LinkedIn profielfoto specialist
Maurice Jager Fotografie

Zakelijke portretfotografie

Heel Nederland is tegenwoordig zakelijk online. Als zakelijk portretfotograaf ben ik specialist in zakelijke portretfotografie en help ik ondernemers en professionals in mijn studio. Wist je dat 80% van de klanten een professional of bedrijf eerst online bekijkt om te kijken of er een klik is? En dat 75% hier kansen misloopt omdat de website geen foto’s van de eigenaar of het personeel op de website heeft staan. Zakelijk portretfotografie is dan ook belangrijk om goed te laten doen.

Bijzonder eigenlijk he, hoe belangrijk zakelijke portretfotografie is geworden. Vroeger keken we elkaar in de ogen aan om te kijken of er een klik is. Tegenwoordig doen we dat vooraf online.

Als zakelijke portretfotograaf werk ik sinds 2007 in de zakelijke portretfotografie. Opgeleid in New York door Peter Hurley help ik duizenden ondernemers en professionals per jaar om goed voor de dag te komen met mijn zakelijke portretfotografie. Ik vind het zo leuk dat zakelijke portret fotografie het enige is dat ik doe. Naast dat ik in mijn studio in Arnhem werk, werk ik door heel Europa op locatie en vanuit de studio van Peter Hurley in New York City.

Ik bereid je goed voor op jouw zakelijke portretfotografie

Na het boeken van jouw afspraak ontvang je een e-mail met allerlei tips omtrent kleding, haar, make-up en dergelijke om voorafgaand aan de fotosessie rekening mee te houden. Zodat je perfect voorbereid begint aan jouw zakelijke portretfotografie afspraak!

Maak een afspraak bij Maurice - de zakelijke portretfotograaf - door deze hieronder in te plannen.

Maurice-Jager.jpg
Zakelijke portretfotografie.jpg

REVIEWS VAN KLANTEN

 

NEDERLAND

Van Oldenbarneveldtstraat 90
6827 AN Arnhem
Netherlands

+31 (0)26-2022992

studio@mauricejager.com

UNITED STATES

134 West 26th Street
New York, New York 10001
United States of America

+1 (646)-571-0100

studio@mauricejager.com