fotoshoot personeel

LINKEDIN PROFIELFOTO
FOTOSHOOT VOOR PERSONEEL

Als bedrijf wil je goed voor de dag komen. Als het belangrijkste kapitaal van de onderneming het personeel is, dan is het belangrijk ze een gezicht te geven. Nietwaar?

mens1.png
 

80%

van de klanten bekijkt een professional of bedrijf eerst online om te kijken of er een klik is.

mens5.png
 

75%

van de websites heeft geen foto's van de eigenaar of het personeel op de website staan.

mens2.png
 

55%

van de bedrijven gebruikt foto's die afbreuk doen aan het imago wat ze willen uitstralen.

 

Ik help regelmatig bedrijven om hun online zichtbaarheid te verbeteren met profielfoto's voor het personeel. Steeds vaker komt het voor dat personeel namens het bedrijf bijvoorbeeld bloggen of op LinkedIn berichten plaatsen en een uniforme, professionele uitstraling doet dan een hoop.

Zakelijke profielfoto's op locatie voor het personeel van bedrijven

Als bedrijf zijnde wil je bezig zijn met de core-business. Daarom neem ik alles uit handen. We plannen de dag(en) en het aantal personen. Verder is het enige wat ik nodig heb is een ruimte van ongeveer 30 m2 en een stopcontact. Dat is waar het qua organisatie kan stoppen voor jou.

Mijn mobiele fotostudio komt op locatie.

De hele studio stop ik in een enorme koffer en ik kom naar jouw locatie. De studio wordt in ongeveer 20 minuten opgebouwd en ben dan klaar om het personeel op de foto te zetten. Zolang het personeel weet waar ik ben, komt het allemaal goed.

Een voor een krijgt iedere personeelslid precies de aandacht die nodig is om een prachtige profielfoto te maken. Maximaal kan ik per dag zo'n 50 mensen fotograferen.

Een aantal van mijn klanten zijn:

 

Wat kost fotoshoot voor jouw personeel?

Ik werk op basis van een all-in tarief, per persoon.
Mijn prijs is inclusief reistijd, op- en afbouw tijd en 1 bewerkte foto per persoon. Maar exclusief BTW.
Je weet dus meteen waar je aan toe bent.

Ik ben beschikbaar voor opdrachten tot 1000 personen verdeeld over een meerdaagse fotoshoot, waarbij een corporate maatwerk tarief geldt.

Ik vind het zelf heel belangrijk om maatwerk te leveren, neem daarom vooral contact op om de wensen en details door te spreken.

De studio is te bereiken op telefoonnummer +31 (0)26-2022992 of per e-mail op studio@mauricejager.com 

tethertools-bts.jpg