fotoshoot personeel

LINKEDIN PROFIELFOTO
FOTOSHOOT VOOR PERSONEEL

Als bedrijf wil je goed voor de dag komen. Als het belangrijkste kapitaal van de onderneming het personeel is, dan is het belangrijk ze een gezicht te geven. Nietwaar?

mens1.png
 

80%

van de klanten bekijkt een professional of bedrijf eerst online om te kijken of er een klik is.

mens5.png
 

75%

van de websites heeft geen foto's van de eigenaar of het personeel op de website staan.

mens2.png
 

55%

van de bedrijven gebruikt foto's die afbreuk doen aan het imago wat ze willen uitstralen.

 

Ik help regelmatig bedrijven om hun online zichtbaarheid te verbeteren met profielfoto's voor het personeel. Steeds vaker komt het voor dat personeel namens het bedrijf bijvoorbeeld bloggen of op LinkedIn berichten plaatsen en een uniforme, professionele uitstraling doet dan een hoop.

Zakelijke profielfoto's op locatie voor het personeel van bedrijven

Als bedrijf zijnde wil je bezig zijn met de core-business. Daarom neem ik alles uit handen. We plannen de dag(en) en het aantal personen. Verder is het enige wat ik nodig heb is een ruimte van ongeveer 30 m2 en een stopcontact. Dat is waar het qua organisatie kan stoppen voor jou.

Mijn mobiele fotostudio komt op locatie.

De hele studio stop ik in een enorme koffer en ik kom naar jouw locatie. De studio wordt in ongeveer 20 minuten opgebouwd en ben dan klaar om het personeel op de foto te zetten. Zolang het personeel weet waar ik ben, komt het allemaal goed.

Een voor een krijgt iedere personeelslid precies de aandacht die nodig is om een prachtige profielfoto te maken. Maximaal kan ik per dag zo'n 100 mensen fotograferen.

Een aantal van mijn klanten zijn:

 

Wat kost fotoshoot voor jouw personeel?

Ik werk op basis van een all-in tarief, afhankelijk van het aantal personen. Mijn prijs is inclusief reistijd, op- en afbouw tijd en 1 bewerkte foto per persoon. Maar exclusief BTW.

Om je een indicatie van de prijs te geven; Bij 4 personen betaal je 85 euro p.p en bij 50 personen betaal je 40 euro p.p. 

Ik ben beschikbaar voor opdrachten tot 1500 personen verdeeld over een meerdaagse fotoshoot en eventueel meerdere locaties door heel Europa, waarbij een corporate maatwerk tarief geldt.

Ik vind het zelf heel belangrijk om mijn aanpak op jullie wensen aan te passen, neem daarom vooral contact op om dit door te spreken. Dan kan ik daarna een op-maat offerte opstellen.

De studio is te bereiken op telefoonnummer 06-42011448 of per e-mail op studio@mauricejager.com 

Je mag uiteraard ook onderstaand formulier invullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

tethertools-bts.jpg