Branding & marketing voor ondernemers bij Rabobank Cuijk

Nieuwe profielfoto maken?

Ben je toe aan een nieuwe profielfoto?

Via de onderstaande knop lees je alles over mijn aanpak en kun je meteen een afspraak plannen.

Waarom werken met Maurice Jager?

Maurice Jager is specialist als het gaat om profielfoto’s en personal branding fotografie. Maurice was de eerste in Nederland die zich in profielfoto’s specialiseerde en zijn aanpak voor personal branding foto’s is uniek.

Daarnaast is Maurice auteur van het boek ‘Personal branding voor fotografen‘, waarin hij als expert andere fotografen zijn methode uitlegt en spreker voor op grote events.

Personal branding for photographers Facebook group

Follow me on social

Ben je benieuwd naar mijn presentatie Branding en Marketing voor ondernemers tijdens de Ondernemersboost van Rabobank Cuijk?

Ik heb de hele presentatie integraal opgenomen, inclusief de slides van mijn presentatie.

Ik vind het namelijk te tof om het te delen met meer mensen. Als je er niet bij was, is dit een goede gelegenheid om toch de informatie te horen en te beginnen met het implementeren.

Branding & marketing voor ondernemers

Branding en marketing voor ondernemers is voor veel ondernemers namelijk nog best een uitdaging. Zeker als eenpitter is het soms best lastig om te bedenken wat je nu weer moet gaan delen met jouw doelgroep en volgers. Tijdens mijn presentatie geef ik hierin een aantal toepasbare tips, waar je vandaag al mee aan de slag kunt.

Fotografie in Branding en marketing voor ondernemers

Vind je de presentatie interessant en wil je er écht mee aan de slag? Dan is mijn boek ‘Fotografie in branding en marketing voor ondernemers’ een hele goed boek om mee aan de slag te gaan. Al zeg ik het zelf 😉

 

PARTNERS

Peter Hurley
HeadshotCrew Maurice Jager
Demato productions
Social.One

SPONSORS

BenQ Maurice Jager
TetherTools
Phottix
Feisol Maurice Jager
NPhoto
Canon CPS

© 2007-2019 Maurice Jager Fotografie, de profielfoto 026-2022992 / (646)571-0100