Branding & marketing voor ondernemers bij Rabobank Cuijk

Branding Marketing voor Entrepreneurs keynote

Ben je benieuwd naar mijn presentatie Branding en Marketing voor ondernemers tijdens de Ondernemersboost van Rabobank Cuijk?

Ik heb de hele presentatie integraal opgenomen, inclusief de slides van mijn presentatie.

Ik vind het namelijk te tof om het te delen met meer mensen. Als je er niet bij was, is dit een goede gelegenheid om toch de informatie te horen en te beginnen met het implementeren.

Branding & marketing voor ondernemers

Branding en marketing voor ondernemers is voor veel ondernemers namelijk nog best een uitdaging. Zeker als eenpitter is het soms best lastig om te bedenken wat je nu weer moet gaan delen met jouw doelgroep en volgers. Tijdens mijn presentatie geef ik hierin een aantal toepasbare tips, waar je vandaag al mee aan de slag kunt.

Fotografie in Branding en marketing voor ondernemers

Vind je de presentatie interessant en wil je er écht mee aan de slag? Dan is mijn boek ‘Fotografie in branding en marketing voor ondernemers’ een hele goed boek om mee aan de slag te gaan. Al zeg ik het zelf 😉

HOU HET NIET GEHEIM, MAAR DEEL HET ;-)

GERELATEERDE ARTIKELEN

Fotograaf Maurice wil ‘het gezicht van Nederland’ laten zien

Geschreven door RTV Connect 16 november 2023 06:00 Fotograaf Maurice wil ‘het gezicht van Nederland’ laten zien ARNHEM – Fotograaf Maurice Jager is kortgeleden gestart met zijn project ‘People of The Netherlands’. Daarvoor fotografeert hij honderden Nederlanders met verschillende nationaliteiten. De bedoeling

Read More
Maurice Jager

"It’s not about the number of people you reach, it’s about the amount of people you touch."

- Maurice Jager

FEATURED POSTS

SAMENWERKEN

NIEUWE PROFIELFOTO

CONNECT ON SOCIAL

BLIJF OP DE HOOGTE

We are not going to spam you, and you can unsubscribe whenever you like. We will feel bad, but we’ll live.. ;-)