LinkedIn profielfoto specialist
Maurice Jager Fotografie

LinkedIn profielfoto maken

Op LinkedIn wordt door klanten en werkgevers gekeken naar potentiële kandidaten. Een LinkedIn profielfoto is daarom ook steeds belangrijker om meteen een goede indruk te maken. We delen steeds vaker onze expertise online, om te laten zien dat we expert zijn in ons vakgebied. LinkedIn wordt daar steeds vaker voor gebruikt. Dan wil je als professional die professionaliteit en expertise ook uitstralen met je LinkedIn profielfoto.

Een LinkedIn profielfoto maken is een belangrijke stap!

Wist je dat je 80% minder kans maakt op een uitnodiging als jouw LinkedIn profielfoto afbreuk doet aan jouw boodschap? Als de LinkedIn profielfoto mensen niet aanspreekt, wordt er al helemaal niet meer naar je kwaliteiten gekeken. Een LinkedIn profielfoto maken heeft de meeste impact op jouw profiel!

Een LinkedIn profielfoto maken in de studio in Arnhem bij Maurice Jager Fotografie is daarom een belangrijke eerste stap. Er zijn slechts enkele fotografen in Nederland die zich hebben gespecialiseerd in een LinkedIn profielfoto maken. Maurice is hier sinds 2007 uitsluitend mee bezig. Hij is getraind in New York door ’s werelds beste headshot fotograaf Peter Hurley. Naast Arnhem werkt Maurice ook in de studio van Peter Hurley in New York en helpt Maurice de fotografen in zijn meer dan 14.000 mensen tellende netwerk professionele portretfotografen wereldwijd met z'n coaching en spreekt hij voor diverse sponsoren over de hele wereld.

Perfect voorbereid een LinkedIn profielfoto laten maken

Na het maken van een afspraak ontvang je een e-mail met allerlei tips omtrent kleding, haar, sieraden en make-up om voorafgaand aan de afspraak alvast rekening mee te houden.

Een LinkedIn profielfoto laten maken kan heel eenvoudig door hieronder een afspraak in te plannen.

Maurice-Jager.jpg
LinkedIn profielfoto maken.jpg

REVIEWS VAN KLANTEN

 

NEDERLAND

Van Oldenbarneveldtstraat 90
6827 AN Arnhem
Netherlands

+31 (0)26-2022992

studio@mauricejager.com

UNITED STATES

134 West 26th Street
New York, New York 10001
United States of America

+1 (646)-571-0100

studio@mauricejager.com