LinkedIn profielfoto specialist
Maurice Jager Fotografie

LinkedIn shoot

Heel Nederland zit tegenwoordig op LinkedIn. Ik ben de specialist voor een LinkedIn fotoshoot. LinkedIn is de website om zakelijk te netwerken en een positieve indruk wil maken op werkgevers of klanten. Wist je dat 20% van alle tijd op LinkedIn wordt besteed aan het kijken naar de profielfoto. Een LinkedIn shoot is dan ook belangrijk om goed te laten doen.

Best bijzonder eigenlijk hoe belangrijk een LinkedIn fotoshoot is geworden. Vroeger deden we vooral persoonlijk zaken en wist je van tevoren soms helemaal niet wie er op een afspraak verscheen. Vandaag de dag zoekt iedereen elkaar eerst op LinkedIn op. En dan weegt jouw profielfoto steeds meer mee.

Mijn eerste LinkedIn fotoshoot was in 2007 en sindsdien ben ik uitsluitend gespecialiseerd in LinkedIn shoots. Opgeleid door een van de beste headshot fotografen ter wereld, Peter Hurley, ben ik 10 jaar geleden begonnen om mensen te helpen met een LinkedIn shoot. Naast mijn studio in Arnhem werkt ik internationaal door heel Europa en vanuit Peter Hurley's studio in New York City. Daarnaast ben ik een drijvende kracht bij de HeadshotCrew, een website waar we meer dan 14.000 fotografen wereldwijd coachen om een goede LinkedIn fotoshoot aan te bieden aan hun klanten.

Kom goed voorbereidt op jouw LinkedIn fotoshoot

Na het boeken van jouw LinkedIn shoot stuur ik je een e-mail met informatie omtrent kleding, haar, make-up en dergelijke om voorafgaand aan de afspraak rekening mee te houden. Zodat je perfect voorbereid verschijnt voor jouw LinkedIn fotoshoot!

Boek jouw LinkedIn fotoshoot door deze hieronder in te plannen
Maurice-Jager.jpg
LinkedIn shoot.jpg

REVIEWS VAN KLANTEN

 

NEDERLAND

Van Oldenbarneveldtstraat 90
6827 AN Arnhem
Netherlands

+31 (0)26-2022992

studio@mauricejager.com

UNITED STATES

134 West 26th Street
New York, New York 10001
United States of America

+1 (646)-571-0100

studio@mauricejager.com