LinkedIn profielfoto specialist
Maurice Jager Fotografie

LinkedIn fotograaf

Iedere professional zit op LinkedIn. Maurice Jager is de LinkedIn fotograaf van Nederland die zich volledig heeft gespecialiseerd in LinkedIn fotografie. De kans is groot dat je met jouw LinkedIn profiel indruk wil maken op toekomstige werkgevers of klanten. Wist je dat 20% van de tijd op jouw profiel wordt besteedt aan het kijken naar het werk van de LinkedIn fotograaf? Je profielfoto dus.

Bizar eigenlijk he, hoe belangrijk LinkedIn fotografie is. Vroeger keken we elkaar in de ogen aan om te kijken of er een klik is. Tegenwoordig doen we dat online.

Als LinkedIn fotograaf heeft Maurice Jager zich sinds 2007 gespecialiseerd in LinkedIn fotografie. Als een van de enige fotografen in Nederland werkt Maurice als LinkedIn fotograaf. Opgeleid in New York door Peter Hurley helpt hij duizenden ondernemers en professionals per jaar om een goede indruk te maken met zijn LinkedIn fotografie. Naast zijn studio in Arnhem werkt Maurice ook vanuit de studio van Peter Hurley in New York City en help hij bedrijven en ondernemers door heel Europa met z'n LinkedIn fotografie en traint Maurice inmiddels zelf ook fotografen in zijn netwerk met meer dan 14.000 professionele LinkedIn fotografen wereldwijd.

Goed voorbereiden op jouw LinkedIn fotografie afspraak

Na het boeken van jouw afspraak ontvang je een e-mail met allerlei tips omtrent kleding, haar, make-up en dergelijke om voorafgaand aan de fotosessie rekening mee te houden. Zodat je perfect voorbereid begint aan jouw LinkedIn fotografie afspraak!

Maak een afspraak bij Maurice - de LinkedIn fotograaf - door deze hieronder in te plannen.
 

Maurice-Jager.jpg
LinkedIn fotograaf.jpg

REVIEWS VAN KLANTEN

 

NEDERLAND

Van Oldenbarneveldtstraat 90
6827 AN Arnhem
Netherlands

+31 (0)26-2022992

studio@mauricejager.com

UNITED STATES

134 West 26th Street
New York, New York 10001
United States of America

+1 (646)-571-0100

studio@mauricejager.com