LINKEDIN FOTO MAKEN BIJ SPECIALIST MAURICE JAGER

LINKEDIN FOTO MAKEN

Tegenwoordig is LinkedIn helemaal hot en wordt er steeds vaker door klanten en werkgevers op LinkedIn gekeken naar potentiële kandidaten. Een nieuwe LinkedIn foto maken, is daarom ook steeds belangrijker voor een goede eerste indruk. Als bedrijf en professional delen we steeds meer informatie online om te laten zien dat we expert zijn in ons vakgebied. LinkedIn wordt daar steeds vaker voor gebruikt. Dan wil je als bedrijf of professional die professionaliteit en expertise ook uitstralen met je foto op LinkedIn.

EEN LINKEDIN FOTO MAKEN HELPT

Wist je dat klanten en recruiters eerst naar jouw foto op LinkedIn kijken en op basis daarvan bepalen of ze verder lezen? Als de foto niet aanspreekt, wordt er helemaal niet naar je kwaliteiten gekeken. Een goede LinkedIn foto maken lost dat meteen voor jou op!

Nieuwe LinkedIn foto’s maken is dagelijkse kost voor Maurice Jager in de studio in Arnhem. Maurice is een van de eersten in Nederland die zich sinds 2007 hierin uitsluitend heeft gespecialiseerd. Hij is opgeleid in New York door ’s werelds beste LinkedIn fotograaf Peter Hurley. Naast in Arnhem werkt Maurice ook vanuit de studio van Peter Hurley in New York en traint Maurice inmiddels zelf ook fotografen in zijn netwerk met meer dan 15.000 professionele LinkedIn fotografen wereldwijd.

Het allerbelangrijkst is dat jij krijgt wat je nodig hebt en verdiend. Ik weet dat jouw tijd waardevol is, toch wil ik een paar minuten van je vragen zodat ik mijn aanpak hieronder kan uitleggen. Meteen een LinkedIn foto maken en alle informatie overslaan? Klikt dan op de volgende link om direct jouw LinkedIn foto te maken.

ALLE INFORMATIE KORT OP EEN RIJ:

» Geen tijdslimiet in de studio
» Ongelimiteerd aantal kledingwissels
» Tips om vooraf rekening mee te houden voor o.a. kleding, haar en make-up;
» 1-op-1 advies voor de selectie van de beste beelden;
» Professioneel geretoucheerde foto’s;
» De eerste foto is inbegrepen in de prijs, elke volgende geretoucheerde foto voor slechts €49 excl. btw;
» Je werkt met een expert samen;
» De 5-sterren ervaring, zoals beoordeeld door meer dan 100 van mijn vorige klanten Google Business Reviews.

KWALITEIT BOVEN KWANTITEIT VOOR JOUW LINKEDIN PROFIELFOTO, ELKE KEER WEER.

Ik beperk mijn boekingen voor het maken van een LinkedIn foto tot een maximum van drie sessies per dag. Eén ochtend-, één middag- en één avondsessie.

Ik doe dit zodat je in essentie alle tijd krijgt die we nodig hebben voor onze shoot. Ik doe geen sessies van 30 minuten, sessies van 60 minuten, enz meer. De reden daarvoor is zodat we allemaal kunnen ontspannen. Ik zal je uiteraard niet langer ophouden dan strikt nodig (ik weet dat je het druk hebt), maar we hoeven ons ook niet te haasten tijdens jouw LinkedIn profielfoto sessie,  omdat iemand anders direct na jou is geboekt.

Je laat niet elke dag nieuwe foto’s van jezelf maken, daarom krijgt elke persoon de aandacht die ze verdienen en nodig hebben om portretfoto’s te maken die passen bij jouw behoeften.

Het is veel belangrijker voor mij om kwaliteitswerk te produceren waar ik trots op kan zijn en waarvan je waarde kunt krijgen, dan zoveel mogelijk klanten over de vloer te hebben. Daarom plan je jouw LinkedIn profielfoto afspraak zonder tijdslimiet

GEEN TIJDSLIMIET VOOR JOUW LINKEDIN PROFIELFOTO

Het laatste wat ik wil, is dat je de studio verlaat met foto’s die niet zijn wat je zoekt, omdat we nog maar 7 minuten over hebben en we er nog niet het maximale uitgehaald hebben. Het kost wat tijd om de juiste uitdrukkingen te krijgen en dat is omdat het nemen van je foto’s ervoor kan zorgen dat mensen zich ongemakkelijk voelen. Ik begrijp dat. De uitdrukking die we willen is zelfverzekerd, vertrouwen en vriendelijk. Het kan zijn dat we dat snel bereiken, wat geweldig is, of het kan iets langer duren om daar te komen, wat ook goed is, want we kijken niet naar de klok. Dus hoe dan ook, we hebben nog steeds voldoende tijd om al die outfit veranderingen enz. te doen die we willen doen. (er is trouwens ook geen limiet aan het aantal keren wijzigen van jouw outfit).

IK HELP JE TIJDENS HET MAKEN VAN JOUW NIEUWE LINKEDIN FOTO.

Ik zal je tijdens de sessie coachen over alles wat je moet weten. Expressie, hoeken, positionering, haar, allemaal zaken waarover jij je geen zorgen hoeft te maken. Het doel van de sessie is om geweldige foto’s te maken en ik zal zo daar zo veel of zo weinig tijd aan besteden als nodig is om dat te bereiken. Ik hou van mijn vak, dus ik heb geen haast om onze shoot af te ronden.

Een paar keer tijdens de sessie stoppen we en bekijken we enkele foto’s die we hebben gemaakt, zodat je kunt zien welke foto’s we krijgen en als er iets is dat je wilt veranderen, kunnen we het meteen doen. Het is een leuke, ontspannen sfeer die helpt om de expressies te krijgen die je nodig hebt van je headshots.

SAMEN KIEZEN WE DE BESTE FOTO’S ALS WE KLAAR ZIJN MET JOUW LINKEDIN FOTO MAKEN.

Aan het einde van de sessie gaan we zitten, pakken we koffie of thee en bekijken we alle foto’s die we hebben gemaakt. Van daaruit kies je je favoriete foto’s om professioneel te worden bewerkt en geretoucheerd. Dit geeft jou de volledige controle over de uiteindelijke kosten, afhankelijk van het aantal afbeeldingen dat je nodig hebt. (€ 49 per afbeelding incl. professioneel retoucheren).

Ik geef zo veel of zo weinig terugkoppeling als je wilt over wat de beste foto’s zijn, het is soms leuk om een andere mening te hebben dan die van ons in wat we zien eruit. Nadat we samen de beste foto’s hebben gekozen, worden de foto’s direct naar de retoucher gestuurd om te laten bewerken. Hierdoor verlies je geen tijd om snel met jouw nieuwe foto’s aan de slag te gaan.

ALLE VRIJHEID NADAT JE JOUW NIEUWE LINKEDIN PROFIELFOTO HEBT LATEN MAKEN.

Ik wil niet dat je betaalt voor meer dan je nodig hebt, en elke persoon heeft verschillende behoeften. Daarom werk ik niet met pakketten. Waardoor je vooraf jezelf niet aan te veel of te weinig foto’s committeert of al moet inschatten hoeveel foto’s je wil hebben. Je bepaalt dat eenvoudigweg op de dag zelf als je de resultaten daadwerkelijk ziet.

Naast de hoge resolutie jpeg bestanden, zorg ik er ook voor dat je dezelfde foto’s aangepast voor social media zoals LinkedIn ontvangt. Dat bespaart jou de moeite om de foto’s te verkleinen en bij te snijden nadat je ze hebt ontvangen.

Headshot photography Maurice Jager

JOUW BESTE LINKEDIN PROFIELFOTO

Ik geloof echt niet dat je een betere LinkedIn profielfoto en headshot-fotograaf op de markt zult vinden. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw LinkedIn profielfoto, headshots en portretten van de allerhoogste kwaliteit zijn en voor jou werken door jou te vertegenwoordigen op de manier waarop jij het nodig hebt, terwijl je er geweldig uitziet.

Een groot deel van mijn bedrijf is gebaseerd op verwijzingen. Mijn doel is dat je de shoot verlaat, je vrienden vertelt over je nieuwe profielfoto’s en headshots en wat een geweldige ervaring het was.

Een vakman. Haalt het beste in je naar boven.
Zeer geslaagd!

 

Bob Kouveld

Als je gewoon echt goed wil.. niet twijfelen. Hij weet precies wat hij doet en weet voor jou de perfecte foto te maken. Ik ben nog steeds onder de indruk 🙏🏼

Geert Menting

De fotosessie bij Maurice Jager was een feestje!
Ik voelde me snel op m’n gemak en ik ben erg blij met het eindresultaat.

Anneke van Bergen

GOED VOORBEREID EEN LINKEDIN FOTO LATEN MAKEN

Na het boeken van jouw sessie ontvang je een e-mail met allerlei tips over kleding, haar, make-up en dergelijke om voor de fotosessie rekening mee te houden.

TIJDENS COVID-19 / CORONA

  • Als jij klachten hebt (of iemand in jouw huishouden) dan gaat de fotosessie niet door. Verzetten is dan geen probleem;
  • Kom alleen;
  • We begroeten elkaar zonder het geven van een hand en houden altijd 1.5 meter afstand van elkaar;
  • De studio is gevestigd op de 4e etage. We gaan apart met de lift naar boven;
  • Voor de foto sessie wassen we onze handen;
  • Ik fotografeer slechts 1 persoon per dag. Hierdoor is de studio altijd schoon;
  • Na iedere foto sessie wordt de studio schoongemaakt;
  • In de bevestiging van jouw afspraak vind je een link om de fotosessie vooraf te betalen, zodat we het gebruik van de pinautomaat voorkomen. Uiteraard krijg je hier na betaling een factuur van voor jouw eigen administratie. Na het fotograferen kiezen we samen, op aparte monitoren, de beste foto's. Voor deze foto's krijg je in de studio direct een nieuwe link aangeboden om het te betalen bedrag te voldoen.

Ik neem de RIVM richtlijnen uiterst serieus. In mijn persoonlijke omgeving zijn mensen die tot de risicogroep behoren en kritieke beroepen uitoefenen. De gezondheid van jou en mensen in mijn omgeving is het allerbelangrijkst. Op bovenstaande punten wordt geen enkele uitzondering gemaakt.

Heb je vragen vooraf, schroom dan niet om contact op te nemen. Dat mag per e-mail op studio@mauricejager.com of telefonisch op 026-2022992

VRAGEN VOORAF?

Schroom vooral niet om contact met mij op te nemen als je vooraf nog met vragen zit of liever telefonisch een afspraak maakt. Ik sta je graag te woord en ik kan jouw vragen over mijn aanpak en stijl prima toelichten. Mocht ik de telefoon toevallig niet opnemen, dan ben ik waarschijnlijk net aan het fotograferen. Als je mijn voicemail inspreekt, bel ik je na de fotosessie meteen terug. Je kunt mij bereiken op deze volgende telefoonnummers:

Nederland: +31 (0)26-2022992.
New York:  + 1 646 571 0100

 

PLAN HIERONDER JOUW AFSPRAAK DOOR EEN DATUM EN TIJD TE KIEZEN

Voor groepen, bedrijven en corporate profielfoto’s zijn er op-maat pakketten beschikbaar. Meer informatie over LinkedIn profielfoto’s op locatie vind je hier, of neem contact op met de studio via:

NETHERLANDS

Van Oldenbarneveldtstraat 90
6827 AN Arnhem
Netherlands

+31 (0)26-2022992

studio@mauricejager.com

UNITED STATES

134 West 26th Street
New York, New York 10001
United States of America

+1 (646)-571-0100

studio@mauricejager.com

PARTNERS

Peter Hurley
HeadshotCrew Maurice Jager
Demato productions
Social.One

SPONSORS

BenQ Maurice Jager
TetherTools
Phottix
Feisol Maurice Jager
NPhoto
Canon CPS

© 2007-2019 Maurice Jager Fotografie, de profielfoto 026-2022992 / (646)571-0100

WhatsApp chat