Rabobank Cuijk OndernemersBoost aftermovie

Nieuwe profielfoto maken?

Ben je toe aan een nieuwe profielfoto?

Via de onderstaande knop lees je alles over mijn aanpak en kun je meteen een afspraak plannen.

Waarom werken met Maurice Jager?

Maurice Jager is specialist als het gaat om profielfoto’s en personal branding fotografie. Maurice was de eerste in Nederland die zich in profielfoto’s specialiseerde en zijn aanpak voor personal branding foto’s is uniek.

Daarnaast is Maurice auteur van het boek ‘Personal branding voor fotografen‘, waarin hij als expert andere fotografen zijn methode uitlegt en spreker voor op grote events.

Personal branding for photographers Facebook group

Follow me on social

Door Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen werd ik uitgenodigd om te spreken op hun terugkerend evenement voor ondernemers uit de regio over mijn bedrijf, wat ik doe en hoe zij als ondernemer voordeel kunnen hebben van hetgeen ik dagelijks doe voor mijn klanten.

Nou klinkt dat misschien een beetje salespitcherig, maar het idee was om er vooral een interactieve sessie van te maken, waarin ik allerlei tools en handvaten geef hoe ze er ook vooral zelf mee aan de slag kunnen gaan.

Ik denk namelijk dat het maken van content voor jouw branding en marketing helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, zodra je in de juiste modus en mindset zit.

Ik ben er namelijk van overtuigd dat als je nieuwsgierig bent naar wat je klanten doen of denken, je nooit een probleem hebt om een verhaal over je merk te vertellen.

Na de presentatie heb ik uiteraard iedereen die wilde voorzien van een te gekke LinkedIn profielfoto.

Rabobank Cuijk OndernemersBoost aftermovie!

Hieronder vind je de aftermovie van het event, gemaakt door Emrico Producties. Aaron heeft mij gedurende de avond gevolgd met z’n camera en deze mooie beelden gemaakt om achteraf een indruk te geven van hoe de avond er voor mij uitzag.

Reacties na afloop

De reacties na afloop van de presentatie waren echt super! Het was echt heel leuk om te zien dat de ondernemers ook echt meteen met de informatie aan de slag gingen en een groot deel heeft zelfs meteen doorgepakt en mijn boek gekocht!

 

 

PARTNERS

Peter Hurley
HeadshotCrew Maurice Jager
Demato productions
Social.One

SPONSORS

BenQ Maurice Jager
TetherTools
Phottix
Feisol Maurice Jager
NPhoto
Canon CPS

© 2007-2019 Maurice Jager Fotografie, de profielfoto 026-2022992 / (646)571-0100