LinkedIn Lab Rooms Amsterdam

PerryvanBeek-LinkedInLabroom-121048

LinkedIn Lab Rooms

De LinkedIn Lab Rooms worden georganiseerd door Lab Rooms in samenwerking met Social.One en helpen jou om in 1 dag een gigantische stap te maken met social selling op LinkedIn. Zij doen deze workshops organiseren om jou succesvol te maken op LinkedIn.

Perry van Beek – LinkedIn Influencer

Perry van Beek is een autoriteit op het gebied van LinkedIn Social Selling en tijdens deze eendaagse Linkedin LabRoom workshop leert hij je wat nodig is om van jouw LinkedIn profiel een succes te maken. Je ontwikkelt jouw persoonlijke strategie en leert de experts secrets over hoe je snel en persoonlijk je netwerk uit kan breiden en direct leads genereert. Perry is de eigenaar van Social.One

LinkedIn Lab Rooms

Maak het perfecte LinkedIn profiel tijdens de LinkedIn Lab Rooms

Deze workshop is uitermate geschikt voor jou als zelfstandig ondernemer. Ook als je in de sales werkt komt je er niet meer onderuit om van het grootste professionele social media netwerk ter wereld gebruik te maken om leads te genereren voor jouw bedrijf.

Voorbereiding, strategie en executie in 1 dag

Tijdens de LinkedIn Lab Rooms wordt begonnen met de voorbereiding van jouw profiel en komen er allerlei best practices voor bij om jouw LinkedIn profiel te laten uitblinken. Daarna komt de strategie ter sprake en leer je hoe je jouw nieuwe profiel het best kan gaan gebruiken om succesvol te worden op LinkedIn en wordt de eerste stap naar nieuwe leads gemaakt.

En dat alles in 1 dag. Dit concept is een enorm succes bij bedrijven met midden tot grote sales en marketing teams.

Naast de expertise van Perry zijn er een aantal andere experts beschikbaar tijdens deze dag om het helemaal af te maken.

LinkedIn Lab Rooms

LinkedIn profielfoto

Ik ben een van de experts tijdens de LinkedIn Lab Rooms om samen met jou een goede profielfoto of eigenlijk de perfecte profielfoto te maken. Mijn complete studio is tijdens een LinkedIn Lab Room aanwezig en als leidend profielfotograaf in Nederland zet ik mijn expertise in om te zorgen dat je met jouw LinkedIn profiel meteen de perfecte eerste indruk maakt met jouw foto.

LinkedIn Lab Rooms

Maar daar houdt het niet op. Sinds een poosje heb je ook een LinkedIn cover foto nodig. Deze LinkedIn achtergrond foto staat bovenaan jouw pagina en is de ultieme manier om via social, door middel van een foto, een eerste start te maken met storytelling op jouw profielpagina.

LinkedIn Lab Rooms

We gaan dan ook samen aan de slag om een foto te maken die laat zien wie je bent. Op de locatie zoeken we een mooie, fotogenieke plek waar we een foto kunnen maken voor jouw LinkedIn achtergrond die mensen een kijkje geeft in wie je bent en wat je doet.

Ik vind dat zelf super leuk en uitdagend om in een ruimte unieke beelden voor elke deelnemer te maken en een verhaal verteld, zodat je samen met jouw profielfoto in een oogopslag mensen laat zien wie je bent, nog voordat ze echt naar jouw profiel hebben gekeken.

LinkedIn Lab Rooms

Story telling?

Leuk dat storytelling op LinkedIn, maar je bent geen schrijver van jezelf? Geen enkel probleem. De LinkedIn LabRooms helpen je daarbij. Een Facilitator helpt je het beste uit jezelf te halen. Door het inzetten van beproefde methodes verbeter je profiel en teksten over jezelf en bedrijf. Ook is er een Copywriter die je helpt met het schrijven van de teksten en zorgt voor inspiratie en outside view.

Alle LinkedIn tools en experts in 1 dag

Kies voor deze 1 daagse training als jij ook de kracht van LinkedIn inziet. Het is een intensieve dag, maar de meest zinvolle training voor LinkedIn die er is. Binnen 1 volledige dag krijgt je alle tips om succesvol te worden op LinkedIn en ben je helemaal klaar om van jouw LinkedIn profiel een succes te maken en LinkedIn te gaan gebruiken waar het voor bedoeld is. Netwerken, storytelling, personal branding en het genereren van connecties om jouw bedrijf succesvoller te maken.

De experts staat voor jou klaar, de strategieën zijn beproefd, de foto’s kun je ter plekke laten maken. Het enige wat jij zelf hoeft te doen is ze toe te passen op jouw LinkedIn profiel om LinkedIn Social Selling een succes te maken.

 

HOU HET NIET GEHEIM, MAAR DEEL HET ;-)

GERELATEERDE ARTIKELEN

Fotograaf Maurice wil ‘het gezicht van Nederland’ laten zien

Geschreven door RTV Connect 16 november 2023 06:00 Fotograaf Maurice wil ‘het gezicht van Nederland’ laten zien ARNHEM – Fotograaf Maurice Jager is kortgeleden gestart met zijn project ‘People of The Netherlands’. Daarvoor fotografeert hij honderden Nederlanders met verschillende nationaliteiten. De bedoeling

Read More
Maurice Jager

"It’s not about the number of people you reach, it’s about the amount of people you touch."

- Maurice Jager

FEATURED POSTS

SAMENWERKEN

NIEUWE PROFIELFOTO

CONNECT ON SOCIAL

BLIJF OP DE HOOGTE

We are not going to spam you, and you can unsubscribe whenever you like. We will feel bad, but we’ll live.. ;-)