die we nodig hebben voor onze shoot. Ik doe geen sessies van 30 minuten, sessies van 60 minuten, enz meer. De reden daarvoor is zodat we allemaal kunnen ontspannen. Ik zal je uiteraard niet langer ophouden dan strikt noodzakelijk (ik weet dat je het druk hebt), maar we hoeven ons ook niet te haasten tijdens jouw LinkedIn profielfoto sessie,  omdat iemand anders direct na jou is geboekt.

Je laat niet elke dag nieuwe foto’s van jezelf maken, daarom krijgt elke persoon de aandacht die ze verdienen en nodig hebben om portretfoto’s te maken die passen bij jouw behoeften.

Het is veel belangrijker voor mij om kwaliteitswerk te produceren waar ik trots op kan zijn en waarvan je waarde kunt krijgen, dan zoveel mogelijk klanten over de vloer te hebben. Daarom plan je jouw LinkedIn profielfoto afspraak zonder tijdslimiet

GEEN TIJDSLIMIET VOOR JOUW LINKEDIN PROFIELFOTO

Het laatste wat ik wil, is dat je de studio verlaat met foto’s die niet zijn wat je zoekt, omdat we nog maar 7 minuten over hebben en we er nog niet het maximale uitgehaald hebben. Het kost wat tijd om de juiste uitdrukkingen te krijgen en dat is omdat het nemen van je foto's ervoor kan zorgen dat mensen zich ongemakkelijk voelen. Ik begrijp dat. De uitdrukking die we willen is zelfverzekerd, vertrouwen en vriendelijk. Het kan zijn dat we dat snel bereiken, wat geweldig is, of het kan iets langer duren om daar te komen, wat ook goed is, want we kijken niet naar de klok. Dus hoe dan ook, we hebben nog steeds voldoende tijd om al die outfit veranderingen enz. te doen die we willen doen. (er is trouwens ook geen limiet aan het aantal keren wijzigen van jouw outfit).

Ik zal je tijdens de sessie coachen over alles wat je moet weten. Expressie, hoeken, positionering, haar, allemaal zaken waarover jij je geen zorgen hoeft te maken. Het doel van de sessie is om geweldige foto's te maken en ik zal zo daar zo veel of zo weinig tijd aan besteden als nodig is om dat te bereiken. Ik hou van mijn vak, dus ik heb geen haast om onze shoot af te ronden.

Een paar keer tijdens de sessie stoppen we en bekijken we enkele foto's die we hebben gemaakt, zodat je kunt zien welke foto's we krijgen en als er iets is dat je wilt veranderen, kunnen we het ter plekke doen. Het is een leuke, ontspannen sfeer die helpt om de expressies te krijgen die je nodig hebt van je headshots.

Aan het einde van de sessie gaan we zitten, pakken we koffie of thee en bekijken we alle foto's die we hebben gemaakt. Van daaruit kies je je favoriete foto's om professioneel te worden bewerkt en geretoucheerd. Ik geef zo veel of zo weinig feedback als je wilt over wat de beste foto's zijn, het is soms leuk om een andere mening te hebben dan die van ons in wat we zien eruit. Nadat we samen de beste foto’s hebben gekozen, worden de foto’s direct naar de retoucher gestuurd om te laten bewerken. Hierdoor verlies je geen tijd om snel met jouw nieuwe foto’s aan de slag te gaan.

Naast de hoge resolutie jpeg bestanden, zorg ik er ook voor dat je dezelfde foto's aangepast voor social media zoals LinkedIn ontvangt. Dat bespaart jou de moeite om de foto's te verkleinen en bij te snijden nadat je ze hebt ontvangen.

JOUW BESTE LINKEDIN PROFIELFOTO

Aan het einde van de sessie gaan we samen zitten, pakken koffie en gaan door de foto's. Jouw uiteindelijke foto’s worden aan het einde van de sessie individueel gekozen. Dit geeft jou de volledige controle over de uiteindelijke kosten, afhankelijk van het aantal afbeeldingen dat je nodig hebt. (€ 34,95 per afbeelding incl. professioneel retoucheren)

Ik wil niet dat je betaalt voor meer dan je nodig hebt, en elke persoon heeft verschillende behoeften, niet de afbeeldingen van de verpakking bij elkaar, zorgt ervoor dat je niet te veel committeert of begaat in termen van hoeveel afbeeldingen je nodig hebt van de sessie. U kunt eenvoudigweg de dag bepalen.

Ik geloof echt niet dat je een betere LinkedIn profielfoto en headshot-fotograaf op de markt zult vinden. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw LinkedIn profielfoto, headshots en portretten van de allerhoogste kwaliteit zijn en voor jou werken door jou te vertegenwoordigen op de manier waarop jij het nodig hebt, terwijl je er geweldig uitziet.

Een groot deel van mijn bedrijf is gebaseerd op verwijzingen. Mijn doel is dat je de shoot verlaat en je vrienden vertelt over je nieuwe profielfoto’s en headshots en wat een geweldige ervaring het was.

REVIEWS VAN KLANTEN

GOED VOORBEREID EEN LINKEDIN FOTO LATEN MAKEN

Na het boeken van jouw sessie ontvang je een e-mail met allerlei tips omtrent kleding, haar, make-up en dergelijke om voorafgaand aan de fotosessie rekening mee te houden.

VRAGEN VOORAF?

Schroom vooral niet om contact met mij op te nemen als je vooraf nog met vragen zit of liever telefonisch een afspraak maakt. Ik sta je graag te woord en ik kan jouw vragen over mijn aanpak en stijl prima toelichten. Mocht ik de telefoon toevallig niet opnemen, dan ben ik waarschijnlijk net aan het fotograferen. Als je mijn voicemail inspreekt, bel ik je na de fotosessie meteen terug. Je kunt mij bereiken op deze volgende telefoonnummers:

Nederland: +31 (0)26-2022992.
New York:  + 1 646 571 0100

TERUGKERENDE KLANTEN

Terugkerende klanten krijgen levenslang 50 EURO korting op de huidige individuele sessie prijzen. Mocht je in de toekomst toe zijn om jouw foto’s te vernieuwen, dan sta ik weer voor je klaar. Gebruik daarvoor de kortingscode die je in jouw e-mail hebt ontvangen of neem contact op met de studio om een afspraak met de terugkerende klanten korting te maken.

PLAN HIERONDER JOUW AFSPRAAK DOOR EEN DATUM EN TIJD TE KIEZEN

Voor groepen, bedrijven en corporate profielfoto’s zijn er op-maat pakketten beschikbaar. Meer informatie over LinkedIn profielfoto’s op locatie vind je hier, of neem contact op met de studio via:


 

NEDERLAND

Van Oldenbarneveldtstraat 90
6827 AN Arnhem
Netherlands

+31 (0)26-2022992

studio@mauricejager.com

UNITED STATES

134 West 26th Street
New York, New York 10001
United States of America

+1 (646)-571-0100

studio@mauricejager.com