LinkedIn profielfoto specialist
Maurice Jager Fotografie

LinkedIn profielfotografie

Heel Nederland zit op tegenwoordig LinkedIn. Ik, Maurice Jager, ben de LinkedIn profielfotograaf van Nederland die uitsluitend gespecialiseerd heeft in LinkedIn profielfotografie. LinkedIn is de website waar je met jouw LinkedIn profiel indruk wil maken op werkgevers of klanten. Zo'n 20% van alle tijd die wordt besteedt een profiel op LinkedIn gaat naar het kijken naar de profielfoto. De LinkedIn profielfotograaf heeft dus een belangrijke taak.

Gek eigenlijk hoe belangrijk LinkedIn profielfotografie is geworden. Maar zeker iets om niet te negeren. Vroeger deden we zaken offline en was het een verrassing wie er op een afspraak verscheen. Tegenwoordig zoekt iedereen elkaar eerst online op. Een goede eerste indruk is daarom cruciaal.

Als LinkedIn profielfotograaf specialiseer ik mij al sinds 2007 in LinkedIn profielfotografie. Ik heb gemerkt dat ik een van de weinige ben die heeft gekozen om uitsluitend als LinkedIn profielfotograaf te werken. Opgeleid in New York door Peter Hurley help ik duizenden ondernemers en professionals per jaar om een goede indruk te maken met mijn LinkedIn profielfotografie. Naast mijn studio in Arnhem werkt ik ook vanuit de studio van Peter Hurley in New York City en help ik mensen door heel Europa met m'n LinkedIn profielfotografie en ben ik een drijvende kracht achter de HeadshotCrew, een coachingwebsite met meer dan 14.000 fotografen wereldwijd die het vak van LinkedIn profielfotograaf ook willen leren.

Kom goed voorbereidt op jouw LinkedIn profielfotografie afspraak

Na het boeken van jouw afspraak stuur ik je een e-mail met informatie omtrent kleding, haar, make-up en dergelijke om voorafgaand aan de afspraak rekening mee te houden. Zodat je perfect voorbereid verschijnt voor jouw LinkedIn profielfotografie afspraak!

Maak een afspraak bij mij - de LinkedIn profielfotograaf - door deze hieronder in te plannen.

Maurice-Jager.jpg
LinkedIn profielfotografie.jpg

REVIEWS VAN KLANTEN

 

NEDERLAND

Van Oldenbarneveldtstraat 90
6827 AN Arnhem
Netherlands

+31 (0)26-2022992

studio@mauricejager.com

UNITED STATES

134 West 26th Street
New York, New York 10001
United States of America

+1 (646)-571-0100

studio@mauricejager.com