PERSONAL BRANDING FOTOGRAFIE VOOR WEBSITES & SOCIAL MEDIA STORYTELLING

Foto’s die jou en jouw bedrijf krachtig en authentiek presenteren aan jouw lezers, klanten en volgers.

Maak indruk op jouw website en social media met foto’s die passen bij jouw merk!

“VERTEL JOUW UNIEKE VERHAAL OVER JOUW BEDRIJF, JE ‘BRAND’ EN LEVEN MET PERSONAL BRANDING FOTOGRAFIE DIE IN EEN TIJDSCHRIFT NIET ZOUDEN MISSTAAN. ”

Branded Portret
Content fotografie

PERSONAL BRANDING FOTOGRAFIE

Personal Branding fotografie ondersteunt jouw verhaal als bedrijf of professional. Jouw visuele marketing werkt pas echt als het ook aansluit wie je bent.

Daarom is er altijd vooraf een fotoshoot strategie sessie, waarin we 1-op-1 de beeldstrategie opstellen.

Zodat iedereen vooraf precies weet waar we aan toe zijn en we weten wat we mogen verwachten.

EEN BIBLIOTHEEK AAN FOTO’S

Hoe handig en te gek zou het zijn als je een hele bibliotheek met foto’s tot jouw beschikking zou hebben. Dat je beeldmateriaal hebt, waar jij op staat. Die jouw verhaal ondersteunen en jou herkenbaar en goed op de kaart zetten.

Voor de PERSONAL BRANDING FOTOGRAFIE afspraak maken we samen een strategie. Locaties, items, kleding, alles passeert de revue en plannen we vooraf. Zodat ik precies weet welke beelden jij zoekt en we die samen kunnen maken.

PERSONAL BRANDING FOTOGRAFIE

WEBSITE

Content fotografie

We gaan er samen voor zorgen dat jij nooit meer verlegen hoeft te zitten om foto’s voor op jouw website. Een mooie banner op de homepage? Done! About pagina? Uiteraard! Banners? Tuurlijk.

Mensen kunnen niet meer om jouw en jouw verhaal heen!

SOCIAL MEDIA CONTENT

branded-portretten-fullstaq

LinkedIn, Facebook, Instagram, blogs.. Bij zakelijke social media vraagt elk bericht om een foto. Een foto die jouw verhaal ondersteunt en versterkt.

We gaan niet alleen jouw profielfoto’s updaten, maar we zorgen dat je genoeg beelden uit jouw personal branding fotografie sessie haalt om regelmatig te kunnen posten!

PROMOTIE MATERIAAL

PERSONAL BRANDING FOTOGRAFIE

Heb genoeg keuze uit verschillende personal branding fotografie foto’s die je ook kan gebruiken voor jouw volgende boek, weggever en alle andere niet digitale, geprinte promotie materiaal.

PROFIELFOTO'S EN PERSFOTO'S

Branded Portret persfoto

We fotograferen een reeks aan nieuwe profielfoto’s voor op jouw social media, website, als je spreekt en op een affiche staat en andere persberichten.

LIFESTYLE / AAN HET WERK

Content fotografie

We laten zien hoe een werkdag er voor jou uitziet, wat jou inspireert en wie je bent. Portretten terwijl je werkt, tijdens een afspraak, brainstormend, in de vrije tijd..

OVERIGE FOTO'S

Branded Portret detail foto

Maak de foto bibliotheek helemaal af met boeken, producten en andere objecten die een betekenis hebben voor jouw merk, jouw werk, bedrijf en jouw volgers.

JOUW BEDRIJF IS NET ALS ROME IS NIET IN 1 DAG GEBOUWD.

Je hebt de keuze gemaakt om voor jezelf te beginnen. Die keuze ging zeker niet over één nacht ijs. Hetzelfde geldt voor het bouwen van jouw personal brand en jouw bedrijf. 

Mijn kracht zit in langdurige samenwerkingen. Éénmalige shoots zijn leuk, maar ik heb geleerd dat die ook niet de waarde bieden die jou echt gaan helpen. Het mooie van voor jezelf beginnen is dat je bijna elke dag nieuwe dingen leert, nieuwe inzichten krijgt en nieuwe dingen kan delen. Een eenmalige samenwerking, om  te zorgen dat jij jou perfect kan positioneren met jouw beelden en content, is dan ook écht onvoldoende.

Toen ik voor mezelf begon, zou ik willen dat er iemand in mijn team zat. Die mij helpt om mij te profileren. Helaas moest ik het zelf uitzoeken. Dat gun ik jou niet!

PERSONAL BRANDING FOTOGRAFIE VOOR JOU *

Jaar

3000
Excl. BTW
 • Eenmalige betaling**

Kwartaal

800
Excl. BTW
 • 4 kwartaal betalingen**

Maand

300
Excl. BTW
 • 12 maandelijkse betalingen**

*beschikbaar voor maximaal 20 ondernemers

**Mocht je een 2e jaar door willen gaan, dan pas ik 10% korting toe op de dan geldende tarieven

WAT KRIJG JE ER VOOR TERUG?

 • Iemand in jouw team om strategisch met jouw foto’s en content om te gaan;
 • Iemand die snapt hoe beelden werken en hoe beelden beïnvloeden wat iemand ziet, denkt en voelt;
 • Ik begrijp het gevoel, emotie en kennis die je wil overbrengen;
 • Brainstormsessies, ik ben altijd slechts 1 telefoontje verwijderd;
 • 12 uur per jaar fotograferen;
 • Je werkt samen met de auteur van ‘Personal branding voor Fotografen’
 • Een autoriteit op het gebied van Personal Branding
  *kuch*. Zeg ik dit écht hardop? (niet mijn woorden, beloofd!)
personal branding

Alleen eenmalig een shoot nodig? Dan werken we een dagdeel samen, á 1000 euro ex btw. Je krijgt dan alle foto’s die we dat dagdeel maken.

BENIEUWD OF HET PAST BIJ JOUW BEDRIJF?

Vraag je je af of personal branding fotografie iets voor jou is? Of we wel goede foto’s kunnen maken van jou, jouw merk en bedrijf? Schroom dan vooral niet om een kennismakingsgesprek in te plannen. Ik help je graag met onderzoeken hoe social media fotografie jou kan ondersteunen!

Maurice Jager Reviews

Ik heb meer dan 200 reviews op Google met een gemiddelde score van 5 sterren!