Interview bij Cafe Obscura op Professional Imaging 2018

Tijdens Professional Imaging 2018 is Michel van Cafe Obscura aanwezig met een stand en doet interviews met fotografen waarin hij een 7-tal vragen stelt om de fotografen voor te stellen en een kijkje te geven in hoe een fotograaf werkt.

Interview op de Professional Imaging 2018 beurs

In dit korte interview heb ik het vooral over mijn social media fotografie en over social media storytelling door middel van fotografie op social media. Ik ben zelf steeds meer aan het ontdekken over de interesses van de doelgroep en wil dat vertalen naar beelden die passen bij de persoon die de doelgroep wil aanspreken. Ik denk dat in het kort dat is waar mijn social media fotografie en storytelling over gaat.

Ik ben er van overtuigd dat fotografie voor ondernemers en bedrijven steeds meer de kant van het storytellen op gaat. Social media was al belangrijk, maar door een steeds visueler wordende maatschappij denk ik dat de focus van fotografen hier ook steeds meer naar toe verlegd gaat worden. Als serieus fotograaf denk ik dat het steeds belangrijker is om jezelf ook te laten zien. Als je zelf niet voor de camera durft te stappen, hoe kan je dan verwachten dat je klanten het wel doen? Lead by example zou ik zeggen en stap over je schroom en doe het gewoon is eigenlijk wel de conclusie van het verhaal.

Interview bij Cafe Obscura op Professional Imaging 2018

Interview vragen

Wie ben je en wat doe je?
Wat brengt jou op de Professional Imaging 2018 beurs?
Wat voor middelen gebruik je in jouw fotografie?
Wat is jouw specialisatie in de fotografie?
Wat doe je om te blijven leren qua kennis en te blijven verbeteren?
Waar kunnen we je online vinden?
Any last words?

Maak kennis met beeldmaker Maurice Jager specialist in profielfoto voor linkedin, social media, portret & headshot fotograaf. Dit interview werd opgenomen tijdens de Professional Imaging 2018 waar we met Cafe Obscura ook een stand hadden.

Cafe Obscura over headshots en zakelijke portretfotografie

Ik was eerder al eens aanwezig tijdens een liveshow van Cafe Obscura op vrijdagavond, waarin ik in twee uur samen met Mary-Ann Deurning praatte over zakelijke portretfotografie en headshots. Die aflevering vind je hier.

Ook meer indruk maken op social media?
Wekelijks tips en inspiratie in jouw mailbox: