Rabobank Cuijk OndernemersBoost aftermovie

Rabobank-Cuijk-OndernemersBoost-aftermovie

Door Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen werd ik uitgenodigd om te spreken op hun terugkerend evenement voor ondernemers uit de regio over mijn bedrijf, wat ik doe en hoe zij als ondernemer voordeel kunnen hebben van hetgeen ik dagelijks doe voor mijn klanten.

Nou klinkt dat misschien een beetje salespitcherig, maar het idee was om er vooral een interactieve sessie van te maken, waarin ik allerlei tools en handvaten geef hoe ze er ook vooral zelf mee aan de slag kunnen gaan.

Ik denk namelijk dat het maken van content voor jouw branding en marketing helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, zodra je in de juiste modus en mindset zit.

Ik ben er namelijk van overtuigd dat als je nieuwsgierig bent naar wat je klanten doen of denken, je nooit een probleem hebt om een verhaal over je merk te vertellen.

Na de presentatie heb ik uiteraard iedereen die wilde voorzien van een te gekke LinkedIn profielfoto.

Rabobank Cuijk OndernemersBoost aftermovie!

Hieronder vind je de aftermovie van het event, gemaakt door Emrico Producties. Aaron heeft mij gedurende de avond gevolgd met z’n camera en deze mooie beelden gemaakt om achteraf een indruk te geven van hoe de avond er voor mij uitzag.

Reacties na afloop

De reacties na afloop van de presentatie waren echt super! Het was echt heel leuk om te zien dat de ondernemers ook echt meteen met de informatie aan de slag gingen en een groot deel heeft zelfs meteen doorgepakt en mijn boek gekocht!

HOU HET NIET GEHEIM, MAAR DEEL HET ;-)

GERELATEERDE ARTIKELEN

Fotograaf Maurice wil ‘het gezicht van Nederland’ laten zien

Geschreven door RTV Connect 16 november 2023 06:00 Fotograaf Maurice wil ‘het gezicht van Nederland’ laten zien ARNHEM – Fotograaf Maurice Jager is kortgeleden gestart met zijn project ‘People of The Netherlands’. Daarvoor fotografeert hij honderden Nederlanders met verschillende nationaliteiten. De bedoeling

Read More
Maurice Jager

"It’s not about the number of people you reach, it’s about the amount of people you touch."

- Maurice Jager

FEATURED POSTS

SAMENWERKEN

NIEUWE PROFIELFOTO

CONNECT ON SOCIAL

BLIJF OP DE HOOGTE

We are not going to spam you, and you can unsubscribe whenever you like. We will feel bad, but we’ll live.. ;-)