LinkedIn profielfoto specialist
Maurice Jager Fotografie

Zakelijke fotografie

Online wordt door klanten en werkgevers steeds meer gekeken of er een klik is.

Wist je dat zelfs 80% van de klanten een professional of bedrijf eerst online bekijkt om te kijken of er een klik is? En dat 75% hier kansen misloopt omdat de website geen foto's van de eigenaar of het personeel op de website heeft staan. Zakelijk fotografie is dan ook belangrijk om goed te laten doen.

Raar eigenlijk he, hoe belangrijk zakelijke fotografie is. Vroeger keken we elkaar in de ogen aan om te kijken of er een klik is. Tegenwoordig doen we dat online.

Als zakelijke fotograaf ben ik al 10 jaar bezig met zakelijke fotografie. Sindsdien is een zakelijke fotoshoot het enige wat ik doe. Opgeleid in New York door Peter Hurley help ik duizenden ondernemers en professionals per jaar om een goede indruk te maken met mijn zakelijke fotografie. Naast in de studio in Arnhem werk ik ook vanuit de studio van Peter Hurley in New York City en help ik bedrijven en ondernemers door heel Europa met mijn zakelijke fotografie.

Goed voorbereid zijn voor jouw zakelijke fotoshoot

Na het boeken van jouw afspraak ontvang je een e-mail met allerlei tips omtrent kleding, haar, make-up en dergelijke om voorafgaand aan de fotosessie rekening mee te houden. Zodat je perfect voorbereid begint aan jouw zakelijke fotografie afspraak!

Maak een afspraak bij Maurice - de zakelijke fotograaf - door deze hieronder in te plannen.

Maurice-Jager.jpg
Zakelijke fotografie.jpg

REVIEWS VAN KLANTEN

 

NEDERLAND

Van Oldenbarneveldtstraat 90
6827 AN Arnhem
Netherlands

+31 (0)26-2022992

studio@mauricejager.com

UNITED STATES

134 West 26th Street
New York, New York 10001
United States of America

+1 (646)-571-0100

studio@mauricejager.com