PROFIELFOTO VOOR BEDRIJVEN

Als bedrijf wil je goed voor de dag komen. Als het belangrijkste kapitaal van de onderneming de mensen zijn die er werken, dan is het belangrijk jouw medewerkers een gezicht te geven. Nietwaar?

WAAROM GOEDE PROFIELFOTO'S EEN MUST ZIJN VOOR UW BEDRIJF EN MEDEWERKERS?​

Professionele representatie:

Profielfoto’s zorgen voor een professionele representatie van uw werknemers. Ze dienen als een visuele introductie tot uw team en geven cliënten, partners en klanten een glimp van de mensen achter uw organisatie. Een goed gemaakte profielfoto straalt professionaliteit uit en kan bijdragen aan een positieve eerste indruk.

Branding en consistentie:

Consistente en hoogwaardige profielfoto’s dragen bij aan een samenhangend merkimago. Wanneer al uw medewerkers consistente profielfoto’s hebben, zorgt dit voor een uniforme en professionele uitstraling van uw website, social media profielen en ander marketingmateriaal. Deze consistentie helpt uw ​​merkidentiteit te versterken en bouwt vertrouwen op bij uw publiek.

Persoonlijke band:

Menselijke gezichten zijn herkenbaar en helpen een persoonlijke band tot stand te brengen. Door profielfoto’s van uw werknemers te gebruiken, wordt uw bedrijf menselijker en wordt het voor potentiële klanten gemakkelijker om contact te maken met uw team. Het voegt een persoonlijk tintje toe aan uw merk en het bevordert een gevoel van vertrouwdheid en vertrouwen.

Team herkenning:

Met profielfoto’s kunnen werknemers worden erkend en erkend voor hun bijdragen. Het benadrukt hun individuele expertise en rol binnen de organisatie, waardoor ze een gevoel van trots en eigenaarschap krijgen. Het tonen van profielfoto’s op uw website of in bedrijfsprofielen laat het talent van uw team zien en creëert een teamgevoel.

Sociale media en netwerken:

Profielfoto’s worden vaak gebruikt op professionele netwerkplatforms zoals LinkedIn en kunnen de online aanwezigheid van een werknemer verbeteren. Een professionele profielfoto kan ervoor zorgen dat het profiel van een werknemer opvalt, zijn zichtbaarheid vergroot en hem helpt professionele contacten te leggen. Het voegt ook geloofwaardigheid toe aan hun online aanwezigheid.

Werknemersbetrokkenheid en moreel:

Door professionele profielfoto’s te maken, kunt u laten zien dat u waarde hecht aan en investeert in de professionele ontwikkeling van uw werknemers. Het kan hun zelfvertrouwen vergroten, hun betrokkenheid vergroten en bijdragen aan een positieve werkcultuur. Werknemers die zich erkend en gewaardeerd voelen, zijn eerder gemotiveerd en loyaal.

Maurice Jager Reviews

Meer dan 245 mensen hebben voor mij een review achtergelaten met een gemiddelde score van 5 sterren

PROFIELFOTO VOOR BEDRIJVEN – ALLE INFORMATIE

» 1 geretoucheerde foto per persoon
» Maximaal 100 personen per dag
» Tips om vooraf rekening mee te houden voor o.a. kleding, haar en make-up;
» De favoriete foto wordt meteen gekozen;
» Professioneel geretoucheerde foto’s;

Plan hieronder een gesprek om de behoeften van uw bedrijf te bespreken.

In minder dan 20 minuten weet je precies wat je kunt verwachten, wat je investering is, hoe lang de shoot zal duren, hoe lang het duurt voor jullie de foto’s ontvangen en wat mijn beschikbaarheid is.

DE STAPPEN VOOR DE PERFECTE PROFIELFOTO VOOR BEDRIJVEN

Stap 1

We bespreken jullie wensen.
Plan hieronder een gesprek om de behoeften van uw bedrijf te bespreken.In minder dan 20 minuten weet je precies wat je kunt verwachten, wat je investering is, hoe lang de shoot zal duren, hoe lang het duurt voor jullie de foto’s ontvangen en wat mijn beschikbaarheid is.
PLAN EEN GESPREK

Stap 2

Als alles helder is, dan plannen we de dag(-en).
Als we de dag(-en) hebben vastgelegd, zorg ik dat jullie alle informatie krijgen die nodig is, zoals:
- Kledingadvies
- Advies over make-up
- En al het andere dat van de fotodag een succes maakt.

Stap 3

Fotograferen.
Na binnenkomst bouw ik in maximaal 20 minuten de studio op. Ik heb hier minimaal 20 m2 en een stopcontact voor nodig.

Als de studio staat, is het tijd om te fotograferen. Hoe dat eruit ziet hebben we besproken in stap 1.

De uitgangsituatie is altijd om dit zo efficient mogelijk te doen om de bedrijfsvoering zo min mogelijk te belasten.

Stap 4

Levering van de foto's.
De contactpersoon krijgt de foto's aangeboden in een beschermde, unieke galerij voor het bedrijf waarin alle foto's staan.

Dit heeft als voordeel dat alle beelden bij elkaar staan én dat toegang makkelijk overgedragen kan worden.

Als er later een vervolgsessie komt voor nieuwe medewerkers, dan staat alles op één plek verzameld.

Praktisch toch?

Ik help regelmatig bedrijven om hun online zichtbaarheid te verbeteren met mijn profielfoto voor bedrijven sessies. Steeds vaker komt het voor dat medewerkers namens het bedrijf bijvoorbeeld bloggen of op LinkedIn berichten plaatsen en een uniforme, professionele uitstraling doet dan een hoop.

Profielfoto op locatie

EEN PROFIELFOTO VOOR BEDRIJVEN SESSIE BIJ JOUW BEDRIJF?

Als bedrijf wil je bezig zijn met de core-business. Daarom neem ik alles uit handen. We plannen de dag(en) en het aantal personen. Verder is het enige wat ik nodig heb is een ruimte van ongeveer 20 m2 en een stopcontact. Dat is waar het qua organisatie kan stoppen voor jou.

Mijn mobiele fotostudio komt op locatie.

De studio wordt in ongeveer 20 minuten opgebouwd en ben dan klaar om de medewerkers op de foto te zetten. Zolang de medewerkers weten waar ik ben, komt het allemaal goed.

Een voor een krijgt iedere medewerker precies de aandacht die nodig is om een prachtige profielfoto te maken.

WAT KOST EEN PROFIELFOTO SESSIE VOOR BEDRIJVEN OP LOCATIE?

Ik werk op basis van een all-in tarief, per persoon.
Mijn prijs is inclusief reistijd, op- en afbouw tijd en 1 bewerkte foto per persoon. 
Je weet dus meteen waar je aan toe bent.

Ik ben beschikbaar voor opdrachten waarbij ik het hele bedrijf in een dag(deel) fotografeer, maar ook voor corporates, multi-nationals en de grotere bedrijven, waarbij de fotoshoot verdeeld wordt over meerdere dagen.

Ik vind het zelf heel belangrijk om maatwerk te leveren, neem daarom vooral contact op om de wensen en details door te spreken.

De studio is te bereiken op telefoonnummer +31 (0)26-2022992 of per e-mail op studio@mauricejager.com

ZO ZIET EEN PROFIELFOTO VOOR BEDRIJVEN SESSIE ER OP LOCATIE UIT

Profielfoto voor bedrijven
Profielfoto voor bedrijven
Profielfoto voor bedrijven
Profielfoto voor bedrijven

PLAN EEN CALL VIA DE ONDERSTAANDE BUTTON