Als drukbezet ondernemer heb je geen tijd voor social media content?

102517PICZ-PORTRAITS-88

Je bent ondernemer, je rent van meeting naar meeting en werkt met toffe mensen. Jouw werk betekent iets voor mensen. Het drijft jou om nog meer te doen. Maar je loopt tegen het probleem aan wat meer zelfstandig ondernemers hebben, er zitten namelijk maar 24 uur in een dag. En dan is er ook nog een privéleven.

Wees de dagelijkse realiteit voor.

Je wil meer mensen bereiken, meer laten zien van jezelf. Je grijpt naar social media. Je zoekt naar jouw telefoon, maakt een foto. Opent Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn en post een status-update. In een paar minuten lever je zoveel waardevolle informatie aan jouw volgers via sociale media. Het lukt je een week. De dagelijkse realiteit neemt het weer over. Zoveel kennis om te delen, zo weinig tijd om het allemaal te doen. En in de tussentijd staat jouw netwerk stil en wacht om weer iets van jou te horen, jou een kans te geven om weer iets tofs te delen. Om nieuwe verbindingen te maken en jezelf nog meer als expert te laten zien.

Herken je dit?

Ik wel. En ik zie het ook om mij heen gebeuren. Er zijn zoveel talentvolle mensen in Nederland, die echt iets te vertellen hebben. Voorop lopen in wat ze doen. Maar bijna niemand weet het en op een gegeven moment lopen ze tegen de limieten van hun netwerk aan. Ze hebben nieuwe gezichten nodig in hun sociale netwerken. Maar doordat ze zo druk waren, is het er bij ingeslopen.

Maar dat hoeft helemaal niet te gebeuren.

Branded Business Portret

Wat als ik je nu vertel, dat je met de investering van 1 dag voldoende content kan krijgen om voor minimaal een heel jaar van jouw social media sores af te zijn? Het mooie is, je kan gewoon zijn wie je bent en doen wat je doet. In een dag maken we het alleen samen zichtbaar. Goed. Professioneel. Strategisch.

Strategie: De mother of all success

Voordat we dit echt gaan doen, maken we samen een strategie. In anderhalf uur maken we jouw persoonlijke content strategie voor jouw social media en website. Dat kan telefonisch of via Skype. Ik leer jou kennen, weet wat belangrijk voor je is, welke dingen jou uniek maken en wat het verhaal is dat je wil vertellen. Na de strategiesessie weten we beide precies wat we moeten doen om jouw verhaal met impact te kunnen vertellen, en beter nog, laten zien.

Social media foto content in maximaal 1 dag

Als we een strategie hebben, weten we wat er moet gebeuren om jou het strategische voordeel te geven in het vertellen van jouw verhaal. Dan is het slechts nog een kwestie van een dag uitkiezen waarin we al die dingen kunnen vastleggen op een manier die tijdloos is. Dat is mijn taak. Het enige wat ik van jou verwacht is de dag volbrengen zoals je normaal gesproken sowieso al zou doen, met af en toe een kleine pauze voor een kledingwissel.

Is dat niet gemakkelijk? En snel, handig en efficient? Ik dacht het wel.

Klaar om te laten zien wie je echt bent?

Na het fotograferen, lever ik jou een compleet content portfolio met foto’s. Zodat je als je een keer moet wachten, terwijl je in de ochtend een kopje koffie drinkt of tussendoor iets wil delen met jouw netwerk, jij altijd een foto hebt voor het verhaal dat je wil vertellen.

Makkelijker en efficiënter kan ik het niet maken. Echt niet!

Meer informatie?

Ik heb trouwens een complete overzichtspagina gemaakt met al mijn tips met betrekking tot social media fotografie – de complete gids

 

HOU HET NIET GEHEIM, MAAR DEEL HET ;-)

GERELATEERDE ARTIKELEN

Fotograaf Maurice wil ‘het gezicht van Nederland’ laten zien

Geschreven door RTV Connect 16 november 2023 06:00 Fotograaf Maurice wil ‘het gezicht van Nederland’ laten zien ARNHEM – Fotograaf Maurice Jager is kortgeleden gestart met zijn project ‘People of The Netherlands’. Daarvoor fotografeert hij honderden Nederlanders met verschillende nationaliteiten. De bedoeling

Read More
Maurice Jager

"It’s not about the number of people you reach, it’s about the amount of people you touch."

- Maurice Jager

FEATURED POSTS

SAMENWERKEN

NIEUWE PROFIELFOTO

CONNECT ON SOCIAL

BLIJF OP DE HOOGTE

We are not going to spam you, and you can unsubscribe whenever you like. We will feel bad, but we’ll live.. ;-)