Bedrijfsfotografie voor serieuze ZZP’ers

Nieuwe profielfoto maken?

Ben je toe aan een nieuwe profielfoto?

Via de onderstaande knop lees je alles over mijn aanpak en kun je meteen een afspraak plannen.

Waarom werken met Maurice Jager?

Maurice Jager is specialist als het gaat om profielfoto’s en personal branding fotografie. Maurice was de eerste in Nederland die zich in profielfoto’s specialiseerde en zijn aanpak voor personal branding foto’s is uniek.

Daarnaast is Maurice auteur van het boek ‘Personal branding voor fotografen‘, waarin hij als expert andere fotografen zijn methode uitlegt en spreker voor op grote events.

Personal branding for photographers Facebook group

Follow me on social

Als je aan bedrijfsfotografie denkt, dan denk je misschien wel meteen aan grote multinationals met grote campagnes. Gelikte foto’s met producten, over de top gestijlde foto’s van mensen aan het werk in productiehallen en dergelijke. Als serieuze ZZP’er heb je natuurlijk ook een bedrijf en fotografie hoort daar zeker bij, al is het met een andere invalshoek en meer gericht op jouw personal brand.

JOUW BEDRIJF ZONDER PERSONEEL

Als ZZP’er heb je ‘gewoon’ een bedrijf. Punt. Je hebt dan misschien geen personeel, maar dat maakt jou en wat je doet niet minder belangrijk. Je hebt namelijk een flinke dosis expertise in huis en helpt jouw klanten misschien zelfs beter dan een groot bedrijf. Persoonlijke aandacht is tegenwoordig steeds belangrijker, net als snel handelen en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Waarom zou je dat niet laten zien aan jouw klanten?

HET IS MEER DAN PROFIELFOTOGRAFIE!

Uiteraard is het als ondernemer belangrijk om goed voor de dag te komen met datgene wat mensen vaak het eerste zien op bijvoorbeeld LinkedIn, jouw profielfoto en daarmee help ik je graag als profielfotograaf. Maar je hebt veel meer te vertellen. Waarschijnlijk heb je namelijk echt een gedegen achtergrond in het bedrijfsleven en wilde je voor jezelf aan de slag om dat te doen waar je goed in bent, met klanten die je graag wil helpen. Je hebt misschien wel een product dat je wilt vastleggen met productfotografie of een te gekke werkplek waar die vraagt om interieurfotografie. Het vertellen van jouw verhaal is dan ook het belangrijkste goed dat je hebt om te laten zien dat jij jouw tarief waard bent.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE VOOR ZZP’ERS

Als zelfstandig ondernemer kan een bedrijfsreportage door een professioneel bedrijfsfotograaf gespecialiseerd in het werken met serieuze ZZP’ers jou helpen om jouw merk te bouwen. Het is namelijk vaak zo dat bedrijven en personen liever iemand inhuren die ze hebben leren kennen, zodat ze weten wat voor vlees ze in de kuip hebben. Mensen willen ontdekken of naast jouw expertise ook jouw karakter matched met wat ze zoeken. Door context te creëren leert jouw netwerk en jouw volgers jou beter kennen en maak je meer kans op mooie opdrachten. Met bedrijfsfotografie voor ZZP’ers kun jij als ondernemer een content bibliotheek bouwen voor een heel jaar, in slechts 1 dag. Die jouw communicatie altijd ondersteund en jou bijzonder maakt. Er is immers slechts 1 bedrijf zoals jij.

BRANDED BUSINESS PORTRAITS

Klinkt spannend en tof tegelijk, toch? Hoe zou jij het vinden om als ondernemer gezien te worden als iemand zoals je bent. Iemand die kennis van zaken heeft, weet waar je over praat. Die gezien wordt als een expert. Bedrijfsfotografie is niet slechts voor de grote bedrijven en spannend hoeft het niet te zijn, want vooraf is er al overleg en bedenken we samen een strategie om dat te bereiken. Zodat je weet waar je aan toe bent en jezelf helemaal kan voorbereiden. We maken portretten die jou tonen aan het werk, terwijl je ontspant, reist, wat er dan ook maar van toepassing is op jouw personal brand. Ben jij klaar voor de volgende stap als ZZP’er die zijn kennis deelt?

 

PARTNERS

Peter Hurley
HeadshotCrew Maurice Jager
Demato productions
Social.One

SPONSORS

BenQ Maurice Jager
TetherTools
Phottix
Feisol Maurice Jager
NPhoto
Canon CPS

© 2007-2019 Maurice Jager Fotografie, de profielfoto 026-2022992 / (646)571-0100